ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Έμεινε στην Αθήνα ο Γιερν Άντερσεν

* ΘΑ ΔΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2011 1:51 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:54
Μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού Ατρομήτου - Α.Ε.Λ. 0-3, ο πρόεδρος, Κωστής Πηλαδάκης, κάλεσε στο γραφείο του τον τεχνικό Γιερν Άντερσεν για να συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας παρουσία του γενικού αρχηγού Ζήση Ζιάγκα.
Ο πρόεδρος, κ. Πηλαδάκης, τόνισε ότι αυτός μπορεί να επιλέγει προπονητές και να φέρνει παίκτες που του προτείνουν οι τεχνικοί που έχει κάθε φορά η ομάδα.
Παράλληλα, τόνισε ότι όλοι θα πληρώσουν για τις ευθύνες που έχουν και, αν η ομάδα πέσει, θα την ξαναανεβάσει (το τελευταίο είπε σε αποστροφή του λόγου του).
Ο Άντερσεν είπε ότι οι πειραματισμοί που έκανε τελείωσαν (και αναφερόταν στη χρησιμοποίηση ως δεξί μπακ του Κολοβέτσιου και σαν πλάγιου του Κουζέν) και θα γίνουν τα πάντα για τη σωτηρία.
Για το μεταγραφικό σχεδιασμό, συμφωνήθηκε να γίνουν γρήγορες κινήσεις και θα αποκτηθούν δύο αμυντικά χαφ και ένας επιθετικός.
Τέλος, στο ξενοδοχείο πριν τον αγώνα, ο Πηλαδάκης είχε συνάντηση με τους Κουζέν, Μετίν για το επεισόδιο που είχαν. Οι δυο τους ζήτησαν συγγνώμη.
Ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., Γιερν Άντερσεν, σήμερα θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια Ολυμπιακός - Ηρακλής, αλλά και Α.Ε.Κ. - Κέρκυρα. Θα γίνει προσπάθεια να προλάβει να δει και τις δύο αναμετρήσεις καθώς Κέρκυρα και Ηρακλής είναι από τους αντιπάλους που θα παίξει σύντομα η λαρισινή ομάδα.
ΟΜΙΛΙΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ
Πριν τον αγώνα και στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα, ο πρόεδρος, Κωστής Πηλαδάκης, φανερά επηρεασμένος από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα και να αποδείξουν την αξία τους. Τελικά δεν τους έπεισε και μάλλον θα έχει μετανιώσει για κάποιες επιλογές του. Πάντως, έχει ακόμα λίγο καιρό να αναστρέψει την κατάσταση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass