Ο ΔΙΓΚΟΖΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ

Ένας…άγγελος στην Τσαριτσάνη

*ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2011 1:55 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:57
Ένα βήμα πριν υπογράψει στον Οικονόμο Τσαριτσάνης βρίσκεται ο Άγγελος Διγκόζης, που πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τη Νίκη Βόλου λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων, που είχε ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας.
Ο πρώην έμπειρος μέσος που τίμησε τη φανέλα της ΑΕΛ πριν από μερικά χρόνια και πρόσφερε σημαντικά στους «βυσσινί» επιβεβαίωσε χθες το ότι έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του Οικονόμου και εντός των ημερών –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα υπογράψει στο σωματείο της Τσαριτσάνης, μόλις τελειώσει τις εκκρεμότητες με τη Νίκη Βόλου, που αγωνιζόταν τελευταία.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συζητήσει για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του με τον διοικητικό της ομάδας Γιάννη Μπέη και τον τεχνικό Γιώργο Καλτέκη , ενώ τα καλύτερα για το σωματείο του είπαν πρώην συμπαίκτες του στην ΑΕΛ, οι οποίοι αγωνίζονται στον Οικονόμο.
Αποφάσισε λοιπόν να βοηθήσει ένα νοικοκυρεμένο σωματείο που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 4ο όμιλο της Δ΄Εθνικής κατηγορίας και διεκδικεί την άνοδό του στην Γ΄Εθνική, καθώς είναι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ένα εκ των δυο φαβορί.
Εκτός από τα αγωνιστικά του προσόντα ο Διγκόζης ξεχωρίζει και για τον άριστο χαρακτήρα του, ενώ η καρδιά του παραμένει…βυσσινί, καθώς το περασμένο Σάββατο ήταν στην Καβάλα με τον γιό του και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν ανάμεσα σε Καβαλιώτες φιλάθλους, δεν έκρυβε τα συναισθήματά του για την ΑΕΛ.
*Γεννημένος στις 19/3/1974 ο Άγγελος έχει διαγράψει μια πλούσια καριέρα εδώ και πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Άρη, Ιωνικό, ΑΕΛ, Ξάνθη, Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου.
Σίγουρα θα είναι μια πολύ μεγάλη όπως φαίνεται μεταγραφή για το επίπεδο της Τσαριτσάνης και οι φίλοι της έχουν κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένοι από τις κινήσεις της διοίκησης, που οργανώνει την ομάδα σε επαγγελματικά επίπεδα και
δεν είναι τυχαίο ο πρωταγωνιστικός της ρόλος που παίζει.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass