ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΒΑΣ. ΜΠΡΕΖΑΣ

Πολλές εκπλήξεις το 2011…

* ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ * ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΕΓΙΝΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2011 22:31 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:58
 Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή. Κι αυτό αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην προχθεσινή κοπή πίτας της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Τυρνάβου. Και λέμε οικογένεια γιατί έτσι ακριβώς είναι. Μια οικογένεια είναι ο Τύρναβος 2005 και η Ακαδημία Τυρνάβου και σε αυτό πάνω βαδίζουν έχοντας τα άριστα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων.
Ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση, δημοτική αρχή, αλλά και πιστοί φίλαθλοι των ομάδων γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του κέντρου «Απανεμιά» για να κόψουν την Παρασκευή το βράδυ την παραδοσιακή βασιλόπιτα.
Στην ομιλία του, λίγο πριν την κοπή της πίτας, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Μπρέζας, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι είναι στο πλευρό του και κατά συνέπεια στο πλευρό της ομάδας, προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές να δείξουν περισσότερο την καινούργια χρονιά τον καλό τους εαυτό, αφού έχουν τις δυνατότητες, ανεβάζοντας την ομάδα ακόμα πιο ψηλά. «Είμαι σίγουρος πως θα το κάνετε και το 2011 θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.
Στον σύντομο χαιρετισμό του στη συνέχεια ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες, τόνισε πως η ομάδα με την πορεία της κάνει περήφανη ολόκληρη την πόλη σε πανελλαδικό επίπεδο και υποσχέθηκε, αν και οι εποχές είναι δύσκολες, κάθε δυνατή βοήθεια από την πλευρά του δήμου προς την ομάδα.
Τυχερός στην κοπή της πίτας ήταν ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας, ενώ από την πίτα της Ακαδημίας ο Μιχάλης Γκαντρής (σ.σ.για τέταρτο συνεχόμενο χρόνο βρίσκει το φλουρί).
Την όμορφή εκδήλωση, που εξελίχθηκε σε τρικούβερτο γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την παρουσία ζωντανής ορχήστρας, τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του δημάρχου Τυρνάβου και οι αντιδήμαρχοι, Βασίλης Νταβαρούκας και Δημήτρης Χαλούλης, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ. Ανδρέας Λιόντος, ο πρόεδρος του Οικονόμου Τσαριτσάνης κ. Γιάννης Τόλιος, μαζί με τον αντιπρόεδρο του σωματείου κ. Γιάννη Μπέη (σ.σ. οι διοικητικοί του Τυρνάβου τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο ντέρμπι με τον Πυργετό ενώ τους καλοσώρισε στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μπρέζας), ο τεχνικός της Ακαδημίας Άρης Πατσής, οι χορηγοί της ομάδας και ο Βρασίδας Κοντοθανάσης, που έγινε δεκτός με χειροκρότημα από όλους ενώ ο Μιχάλης Ζιώγας ανέφερε ότι του χρόνου όπου κι αν είναι προπονητής, θα έχει δίπλα του τον Βρασίδα.
ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Μετά την κοπή της πίτας στο θαυμάσιο περιβάλλον της «Απανεμιάς», πήρε τον…λόγο η ορχήστρα του Μπάμπη Φωτιάδη και με τον Τάκη Μυλωνά στο τραγούδι, το κέφι δεν άργησε να έρθει.
Όσο περνούσε η ώρα μάλιστα ανέβαινε η διάθεση όλων και φυσικά αυτός που πρώτος ξεκίνησε τον χορό ήταν ο Κώστας Μίχης, ο οποίος γνώρισε την…αποθέωση και οι σαμπάνιες είχαν την τιμητική τους.
Αστέρια στο τραγούδι αποδείχθηκαν ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γιάννης Πορτέσης, ο ταμίας της ΠΑΕ Βασίλης Γούτας (σ.σ. δέχθηκε τα σχετικά πειράγματα από τον ποδοσφαιριστή Κώστα Γρηγορίου) και ένας θαμώνας του κέντρου, ο οποίος γοήτευσε τραγουδώντας τραγούδια του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη.
Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην πίστα ανέβηκαν ο πρόεδρος Βασίλης Μπρέζας, οι διοικητικοί Γιώργος Ευαγγέλου, Δημήτρης Κουτίνας και μετά ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας, τον οποίο «έλουσαν» με σαμπάνιες και φυσικά ήταν δύσκολο εκείνος να κρύψει τη συγκίνησή του.
Τύρναβος και χωρίς δημοτικό τραγούδι δεν θα ήταν ό,τι το καλύτερο, γι’ αυτό την σφραγίδα του έβαλε ο αντιπρόεδρος Αχιλλέας Δόκος, που χόρεψε με αέρινο στυλ.
ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ
Εν τω μεταξύ με προχθεσινή απόφαση της Football league 2, ο αγώνας της 20ης ημέρας στον 2ο όμιλο ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και στην ΑΕΛ Καλλονής, θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου αντί της Κυριακής 30 του μηνός, όπου ήταν προγραμματισμένος.
Όσον αφορά για τον Δημήτρη Σιάτρα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, αποφασίσθηκε χθες από την τεχνική ηγεσία όπως εκτίσει την ποινή στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης 19 Ιανουαρίου, με την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass