ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ενθουσιασμός αλλά με μέτρο στον Πυργετό

* ΚΟΠΗΚΑΝ 1.230 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2011 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:58
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο Πυργετός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου της Δ΄Εθνικής κατηγορίας, όπου επικράτησε του Οικονόμου Τσαριτσάνης με 3-0 και πλέον με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε, μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά, από την κορυφή.
Η ομάδα του Κάτω Ολύμπου ήταν ανώτερη από τον αντιπαλό της και κατάφερε επιβάλλοντας τον δικό της ρυθμό να πετύχει μια άνετη-όπως εξελίχθηκε-νίκη και να ατενίζει με αισιοδοξία, την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ενθουσιασμός σίγουρα υπάρχει αλλά με μέτρο, καθώς μένει ακόμη ένας γύρος στο πρωτάθλημα και η μάχη της ανόδου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Χθες από τον τεχνικό Χρήστο Γκάτα δόθηκε ως δώρο ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία, για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής , στη Λαμία.
ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ-ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
Σίγουρα το αγωνιστικό μέρος είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο όλους σε τέτοια παιχνίδια, αλλά αυτή τη φορά σε ένα τοπικό ντέρμπι όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, είμαστε υποχρεωμένοι να απονείμουμε και τα εύσημα στον φίλαθλο κόσμο, που η συμπεριφορά του ήταν άψογη και δεν συνέβη το παραμικρό αρνητικό.
Θα μείνουν λοιπόν αξέχαστες οι εικόνες με τους φιλάθλους των δυο ομάδων να είναι σχεδόν δίπλα-δίπλα στην κερκίδα, να υποστηρίζουν κόσμια τις ομάδες τους και στο τέλος να αλληλοσυγχαίρονται, δείχνοντας ένα ανώτερο επίπεδο και μπράβο τους.
Πολλά μπράβο επίσης στις διοικήσεις, στους ανθρώπους του πάγκου και όταν βλέπουμε στο τέλος με φιλοφρονήσεις και αγκαλιές να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο παίκτες και παράγοντες, τότε ό.τι και να γραφτεί θα είναι λίγο.
Ποδοσφαιρικός πολιτισμός και μάλιστα σε τοπικό ντέρμπι μας κάνει όλους αισιόδοξους, γιατί μεγάλος κερδισμένος είναι αναμφισβήτητα το λαρισινό ποδόσφαιρο και μακάρι όλα τα ντέρμπι να διεξάγονται κάτω από τέτοιες συνθήκες.
Από κει και πέρα, το ότι κόπηκαν 1.230 εισιτήρια και στο γήπεδο ήταν περίπου 1.500 ή 1.600 φίλαθλοι την ίδια ώρα όπου αγωνιζόταν η ΑΕΛ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηρακλή, είναι ένα γεγονός που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη από ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα, διότι εάν το ντέρμπι γινόταν σε διαφορετική ώρα, αφενός θα υπήρχε περισσότερος κόσμος στον Πυργετό και αφετέρου αυτοί οι φίλαθλοι και οι παίκτες θα ήταν στον αγώνα των «βυσσινί», στο AEL FC ARENA.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass