ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ 7-0!

Πανηγυρικά πρωταθλητές οι Νέοι της Ε.Π.Σ. Λάρισας

* ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ: «ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΚΑΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ...»

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2011 1:46 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:54
 Ιδ. ανταπόκριση
Με ιδανικό τρόπο έκλεισε τη φάση των ομίλων η ομάδα των Νέων της Ε.Π.Σ. Λάρισας, η οποία συνέτριψε στο γήπεδο των Παλατιτσίων το αντίστοιχο συγκρότημα της Ε.Π.Σ. Ημαθίας με 7-0 και κατέλαβε την πρώτη θέση.
Οι παίκτες της Λάρισας πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση και έδειξαν ότι άξια αναδείχθηκαν πρωταθλητές, αποδίδοντας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης καταπληκτικό ποδόσφαιρο.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε και ο ενωσιακός προπονητής Τάσος Μπεριτζάς, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, επισήμανε τα εξής: «Τα παιδιά ήταν καταπληκτικά. Αυτή είναι η Μικτή Νέων, η οποία όταν παίζει τόσο σοβαρά και ομαδικά, δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος να την κοντράρει. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και είναι κρίμα μια ακόμη φουρνιά καλών παικτών να πάει χαμένη.
Αυτή είναι καθαρά η προσωπική μου άποψη και πιστεύω ότι δεν υπερβάλλω, διότι τα παιδιά αξίζουν για κάτι παραπάνω και το δείχνουν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά...».
Αντίθετα με τους Νέους, οι Παίδες της Λάρισας γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την Ε.Π.Σ. Ημαθίας, σκορ που τους αδικεί γιατί έχασαν πέναλτι και ευκαιρίες, προκειμένου να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.
«Σίγουρα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη παρουσία, αλλά προσωπικά είμαι ικανοποιημένος γιατί τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό και αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι και τυχεροί στα παιχνίδια, θα τερματίζαμε ψηλότερα», τόνισε ο τεχνικός υπεύθυνος των παίδων της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Τσέτσιλας.
Αναλυτικά οι δυο αγώνες, έχουν ως ακολούθως:
 
ΗΜΑΘΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ    0-7
Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το παιχνίδι των Νέων, όπου η Λάρισα έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και θριάμβευσε με το εντυπωσιακό σκορ 7-0, δείχνοντας ότι άξια καταλαμβάνει την πρώτη θέση.
Ήδη από το πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της Λάρισας είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι, πετυχαίνοντας έξι τέρματα.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
5’ ΓΚΟΛ: Έπειτα από καλή μεταβίβαση ο Νάκας εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη εκτίμηση της άμυνας της Ημαθίας και με ψύχραιμο πλασέ στην κλειστή γωνία έκανε το 0-1
8’ Σουτ του Πασχάλη, εύκολα μπλόκαρε ο Ντάλλας την μπάλα
10’ Κάθετη μπαλιά του Μουρατίδη στον Πουλασουχίδη από τα δεξιά, ο τελευταίος έβγαλε επικίνδυνη σέντρα, την οποία απομάκρυναν οι αμυντικοί
20’ ΓΚΟΛ: Ο Δημητρέλης έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Νάκας βρέθηκε απέναντι από την εστία και με πλασέ έκανε το 0-2
27’ Διαγώνιο σουτ του Σγούρου εύκολα ο Ντάλλας
29’ ΓΚΟΛ: Ο Ματούλας «χόρεψε» τον προσωπικό του αντίπαλο μέσα στη μεγάλη περιοχή και με σουτ στη δεξιά γωνία του Τρέβλα πραγματοποίησε το 0-3
32’ ΓΚΟΛ: Κάθετη μπαλιά του Ματούλα στον Γκαραλιάκο που ξέφυγε από την επιτήρηση, πλάσαρε σωστά με ωραία προσπάθεια σημειώνοντας το 0-4
35’ Μακρινό φάουλ του Τερζόπουλου, μπλοκάρει εύκολα ο Ντάλλας
37’ Φάουλ του Σγούρου από τα αριστερά με το δεξί, ο Μαραγκός στην καρδιά της άμυνας πιάνει κεφαλιά η οποία φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
38’ ΓΚΟΛ: Καταπληκτική μπαλιά του Γκαραλιάκου, ο Νάκας απέφυγε και τον Τρέβλα, για να γράψει το 0-5
42’ ΓΚΟΛ: Ο Γκαραλιάκος έπειτα από καταπληκτική προσπάθεια και αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα σημείωσε το 0-6
55’ ΓΚΟΛ: Ο Ματούλας μπαίνει μόνος του στη μεγάλη περιοχή, πλασάρει σωστά και διαμορφώνει το τελικό 0-7
67’ Ο Πουλασουχίδης παίζει «1-2» με τον Τερζόπουλο, σουτάρει όμως άουτ
69’ Διαγώνιο σουτ του Πασχάλη μέσα από την περιοχή, απομακρύνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ: (Αντώνης Λυμούσης) Τρέβλας (46’ Αργυρόπουλος), Ντούφας (46’ Σπυριδωνίδης), Ψαρράς, Νουσιόπουλος, Ιωανίδης (40’ Μπάμπος), Μουρατίδης, Πουλασουχίδης, Πασχάλης, Σγούρος, Μαραγκός, Τερζόπουλος.
ΕΠΣΛΑΡΙΣΑΣ: (Αναστάσιος Μπεριτζάς) Ντάλλας (46’ Κούτσικος), Νταής, Σελήνης, Σουπεκιώτης, Καλπίας, Σουλιώτης, Νάκας (46’ Καλαμπάκας), Γκαραλιάκος (46’ Ντόκος Χρ.), Καραγκιόζης, Δημητρέλης, Ματούλας
MPV: Παναγιώτης Νάκας (Ε.Π.Σ.Λ.)
ΗΜΑΘΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ    1-0
Παρά την καλή εμφάνιση που έκαναν οι Παίδες της Ε.Π.Σ. Λάρισας, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και γνώρισαν την ήττα με σκορ 1-0.
Οι της Λάρισας έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, δύο με τον Παϊτέρη στο πρώτο ημίχρονο και μία με τον Αλεξίου, ενώ στο 60’ο Παϊτέρης εκτέλεσε πέναλτι, αλλά ο Δημητρίου κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 72’ ο Κωτσόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 1-0 υπέρ της Βέροιας, αποτέλεσμα που σίγουρα αδικεί τη Λάρισα
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ: (Αντώνης Λυμούσης) Δημητρίου, Συμεωνίδης, Νικολόπουλος, Ζούρκος, Χατζηγεωργίου, Βύζας (25’ Τασιώνας), Ρογγότης (60’ Κωτσόπουλος), Βούλγαρης, Πέτκος, Κελεσίδης (58’ Καρυπίδης), Ντούφας.
Ε.Π.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ (Δημήτρης Τσέτσιλας) Πατέτσιος (63’ Βλώτσιος), Ντωνούδης, Κωστούλας, Μπάρδας, Καψάλης, Αλεξίου, Θεοχαρόπουλος, Σεϊζης (60’ Χατζής), Γαρουφαλιάς, Κανταρίνος (58’ Κίτσος), Παϊτέρης.
MVP: Κωστούλας (Ε.Π.Σ.Λ.)
* Τους αγώνες διηύθυναν οι κ. Βρέσκας, Μαλούτας, Παυλίδης.
* Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ομάδα Νέων της Λάρισας θα απονεμηθεί κύπελλο και θα δοθούν μετάλλια στους παίκτες, για την πρωτιά της ομάδας.
Στη συνέχεια το πρωτάθλημα θα συνεχισθεί με παίκτες που θα απαρτίζουν τις ομάδες κατά περιφέρειες και η Λάρισα θα είναι στην 4η Περιφέρεια, όπου ο προπονητής Τάσος Μπεριτζάς θα καλέσει παίκτες από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και βέβαια ο κύριος κορμός της Περιφέρειας θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές των Νέων της Ε.Π.Σ.Λ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΑΙΔΕΣ
Ημαθία-Λάρισα          1-0
Καρδίτσα-Τρίκαλα      1-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ημαθία            23-8     20
Καρδίτσα        14-15   13
Τρίκαλα           12-16   9
Λάρισα            9-14     8
Πιερία 7-12     4
ΝΕΟΙ
Ημαθία-Λάρισα          0-7
Καρδίτσα-Τρίκαλα      1-3
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Λάρισα            26-8     19
Πιερία 17-7     18
Τρίκαλα           14-13   11
Καρδίτσα        7-18     4
Ημαθία            6-24     3
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass