ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ (15:00)

Με Τριχιά κόντρα στο Λιανοκλάδι ο Πυργετός

* ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2011 2:05 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:57
Σε εξ αναβολής παιχνίδι για τον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Α.Σ. Πυργετού αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 3 το απόγευμα, στο γήπεδό του, το Λιανοκλάδι, με στόχο να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Ο Γιώργος Τριχιάς θα είναι το νέο πρόσωπο για τους γηπεδούχους και μακάρι η παρουσία του να συνδυασθεί με την πρώτη νίκη, στο 2011.
Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος οι παίκτες της λαρισινής ομάδας καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες, καθώς στη Νέα Αγχίαλο την περασμένη Κυριακή και λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου, η απόδοσή τους δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.
Αυτό το παιχνίδι όμως ανήκει στο παρελθόν και τους δίνεται η ευκαιρία να κερδίσουν το χαμένο έδαφος και να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία, τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Χρειάζεται να δούνε εγωιστικά τη σημερινή αναμέτρηση και να αντιδράσουν όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την πτοούν τα άτυχα αποτελέσματα, αντίθετα να τη γιγαντώνουν, στη μάχη της ανόδου που δίνει, από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Και κάθε παιχνίδι από δω και πέρα θα είναι και ένας τελικός για τους «βυσσινί» του Πυργετού, τους οποίους καλούνται να συμπαρασταθούν οι φίλοι τους, για να φτάσουν στην επιτυχία.
Το γεγονός ότι σήμερα στο νομό δεν υπάρχει αγωνιστική κίνηση και διεξάγεται μόνο το ματς Πυργετού - Αγρότη Λιανοκλαδίου για τη Δ’ Εθνική, αναμένεται να προσελκύσει πολλούς φιλάθλους για να το παρακολουθήσουν, καθώς οι δυο ομάδες είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας και το παιχνίδι θα είναι συναρπαστικό.
Όλοι στην ομάδα του Πυργετού κρατούν χαμηλούς τόνους, διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι τέτοια παιχνίδια κρίνονται σε λεπτομέρειες και επικρατεί αυτός που είναι περισσότερο ήρεμος, αποφασιστικός και ουσιαστικός.
Χθες ο τεχνικός Χρήστος Γκάτας που είναι πάντα μετρημένος στις δηλώσεις του επανέλαβε ότι το Λιανοκλάδι θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά ευελπιστεί ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του θα αποδώσουν αυτό που μπορούν και στο τέλος θα κατακτηθεί το πολυπόθητο αποτέλεσμα.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Γκικούδης, Γκουγκούδης, Ζαφειρίου, Καραγιάννης, Κόκκινος, Γ. Κουρδής, Κρούτη, Μάτος, Μπουτογιάννης, Μπρέλλας, Νάστας, Παγκαρλιώτας, Παρμαξίδης, Πολύζος, Πότσης, Στούμπος, Στυλιανός, Στύλος, Τριχιάς, Τριτάρης και Τσατσαλίδης.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
Τα σημερινά εξ αναβολής παιχνίδια στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
- Πυργετός - Αγρότης Λιανοκλαδίου: Τσαλουχίδης Χρ., Τσαμπαζάκης Νικ., Τζώγλης Δημ. (Κιλκίς), παρ. Μουλασιώτης Δημ. (Κοζάνης).
- Ρήγας Φεραίος - Α. Ε. Μακρακώμης/ Σπερχειάδας: Καρυπίδης Γεώργ., Καρατάκης Παν., Οκονιάτσης Σταμάτης (Μακεδονίας), παρ. Γκόλιας Δημ. (Λάρισας).
* Εξάλλου, στις 19 του μηνός θα γίνει ο αγώνας Α. Ε. Μακρακώμης/ Σπερχειάδας -Πετρωτό.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 11 αγώνες)
Οικονόμος      30-11   29
Πυργετός         16-3     25
Α.Ο. Καρδίτσας          15-5     22
Απόλλων Λ.    11-9     18
Λιανοκλάδι     15-9     18
Π.Σ. Ελασσόνας          14-13   17
Μουζάκι          9-8       15
Μετέωρα         5-8       15
Ν. Αγχίαλος    11-12   13
Σπερχειάδα      7-9       12
Απεραντιακός 12-15   11
Πετρωτό          6-14     9
Ρήγας Φεραίος            8-21     8
Λαμία 4-26     5
* Δύο παιχνίδια λιγότερα έχει η Α.Ε. Σπερχειάδας/ Μακρακώμης και από ένα ο Αγρότης Λιανοκλαδίου, ο Πυργετός, το Πετρωτό και ο Ρήγας Φεραίος
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass