ΠΕΤΥΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ

Όρθια η Ραψάνη στην «καυτή» έδρα του Σωτηρίου

* ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ *ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2011 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:58
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι πρωτοπόροι της Α1 ΕΠΣΛ στο πλαίσιο της χθεσινής 14ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Ο Μαχητής Τερψιθέας επιβλήθηκε στη Ροδιά του τοπικού Ροδιακού με 3-0, ενώ με το ίδιο σκορ ο Αχιλλέας Φαρσάλων έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Καλοχωρίου. Ο τρίτος της βαθμολογίας Σμόλικας Φαλάνης πέρασε αλώβητος από την Αμυγδαλέα κερδίζοντας τον Αετό με 3-1, ενώ η Αναγέννηση Φαρσάλων απέδρασε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Παραπόταμο.
Τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο ΑΟ Ραψάνης μέσα στην «καυτή» έδρα του Σωτηρίου με 3-1 και πλέον «χτυπά» την πόρτα της προνομιούχου τετράδας. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου σημειώθηκαν επεισόδια από οπαδούς των γηπεδούχων που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και νικήθηκαν εναντίων του διαιτητή. Έτσι κλήθηκε η αστυνομία ενώ το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με 15λεπτη καθυστέρηση.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια Δήμητρα Αγιάς και Τοξότης Λάρισας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και η Λαρισινή μονομαχία στα Ταμπάκικα ανάμεσα στους Αμπελόκηπους και τον Όλυμπο.
Τέλος στο ντέρμπι των ουραγών η Πελασγιώτιδα επικράτησε της Προοδευτικής Βερδικούσιας με 2-1.
 
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αχιλλέας Φ. – Καλοχώρι        3-0
Ροδιακός – Τερψιθέα 0-3
Σωτήριο - Α.Ο. Ραψάνης        1-3
Δήμητρα Αγιάς – Τοξότης      1-1
Πελασγιώτιδα – Βερδικούσια 2-1
Αμυγδαλέα – Σμόλικας          1-3
Παραπόταμος - Αναγέννηση Φ           1-1
Αμπελόκηποι – Όλυμπος       1-1
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Τερψιθέα         40-11   34
Αχιλλέας Φ.    37-11   31
Σμόλικας         25-8     29
Αναγέννηση Φ 26-14   26
Σωτήριο           26-17   24
Α.Ο. Ραψάνης 24-21   22
Δήμητρα Αγιάς            25-20   22
Παραπόταμος 31-25   21
Ροδιακός         18-20   17
Όλυμπος Λάρ 14-13   17
Τοξότης           16-24   17
Αμπελόκηποι 22-28   16
Καλοχώρι        19-30   12
Αμυγδαλέα      20-30   12
Πελασγιώτιδα 9-35     7
Βερδικούσια    11-55   3
* Ο Αχιλλέας Φ. ξεκίνησε με -2 βαθμούς
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τερψιθέα - Σμόλικας
Αναγέννηση Φ. - Ροδιακός
Βερδικούσια - Αμυγδαλέα
Όλυμπος Λ. - Παραπόταμος
Καλοχώρι - Πελασγιώτιδα
Α.Ο. Ραψάνης - Αμπελόκηποι
Τοξότης - Αχιλλέας Φ.
Δήμητρα Αγιάς – Σωτήριο
 
Συνοπτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
 
ΡΟΔΙΑΚΟΣ    0
ΤΕΡΨΙΘΕΑ     3
Αλώβητος και από τη Ροδιά πέρασε ο Μαχητής Τερψιθέας. Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας προηγήθηκαν στο 18’ με τον Μέκρα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντούγκος με δύο γκολ στο 75’ και στο 85’ από ασίστ των Μάρκου και Κυριάκου αντίστοιχα διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Σε ό,τι αφορά στο Ροδιακό προσπάθησε για το καλύτερο, δημιούργησε ευκαιρίες όμως επιθετικά ήταν φλύαρος γι’ αυτό και δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Παπαζήσης, Βούκιας, Σακελλαρίου, Σαπουνάς (81’ Κουνής), Γκατζούλης, Γεροστέργιος, Βασιλειάδης, Γανός (57’ Τόρης), Μπαζούκης (63’ Στατήρας), Μπαρμπαγιάννης, Σιαμέτης.
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: Βακουφτσής, Ελευθέρογλου, Σακογιάννης, Καραπιπέρης, Καραπέτσας, Βαΐτσης, Ντούγκος, Τσινούδης, Τσακμακίδης (80’ Καφφές), Μάρκου (70’ Μήτρος), Μέκρας (67’ Κυριάκος).
 
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ            1
ΣΜΟΛΙΚΑΣ   3
Καλύτερος ο Σμόλικας Φαλάνης πήρε δίκαια τη νίκη μέσα στην Αμυγδαλέα. Η μηχανή των φιλοξενουμένων άρχισε να ζεσταίνεται με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου κι έτσι στο 34ο λεπτό μετά από το κόρνερ του Κουκουτσέλου ο Β. Τανάιας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Αγαθοκλέους με νέα κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των «πρασίνων».
Ο Σμόλικας «κλείδωσε» τη νίκη του στο 70’ όταν μετά από κάθετη πάσα του Β. Τανάια ο Γ. Τανάιας με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3.
Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά πίεσαν τον αντίπαλό τους και κατάφεραν λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Χρ. Μακρίδη ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Τσούτσας, Μακρίδης Β., Μητράκας, Μεσηνιάτης, Σιούτας Δ., Σιούτας Κ., Καραπέτσος, Λιούτας (46’ Μακρίδης Χρ.), Πολύζος, Ευαγγελούλης (75’ Σκούπρας).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ: Γραβάνης Ι., Αντωνίου, Κουλμεζόγλου, Κουκούλης, Γκαλίτσιος, Τανάιας Χρ., Αγαθοκλέους, Κουκουτσέλος, Φλουρέντζου (Τανάιας Γ.), Γραβάνης Σπ. (81’ Πίτσης Γ.), Τανάιας Β. (77’ Ντίστας).
 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ            3
ΚΑΛΟΧΩΡΙ   0
Στο πρώτο ημίχρονο «καθάρισε» το παιχνίδι ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Η ομάδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μετά από ένα αναγνωριστικό 20λεπτο άρχισε να γίνεται πιο επικίνδυνη και στο 26’ μετά το σουτ του Ζαφειρούλη και την απόκρουση του Μαρδάνη ο Παπαδόπουλος με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ.
Στο 40’ ο Γκουτούρας στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα σε σέντρα του Θεοδωρόπουλου πέτυχε αυτογκόλ, ενώ στο 45’ ο Νικούλι μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων αφού το αποτέλεσμα τους έδινε μια άνετη νίκη.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Μητσόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ζαφειρούλης (46’ λ.τ. Τσιλάκας), Τσιανάκας, Χρυσακόπουλος, Περιτογιάννης, Νικούλι, Αντωνιάδης (58’ Τρίγκας), Τασιόπουλος, Παπαδόπουλος (64’ Αετόπουλος), Στεργίου.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ: Μαρδάνης, Έξαρχος, Σαΐτης, Δεσπόπουλος Φ. (80’ Μάρκου), Λίταινας Α., Λίταινας Μ., Δεσπόπουλος Ι., Λίταινας Β., Χριστοδούλου (73’ Λίταινας Γ.), Κοτρώνης, Γκουτούρας (86’ Τζιατζιάφης).
 
ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ      1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Φ      1
Με το βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από τον Παραπόταμο η Αναγέννηση Φαρσάλων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15’ με τον Αβραμούλη μετά από πάσα του Πρίφτη, όμως η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση αφού στο 20ο λεπτό ο Ζεστός με πέναλτι (στη σέντρα του Φλώρου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπρατάν εντός περιοχής) ισοφάρισε σε 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αφού στη συνέχεια οι όποιες προσπάθειες για γκολ και από τις δύο ομάδες δεν καρποφόρησαν. Από την πλευρά του Παραποτάμου εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ: Ζήκος, Μπρατάν, Γούργος (55’ Τάχας Ν.), Κωστούλης, Γκουγκουλιάς, Στογιάννης, Βασίλιεφ, Πάσχος, Πρίφτης, Αβραμούλης (70’ λ.τ. Κρικέλης), Ψυμούλης (55’ Τάχας Λ.).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Ζέας, Γκόγκας, Μήτας, Ζεστός, Κούρο, Ζητούνης, Αποστολόπουλος, Φλώρος (75’ Ανδρεόπουλος), Θεοχάρης (78’ Μπουλούτσας), Ζαγγανάς, Διαμάντης (85’ Τσιάμπας).
 
ΣΩΤΗΡΙΟ       1
Α.Ο. ΡΑΨΑΝΗΣ         3
Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό παιχνίδι στο Σωτήριο όπου ο ΑΟ Ραψάνης πήρε μια δίκαιη και σημαντική νίκη απέναντι στον τοπικό Ατρόμητο που στο πρώτο ημίχρονο δεν ικανοποίησε.
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι την όχι καλή εικόνα των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με το γκολ του Κατσαμάκα μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Κουσιά, ενώ στο 12’ ο Παζώλης με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ατρομήτου.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν με τη λήξη του ημιχρόνου όταν σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Φ.Α. φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν εναντίων του διαιτητή. κ. Αναστασίου Ηλ. (τον έσπρωξαν και τον εξύβρισαν). Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και το δεύτερο ημίχρονο καθυστέρησε να ξεκινήσει για περίπου 15 λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τα επεισόδια του ημιχρόνου αποβλήθηκε και ο προπονητής του Ατρομήτου, Κώστας Τσουτσούμης.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν καλές ευκαιρίες οι οποίες ωστόσο πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Αντ’ αυτού στο 71’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα αυτή τη φορά με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κατσαμάκας (το είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Μάρκου), ενώ στο 90’ ο Στ. Τσαπράζης με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ: Ντραμπάκουλος, Γουρνάρης, Ντίνας, Μάρκου (70’ Πρασάς), Γκόγκας, Τσιάντος, Περτζέμης, Καραπετσάνης, Τοπαλίδης, Σχοινάς, Σπανός Αθ.
Α.Ο. ΡΑΨΑΝΗΣ: Καραποστόλης, Τσαπράζης Στ., Θανασάρας, Παλάσκας, Ώττας (54’ Θάνος), Κυριάκος, Βάρσος (86’ Γκρίμπας), Κουσιάς, Λαδάς, Κατσαμάκας, Παζώλης (78’ Αλεξανδρής).
 
ΔΗΜΗΤΡΑ     1
ΤΟΞΟΤΗΣ      1
Χωρίς νικητή έληξε και το παιχνίδι στη Δήμητρα Αγιάς ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Τοξότη Λάρισας.
Το σκορ άνοιξε ο Κατσούλης με κεφαλιά στο 27’ μετά από κόρνερ του Θεμελή. Η ισοφάριση για τον Τοξότη ήρθε στο 88’ με τον Βελίδη ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε χαθεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία από τους γηπεδούχους με τον Κατσούλη.
Για ένα πέναλτι στο 85’ σε μια φάση με πρωταγωνιστή τον Καραγιάννη διαμαρτύρεται ο Τοξότης.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ: Μάνος, Βαρσάμης, Τριανταφύλλου, Καψαλός, Κασιδούλης, Αρβανίτης Ν/Η (82’ Αρβανίτης Ν/Κ), Κοιλούκος (46’ Στυλιανός), Θεμελής, Σανιδάς, Αρβανίτης Χρ., Κατσούλης.
ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μπιρμπιλούσι, Ποπέσκου, Μπούζας, Καλπίας, Τσακνάκης, Καραλής Στ. (80’ Τσανάς), Βελίδης, Κουσιώρας, Μάουρο, Κορομηλάς (75’ Καραγιάννης), Αποστολάκης (75’ Μπέλης).
 
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ      1
ΟΛΥΜΠΟΣ    1
Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν στη Λαρισινή μονομαχία της ημέρας Αμπελόκηποι και Όλυμπος σ’ έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό με το αυτογκόλ του Βησαράκου μετά από φάουλ του Βαγιούλη, όμως η απάντηση του Ολύμπου δεν άργησε να ‘ρθει και στο 19’ ο Σαμπάνης έκανε το 1-1.
Ο Όλυμπος στάθηκε άτυχος και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει από τα Ταμπάκικα νικητής όταν στο 75’ ο Σαμπάνης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Βιλανάκης όμως ο τερματοφύλακας Πάνος επενέβη σωτήρια. Έτσι το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Πάνος, Γκουντουμάνης, Σαχπατζίδης, Μπλάνας, Παπαρίζος, Ντιντής, Τσίλης (8’ λ.τ. Βαγιούλης), Μπίμπα, Λέντζας, Τριτάρης, Καρέλιας (70’ Μπαρμπαγιάννης).
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χαβίλας, Μπόλικα, Μούμος, Βησαράκος, Καπετάνιος, Βιλανάκης, Μάντζας, Σαμπάνης Α. (75’ Παπαμάνος), Γκουζιώτης (85’ Σκέντζας), Ρουμελιώτης, Σαμπάνης Μ.
 
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ        2
ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ          1
Νικήτρια στο ντέρμπι των ουραγών αναδείχθηκε η Πελασγιώτιδα. Η Λαρισινή ομάδα αιφνιδίασε τον αντίπαλό της όταν μόλις στο 4ο λεπτό πέρασε μπροστά στο σκορ με το γκολ του Καραμπάλιου. Η ισοφάριση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 49’ με τον Μιχαλέ, για να φτάσουμε στο 55’ όταν ο Γελαλής διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ: Κιος, Αβδουλάς, Τασούλης, Τέλιος, Κατσάβας, Νικόπουλος, Κωστούλας (80’ Κερμελιώτης), Καραμπάλιος, Λαζαρίδης (85’ Κουτίνας), Ραμάι (70’ Κουδουμάκης), Γελαλής.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ: Γελαλής, Αβδουλάς, Μάνης, Δαούλας, Κουζώνης, Σινάπαλος Χρ. (75’ Τσόγιας), Δίμκος Κ., Μούμος (80’ Σινάπαλος Μ.), Μιχαλές, Σινάπαλος Ν., Ζερδαλής (55’ Σινάπαλος Θ.).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass