ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ 3-0

Κατέρρευσε στην επανάληψη η Ελασσόνα

* ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΣΤΟ 69’ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΛΑΩΡΑΣ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2011 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:55
Με το αριστερό ξεκίνησε το 2011 για την Π.Σ. Ελασσόνας, η οποία σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε εκτός έδρας από την Α.Ε. Σπερχειάδας/Μακρακώμης, με σκορ 3 – 0.
Η Ένωση ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 6ο μόλις λεπτό απείλησε την Ελασσόνα, όμως το σουτ του Τσαμαδιά κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 8ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χουλιάρας στο πρώτο δοκάρι παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα καταλήγει στον Ζαροδήμο, αυτός επιχειρεί το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Καρατζόλης αποκρούει την μπάλα πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια την μπλοκάρει ο Νούσιας.
Μέχρι το 15ο λεπτό η Ένωση έδειχνε πιο απειλητική αλλά από εκεί και πέρα η Ελασσόνα ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε δυο καλές φάσεις, μια στο 15’ όταν μετά από φάουλ του Τζόλα με υπερένταση απέκρουσε ο Κοκονδίνης την μπάλα και στο 30’ όταν ο Βαλαώρας μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το σουτ όπως θα ήθελε και έδιωξαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων. Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο και από τις δυο ομάδες, μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ένωσης ξεκίνησε πάλι δυνατά το παιχνίδι και αρκετά νωρίς κατάφερε να προηγηθεί, στο 51ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πλατανιά, ο Χρ. Βέλιος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, πλάσαρε σωστά και έκανε το 1-0.
Δώδεκα λεπτά αργότερα, στο 63’ οι πρωταγωνιστές της φάσης του γκολ, χτύπησαν και πάλι. Ο Πλατανιάς εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Βέλιος πετάχτηκε πάλι στο πρώτο δοκάρι και σημείωσε το 2 – 0.
Στο 69ο λεπτό η Ελασσόνα είχε την ευκαιρία να απειλήσει την Ένωση και να ξαναμπεί στο παιχνίδι όταν μετά από καλή εκτέλεση φάουλ του Βαλαώρα η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης οι παίχτες της γηπεδούχου ομάδας βγήκαν στην κόντρα, ο Τσαμαδιάς βρέθηκε απέναντι από τον Νούσια, και με όμορφη λόμπα διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Η Ένωση είχε δυο ακόμη καλές ευκαιρίες. Στο 24’ είχαμε πολιορκία στα καρέ της Ελασσόνας. Στο ξεκίνημα της φάσης, λόμπα του Τσαμαδιά η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, παίρνει το ριμπάουντ ο Δημητρόπουλος, σουτάρει μέσα από την περιοχή, ο Νούσιας όμως αποσοβεί τον κίνδυνο. Τελευταία άξιας λόγου φάση του παιχνιδιού στο 78ο λεπτό, μετά από κάθετη πάσα, ο Δεμίρης προσπάθησε να πλασάρει τον Νούσια που είχε βγει από την εστία του, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνεχεία ο τερματοφύλακας της Ελασσόνας, έδιωξε σε πλάγιο.
Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παναγιωτόπουλου (Αιτ/νίας) αντίκρισαν οι Κοτούμπας και Νάτσης για την Ελασσόνα, Πλατανιάς και Τσαμαδιάς για την Ένωση.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ/ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (Λάκης Παπανικολάου): Κοκονδίνης, Ζαροδήμος, Τσιλίκας, Ζάρας, Πλατανιάς, Βέλλιος, Τσαμαδιάς, Χουλιάρας, Μπέσσας (75’ Ντελίρης), Επίσκοπος (80’ Χριστόπουλος), Δημητρόπουλος (78’ Σωτηρίου)
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Κώστας Κολομητρούσης): Νούσιας, Κοτούμπας, Καρατζώλης (61’ Κοντοδήμος), Κουμπούρας, Φλώρος, Νάτσης (77’ Σιαμαντούρας) Χάμος, Φώλλας, Βαλαώρας, Τζόλας, Λιόλιος (63’ Νάκης).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass