ΕΧΑΝΕ 0-1 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-1

Ολική ανατροπή για τον Οικονόμο

* ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2011 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:55
Από την 7η αγωνιστική είχε να σημειώσει ευρεία νίκη ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, όταν κέρδισε στο γήπεδό του την ομάδα του Ρήγα Φεραίου με σκορ 3-1.
Χθες (12η αγωνιστική του πρωταθλήματος) ξαναγύρισε στις «μεγάλες νίκες» επικρατώντας με 4-1 της Λαμίας και κάνοντας πρόβα τζενεράλε ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης στις 16 Ιανουαρίου με τον Πυργετό, στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.
Η ομάδα της Λαμίας, παρά τα προβλήματα που τη μαστίζουν το τελευταίο διάστημα, ήλθε στην Τσαριτσάνη με αρκετή σοβαρότητα και έπαιξε δυνατά και αξιοπρεπώς απέναντι στους πρωτοπόρους του ομίλου κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και στο 13’ μάλιστα έκανε το 0-1. Ο Οικονόμος όμως αντέδρασε γρήγορα, έδειξε στους φιλοξενούμενους ότι αυτός είναι το αφεντικό της αναμέτρησης, ισοφάρισε στο 20’ σε 1-1 και μην αφήνοντας περισσότερα περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα, επέβαλε το ρυθμό του όντας πλέον αποτελεσματικός προς το τέλος του παιχνιδιού, οπότε και καρποφόρησαν οι προσπάθειες με τους παίχτες του Γ. Καλτέκη να πετυχαίνουν άλλα τρία τέρματα και να δημιουργούν πολλές ακόμη ευκαιρίες για να δώσουν μεγαλύτερη διάσταση στη νίκη τους.
Περίπου 200 φίλαθλοι εκμεταλλεύθηκαν τις καλές καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στο γήπεδο τη Τσαριτσάνης, όπου απόλαυσαν συνολικά πέντε γκολ και ωραίο κατά διαστήματα ποδόσφαιρο.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
- 6’ Πρώτη καλή φάση του αγώνα με τον Τσούκαλο για τη Λαμία να σουτάρει άουτ από κοντά, προ του τερματοφύλακα του Οικονόμου Ξεσφίγγη.
- 13’ Πάλι ο Τσούκαλος κέρδισε έξυπνα την μπάλα έξω από την περιοχή του Οικονόμου και την έστειλε με ψηλοκρεμαστό σουτ στο αριστερό παράθυρο του Ξεσφίγγη, ανοίγοντας με 0-1 το σκορ για τη Λαμία.
- 21’ Από κόρνερ του Νικούλη, ο Φλίγκος έπιασε κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή της Λαμίας και ισοφάρισε σε 1-1.
- 27’ Ο Φλίγκος με κεφαλιά που κέρδισε στη μικρή περιοχή της Λαμίας μετά από χτύπημα κόρνερ, ανάγκασε τον τερματοφύλακα Λέντα να πέσει θεαματικά και να μπλοκάρει την μπάλα πάνω στη γραμμή της εστίας του.
- 40’ Ο Ζαχαράκης μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε να σκοράρει.
- 46’ Συρτό και δυνατό σουτ του Φλίγκου, απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Λαμίας.
- 47’ Ο Ξεσφίγγης απέκρουσε σωτήρια σε δυνατό σέντρα – σουτ παίκτη της Λαμίας.
- 56’ Ωραία σέντρα του Φλίγκου από δεξιά, καταλήγει στα πόδια του Ταχτιντή και ο φορ του Οικονόμου αστοχεί προ του αντίπαλου τερματοφύλακα να πετύχει τέρμα για την ομάδα του.
- 68’ Με μακρινό φάουλ ο Νικούλης ξεγέλασε τον τερματοφύλακα της Λαμίας Λέντα, τον «κρέμασε» και έβαλε την ομάδα της Τσαριτσάνης μπροστά στο σκορ σημειώνοντας το 2-1.
- 70’ Ο Φλίγκος στόπαρε την μπάλα ύστερα από πάσα ακριβείας του Ταχτιντή και με κοντινό σουτ σημείωσε το 3-1.
- 87’ Άριστη συνεργασία Φτίκα και Μπαλή μέσα στην περιοχή της Λαμίας με τον τελευταίο να σκοράρει γράφοντας το τελικό 4-1.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Η διαιτησία του κ. Ντούκα Απόστολου με βοηθούς τους κ. Πάνου Κων/νο και Κωτεκίδη Ιωάννη (Καστοριάς) κινήθηκε σε καλά σχετικά επίπεδα παρότι οι γηπεδούχοι εξέφρασαν αρκετά παράπονα για ανοχή του διαιτητή σε παιχνίδι καθυστερήσεων από τους αντιπάλους καθώς και για επικίνδυνο παίξιμο. Υποστηρίζουν δε ότι δεν είναι τυχαίο ότι ο ρέφερι έδειξε 5 κίτρινες κάρτες συνολικά στον αγώνα (4 στους παίχτες της Λαμίας από τις οποίες οι 3 για επικίνδυνο παιχνίδι και 1 για καθυστέρηση και στον Οικονόμο 1 κάρτα για καθυστέρηση). Τις κάρτες αντίκρισαν οι Λαϊνάς, Νάξιος, Καραντάθας και Λέντας από τους φιλοξενούμενους και ο Μπαλής από τον Οικονόμο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Καλτέκης Γ.): Ξεσφίγγης, Κολιός, Πούτας (54’ Φτίκας), Οικονόμου, Παλαμίδας, Χατζηλιόντας (83’ Μπέης), Μπαλής, Φλίγκος, Ταχτιντής, Νικούλης, Ζαχαράκης (46’ Λιούσκας).
ΛΑΜΙΑ ( Καλόγηρος Παν.): Λέντας, Λαϊνάς, Μαντές (62’ Ζιάκας Γ.), Αναστασίου, Λέσσης, Μαδούρας, Χριστόπουλος (67’ Γερογιάκομος), Κουτρομάνος, Νάξιος, Τσούκαλος, Καραντάθας (77’ Ζιάκας Θ.)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass