ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΡΟΛΑ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λ.

«Αίλουρος» στο Αλκαζάρ ο Δημ. Μαγαζιώτης

*«Νιώσαμε δέος για το γήπεδο, κερδίσαμε μια αξιόλογη ομάδα» δήλωσε στην «Ε»

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2011 1:54 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:57
Τρεις βαθμούς με πολύ κόπο και ιδρώτα κατέκτησε προχθές το απόγευμα, στο στάδιο Αλκαζάρ, ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος επικράτησε του μαχητικού Πετρωτού Τρικάλων, με σκορ 1-0.
Μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Δ΄ Έθνικής κατηγορίας η λαρισινή ομάδα πήρε λοιπόν αυτό που ήθελε, αλλά σίγουρα οι παίκτες της συνειδητοποίησαν ότι χρειάζεται να προσπαθήσουν πάρα πολύ, για να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες στη συνέχεια.
Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ορέστης Γαρυφαλλόπουλος, «χρυσή» αλλαγή των Γιώργου Κεραμάρη και Μάκη Αλεξούδη.
Όμως αυτός που έκλεψε την παράσταση και εντυπωσίασε με την αποδοσή του ήταν ο Δημήτρης Μαγαζιώτης, ο οποίος στην κυριολεξία κατέβασε ρολά και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους, να παραβιάσουν την εστία του.
Την ώρα που «βομβάρδιζαν» κατά…ριπάς οι Τρικαλινοί, ειδικά στο διάστημα 45΄-70΄, ο Μαγαζιώτης ήταν πραγματικός «αίλουρος» και έδειξε τα μεγάλα προσόντα που διαθέτει, δεχόμενος τα συγχαρητήρια από συμπαίκτες και αντιπάλους.
Ο Δημήτρης πάντως είναι ένα σοβαρό παιδί που παλεύει καθημερινά με πολύ μόχθο-εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων- και μένει προσγειωμένος, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι στο ποδόσφαιρο η επιτυχία με την αποτυχία είναι πολύ κοντά, ενώ και η θέση του τερματοφύλακα μοιάζει με ηλεκτρική καρέκλα.
Χθες συναντήσαμε τον 25χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος σεμνός και ειλικρινείς, μας είπε τα εξής σε μια ενδιαφέρουσα ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαμε μαζί του: «Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίσθηκα για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι στο ιστορικό στάδιο Αλκαζάρ και δεν το κρύβω ότι ένιωσα δέος τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου. Θέλω να κατανοήσουν όλοι στην ομάδα τι σήμαινε για όλους μας να παίξουμε σε ένα γήπεδο όπου η ΑΕΛ μας χάρισε μοναδικές στιγμές και ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου με την ευκαιρία, θα ήθελα να της ευχηθώ να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται και να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.
Όσον αφορά στο παιχνίδι, μπήκαμε τρακαρισμένοι και αγχωμένοι, διότι θέλαμε να χαρούμε το ματς και από την άλλη να δείξουμε ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες σαν ομάδα. Θέληση υπήρχε αναμφισβήτητα από όλους μας, αλλά ο αντίπαλός μας ήρθε, πιστεύω, πολύ καλά «διαβασμένος» και όχι μόνο δεν επέτρεψε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και για ένα εικοσάλεπτο περίπου, κινδυνέψαμε αρκετές φορές να δεχθούμε γκολ. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά στο τέλος και με το γκολ του Ορέστη, πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς».
-Έπαιξε όμως ρόλο και η απόκρουση η δική σου στο πέναλτι του Αποστόλη Τεντολούρη, αλλά και σε ορισμένες ακόμη φάσεις.
«Σημασία είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι και από την πλευρά μου έκανα το καθήκον μου. Η θέση ενός τερματοφύλακα είναι πολύ λεπτή, καθώς τη μια Κυριακή μπορεί να γίνεις ήρωας και την άλλη να είσαι μοιραίος. Χρειάζεται να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να συνεχίσουμε με σκυμμένα τα κεφάλια τη σκληρή δουλειά, διότι ότι με πολύ κόπο κτίζουμε, εύκολα μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω».
-Αλλάζει κάτι στους στόχους που έχετε θέσει, από την αρχή της περιόδου;
«Οφείλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι και στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη σωτηρία. Δεν παρασυρόμαστε από υπέρμετρο ενθουσιασμό και προσπαθούμε με τους προπονητές μας, τον Γιώργο Κεραμάρη και τον Μάκη Αλεξούδη, να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη».
-Ακολουθεί το ματς με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Θα είναι εξίσου δύσκολο όπως το παιχνίδι με το Πετρωτό;
«Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και το απέδειξε αυτό η ομάδα της Θύελλας Πετρωτού, που ήταν πολύ καλή και μας δυσκόλεψε περισσότερο απ΄ ό,τι περιμέναμε. Την Κυριακή παίζουμε στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο, μια ομάδα που έχει ιστορία στον χώρο της Δ Έθνικής κατηγορίας και πρέπει να την σεβασθούμε, ανεξάρτητα εάν τη φετινή σεζόν δεν έχει καλή πορεία έως τώρα.
Εμείς θα πάμε για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση από ό,τι στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με το Πετρωτό».
-Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;
«Πάνω από όλα θέλω να έχω την υγεία μου όπως και όλοι οι αθλητές. Από κει και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει, δεν θα το αρνηθώ. Πρώτα όμως με ενδιαφέρει να πάει καλά ο Απόλλωνας, να έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα όπως τώρα και να υπάρχει ηρεμία. Όλα τα άλλα έπονται».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass