ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ

Όλα ανοικτά για τον προπονητή

* Ο ΓΙΕΡΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕ» ΧΘΕΣ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2011 1:47 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:54
Η ντροπιαστική ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 3-0 και το βαρύ κλίμα που υπάρχει στη Λάρισα, καθώς οι φίλαθλοι βλέπουν την Α.Ε.Λ. να οδηγείται ένα βήμα πριν την καταστροφή, σηματοδοτούν και νέες εξελίξεις, μήπως και αλλάξει το κλίμα ώστε να δοθεί η ύστατη μάχη για τη σωτηρία, στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Το ζητούμενο είναι πώς θα μπορέσει να παλέψει η ομάδα στην Καβάλα το ερχόμενο Σάββατο, διότι με την εικόνα που έδειξε προχθές, οι ελπίδες για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, ας μην κρυβόμαστε περιορίστηκαν, είναι ελάχιστες.
Πρέπει να αλλάξει άρδην η ψυχολογία καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει και εάν στη μεθαυριανή αναμέτρηση δεν καταφέρει να πάρει κάτι, τότε τα πράγματα κινδυνεύουν να γίνουν χειρότερα.
Όλα ανοικτά παραμένουν και για τον προπονητή και την οποιαδήποτε απόφαση αναμένεται να πάρει σήμερα ο πρόεδρος κ. Πηλαδάκης, καθώς έντονη φημολογία έκανε χθες λόγο ότι επίκειται και νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.
Μάλιστα, ακούστηκαν τα ονόματα των Παύλου Δερμιτζάκη, Μπάμπη Τεννέ, Γιώργου Παράσχου, όμως επίσημα από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση αλλά ούτε και διάψευση, για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Πάντως, ο Νορβηγός τεχνικός Γιερν Άντερσεν που παρέμεινε από προχθές στην Αθήνα, «κατασκόπευσε» δύο από τους ερχόμενους αντιπάλους της ομάδας του, τον Ηρακλή και την Κέρκυρα, στα χθεσινά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την Α.Ε.Κ., αντίστοιχα. Συνοδευόταν δε από τον γενικό αρχηγό των «βυσσινί» Ζήση Ζιάγκα και οι δυο τους επέστρεψαν το βράδυ στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου.
Χθες όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Κώστα Κατσάρα, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Σήμερα λοιπόν δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις για τις οποίες θα αποφασίσει η διοίκηση εάν πρέπει να γίνουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όμως θεωρούμε ότι χρειάζεται ψυχραιμία και ηρεμία, για να αλλάξει το σκηνικό όσο αυτό θεωρείται εφικτό, γιατί τα περιθώρια συνεχώς στενεύουν.
Και για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει μετά τις έξι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό της στο κύπελλο Ελλάδος, θα ελπίζει μόνο εάν κερδίσει το Σάββατο στην Καβάλα, κάτι που αναμφισβήτητα είναι πολύ δύσκολο όχι όμως και ακατόρθωτο, εάν το πιστέψουν φυσικά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass