ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (15:00)

Πανέτοιμος για νίκη ο Τύρναβος 2005

*ΑΘ. ΜΑΓΓΟΣ: «Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ»

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2011 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:58
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ανοίγει η αυλαία του δευτέρου γύρου στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και ο Τύρναβος 2005 θα υποδεχθεί στην έδρα του αύριο στις 3 το απόγευμα, την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου είχε μια ικανοποιητική πορεία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και έχει όλα τα εχέγγυα ώστε η παρουσία του να είναι ακόμη καλύτερη στη συνέχεια.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας με τους συνεργάτες του Μιχάλη Μπίζιο και Βασίλη Μπακάλη, περιμένουν ότι η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιώνεται και όσο πιο νωρίτερα εξασφαλίσει την παραμονή, τόσο και το άγχος θα μειώνεται, ενώ παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να χρησιμοποιήσει και παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Φυσικά δεν πρέπει να αποκλείσουμε και το γεγονός ότι η ομάδα του Τυρνάβου έχει τις δυνατότητες να φτάσει ψηλότερα από ό,τι βρίσκεται σήμερα και δεν θα πει… όχι σε ένα ανεπάντεχο δώρο, καθώς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Μπρέζας στην κοπή της πίτας στην «Απανεμιά», προανήγγειλε εκπλήξεις στο 2011…
Προέχει πάντως το αυριανό παιχνίδι με τους Πόντιους Κατερίνης και γι΄αυτό το ματς αλλά και για τον πρώτο γύρο, ο μέσος της τυρναβίτικης ομάδας Θανάσης Μάγγος, επισήμανε τα εξής: «Η πορεία μας μέχρι τώρα είναι αρκετά καλή και πιστεύω ότι εάν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί και πιο έμπειροι στην κατηγορία, θα συγκεντρώναμε περισσότερους βαθμούς.
Χρειάζεται πάντως να αποφύγουμε και κάποια λάθη που κάναμε, ενώ πλέον γνωρίζουμε όλοι μας καλύτερα την κατηγορία και τους αντιπάλους μας.
Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, από την οποία ηττηθήκαμε με 2-1 στην Κατερίνη και οφείλουμε να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί.
Ευελπιστώ όμως ότι με την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε, το εξαιρετικό κλίμα που έχουμε και τη βοήθεια από τους φιλάθλους που τη θεωρώ ως δεδομένη, θα καταφέρουμε να είμαστε εμείς οι νικητές».
-Θεωρείς ότι ο Τύρναβος μπορεί στον δεύτερο γύρο να διαγράψει ακόμη καλύτερη πορεία;
«Είμαι σίγουρος γι΄ αυτό και εκτιμώ ότι θα πάμε στη συνέχεια καλύτερα, καθώς προσπαθούμε όλοι μαζί με συνέπεια και σοβαρότητα, να παρουσιάζουμε ένα ομοιογενές σύνολο, το οποίο σε κάθε παιχνίδι θα παλεύει για θετικό αποτέλεσμα.
Είμαστε πολύ προσγειωμένοι, αισιοδοξούμε αλλά ο τελικός απολογισμός θα γίνει στο φινάλε του πρωταθλήματος».
ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΓΓΟΣ
Στην αυριανή αναμέτρηση επανέρχεται ο Κώστας Μάγγος ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ αντίθετα θα απουσιάσει ο Δημήτρης Σιάτρας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Σήμερα με μια ελαφριάς μορφής προπόνηση θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και θα συγκροτηθεί η αποστολή, για την αυριανή αναμέτρηση, με τους Πόντιους Κατερίνης στο Δημοτικό Στάδιο του Τυρνάβου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass