ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΑΣ:

Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου

*ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2011 1:54 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:57
Μέσα σε…βούρκο υποχρεώθηκε να αγωνισθεί προχθές το απόγευμα ο Πυργετός και αναδείχθηκε στη Νέα Αγχίαλο με τον τοπικό Πύρασο, ισόπαλος 1-1.
Η λαρισινή ομάδα έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Οικονόμο, όμως θα έχει την ευκαιρία να τον πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής, εάν κερδίσει αύριο στις 3 το απόγευμα τον Αγρότη Λιανοκλάδίου, σε έξαναβολής αγώνα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Υποδέχεται λοιπόν στην έδρα του μια ομάδα που χρειάζεται να αντιμετωπισθεί με την πρέπουσα σοβαρότητα ,ώστε να κατακτήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να παίξει στο τοπικό ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιανουαρίου .
Για το παιχνίδι που προηγήθηκε στη Νέα Αγχίαλο και για το αυριανό με το Λιανοκλάδι, ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Γκάτας σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Ξεκινήσαμε καλά επιβάλλοντας τον δικό μας ρυθμό και δημιουργώντας ευκαιρίες κυρίως με τον Στύλο, αλλά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε.
Εν συνεχεία η μορφή του παιχνιδιού άλλαξε, δεν συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο, ενώ μας δυσκόλεψε πάρα πολύ το γήπεδο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάτι το ιδιαίτερο.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και σαν να μην έφτανε αυτό, δεχθήκαμε ένα γκολ από μπροστινή μπαλιά, με όχι ορθόδοξο τρόπο, καθώς στην κεφαλιά που έγινε φάνηκε ότι υπήρχε περίπτωση οφσάιντ.
Αφυπνισθήκαμε όμως αμέσως, ισοφαρίσαμε σε 1-1 και πιέσαμε τον αντιπαλό μας, χωρίς να φτάσουμε στην επιτυχία ενός δεύτερου τέρματος.
Μοιραία έμεινε έτσι αυτό το αποτέλεσμα, αλλά ο χρόνος δεν μας επιτρέπει να μείνουμε πίσω, γιατί αύριο μας περιμένει ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι.
Παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που θεωρώ προσωπικά ότι είναι μέσα στις 4-5 καλύτερες της κατηγορίας.
Πρέπει λοιπόν να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον άμεσα και γρήγορα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ο χρόνος είναι λίγος και χρειάζεται για να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα».
-Θεωρείται ότι οι δυνατότητες των παικτών είναι μεγαλύτερες από αυτές που έδειξαν στην προχθεσινή αναμέτρηση;
«Σίγουρα οι δυνατότητες των ποδοσφαιριστών είναι μεγαλύτερες από αυτές που έδειξαν και μπορούμε να αποδώσουμε περισσότερα, σαν ομάδα.
Μόνη δικαιολογία είναι ο άθλιος αγωνιστικός χώρος και μας προβλημάτισε όλους».
-Επηρέασε η διακοπή του πρωταθλήματος;
«Δεν μπορούμε να πούμε ότι επηρέασε μόνο εμάς, καθώς όλες οι ομάδες επηρεάζονται.
Απλά εμείς δείξαμε ένα πρόσωπο πολύ καλό πριν τις διακοπές και ίσως δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε, στο συγκεκριμένο παιχνίδι».
-Μετά το Λιανοκλάδι, ακολουθεί το ντέρμπι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης…
«Πρώτα μας ενδιαφέρει το αυριανό ματς που θα είναι πολύ δύσκολο και μετά βλέπουμε το επόμενο».
ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Αγωνιστικά δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα , πλην από αυτό του Σωκράτη Κολομητρούση, που ακολουθεί θεραπεία, μετά το τράβηγμα που υπέστη στον τετρακέφαλο.
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι για την αυριανή εξαναβολής αναμέτρηση, όπου ο τεχνικός Χρήστος Γκάτας θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, σε ένα ματς που υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η νίκη.
Φυσικά και η συμπαράσταση από τους φιλάθλους κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου ο Πυργετός να πετύχει τον στόχο του και με τρίποντο να πλησιάσει πιο κοντά στην κορυφή.
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΧΙΑ
Χθες εν τω μεταξύ εκδόθηκε από την ΕΠΟ το δελτίο του νεοαποκτηθέντος Γιώργου Τριχιά και ο εν λόγω ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης, τέθηκε στην διάθεση του κ. Γκάτα, για την αυριανή συνάντηση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass