ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ-ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ

Αρχίζει η συγκρότηση της Μικτής Περιφερειακής Ομάδας

* ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η 2η ΦΑΣΗ *ΑΠΟ 25/4 ΕΩΣ 1/5 Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2011 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:57
Η αντίστροφη μέτρηση για τη συγκρότηση της Μικτής Περιφερειακής Ομάδας Νέων (Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Ημαθία) άρχισε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο περιφερειακός τεχνικός (σύμφωνα με την προκήρυξη) Τάσος Μπεριτζάς αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη να πραγματοποιήσει στο στάδιο Αλκαζάρ την πρώτη προπόνηση-προεπιλογή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η περιφερειακή ομάδα θα αποτελείται από 25 συνολικά ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα βγαίνει η 18άδα για το κάθε παιχνίδι. Ήδη ο Λαρισαίος τεχνικός έχει ζητήσει από τους προπονητές των υπόλοιπων ΕΠΣ να προτείνουν τους ποδοσφαιριστές που πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι ωστόσο υπάρχει και η προσωπική άποψη από τα παιχνίδια της πρώτης φάσης της διοργάνωσης.
Σε ό,τι αφορά στους ποδοσφαιριστές της Λάρισας είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της περιφερειακής ομάδας γι΄ αυτό και οι Ντάλας, Καλπίας, Σουπεκιώτης, Νταής, Σελήνης, Σουλιώτης, Καραγκιόζης, Δημητρέλης, Γκαραλιάκος, Νάκας και Ματούλας θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για τη 18άδα ενώ θέση θα διεκδικήσουν και οι Κούτσικος, Τάσιος, Καλαμπάκας, Κορλός και Λάιος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επιθετικά ο Τάσος Μπεριτζάς θα στηριχθεί στους παίκτες της μικτής Νέων της ΕΠΣΛ, καθώς η επιθετική λειτουργία της ομάδας ήταν άριστη στην πρώτη φάση της διοργάνωσης με ενεργητικό 28 τερμάτων. Οι θέσεις που ενδεχομένως θα καλυφθούν από παίκτες των άλλων νομών θα είναι η μία από τις δύο στο κέντρο της άμυνας, του επιτελικού μέσου και των άκρων της μεσαίας γραμμής. Δηλαδή η ενίσχυση από τους άλλους νομούς θα αφορά στο κέντρο κυρίως αλλά και στην άμυνα.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ
Εν τω μεταξύ, σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην ΕΠΟ προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν στη συνέχεια της φετινής διοργάνωσης (κλήρωση αγώνων, ορισμός γηπέδων, ημερομηνία έναρξης αγώνων κλπ).
Οι αγώνες της 2ης φάσης υπολογίζεται να ξεκινήσουν κατά τις 20 Μαρτίου. Οι 11 περιφερειακές ομάδες που θα μετέχουν μετά από κλήρωση θα συγκροτήσουν πέντε ζευγάρια (που θα δώσουν διπλούς αγώνες) ενώ η μία θα προκριθεί άνευ αγώνα. Συνολικά στην 3η φάση θα προκριθούν 6 ομάδες που μετά από κλήρωση θα συγκροτήσουν 3 ζευγάρια (θα δώσουν διπλούς αγώνες). Οι τρεις νικήτριες ομάδες και η καλύτερη δεύτερη που θα επιλεγεί βάσει κανονισμού της UEFA θα συγκροτήσουν την τετράδα που θα μετέχει στην τελική φάση του πρωταθλήματος και η οποία θα διεξαχθεί από 25/4 έως 1/5.
ΦΙΛΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
Φιλικό παιχνίδι θα δώσει η μικτή Νέων ΕΠΣΛ αύριο Τετάρτη, στις 16.00, στο γήπεδο Γιάννουλης, με αντίπαλο την τοπική Δήμητρα. Ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς θα χρησιμοποιήσει κυρίως ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται για τη νέα χρονιά γι’ αυτό κλήθηκαν οι παρακάτω οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στις 15.00 στο γήπεδο Γιάννουλης:
Δημολιός (Ακ. Πλίτση), Κατσιάνος (Ακ. Ατρόμητοι/Θύελλα), Πούγγουρας (ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου), Καρακώστας, Καλογιάννης (Δόξα Βλαχογιαννίου), Καρβούνης (Πελλασγιώτιδα), Γκαλγκανόπουλος (Δήμητρα Γιάννουλης), Κορομηλάς (Ερασ. ΑΕΛ), Παναγιώτου (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Κυρανούδης (Αβέρωφ), Σγουραλής, Τσέτσιλας, Καριώτης (Φαλανιακός), Δημόπουλος (Ανθούπολη), Τσιλιάκος (Αστέρας Μελισσοχωρίου), Μπρούτσος, Αγρόδημος (Τοξότης), Τρικάλης (Δευκαλίων Κρανιάς), Λάιος (Ακαδ. Τυρνάβου), Μητσογιάννης (Αετός Μακρυχωρίου), Τζήκας (Ομόνοια).
*Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ρούχα προπόνησης, επικαλαμίδες και ποδοσφαιρικά παπούτσια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass