ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Λ. (15.00)

Ένας... μικρός τελικός στη Βέροια

* ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ * Τ. ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ»

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2011 1:55 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:54
Ένα... μικρό τελικό δίνει σήμερα στη Βέροια, η μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Λ. Στο ενωσιακό γήπεδο της Παλατίτσιας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Ημαθίας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου για την α’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Για να προκριθεί θέλει μόνο τη νίκη καθώς θα πρέπει να ξεπεράσει τη διαφορά των δύο βαθμών που τη χωρίζει από την πρωτοπόρο Πιερία (έχει ρεπό σήμερα).
Η Ε.Π.Σ. Ημαθίας βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις τρεις βαθμούς και αν η Λάρισα δείξει το σοβαρό της πρόσωπο τότε θα πάρει τη νίκη – πρόκριση που ψάχνει. Ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Μιλώντας στην «Ε» για το σημερινό κρίσιμο ματς τόνισε τα εξής: «Σε αυτό το επίπεδο κανένας δεν τα παρατάει και σε καμία αγωνιστική. Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε μια ηλικία που θέλουν τη νίκη άσχετα αν δεν έχουν στόχο πρόκρισης. Γι’ αυτό και η Βέροια θα είναι μια δύσκολη αντίπαλος. Πρέπει να δείξουμε τη μέγιστη σοβαρότητα αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη.
Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε καθώς είμαστε μια ποιοτική ομάδα και το γεγονός πως έχουμε κερδίσει δύο φορές την Πιερία λέει πολλά. Είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα με την Καρδίτσα και γι αυτό υπάρχει αυτήν η κρισιμότητα. Αν δεν είχαμε βαθμολογικό ενδιαφέρον απλά θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και κάποιους άλλους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Για να πετύχουμε αυτό που δεν χρειάζεται είναι το άγχος».
Η αποστολή των Νέων θα απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Κούτσικος, Κορλός, Καραγκιόζης, Καλαμπάκας (Απόλλων Λάρισας), Σουπεκιώτης, Τάσιος (Αετός Μακρυχωρίου), Καλπίας (Τοξότης), Σελήνης, Νταής (Λαρισαϊκός), Νάκας (Δαμασιακός), Γκαραλιάκος (Π.Α.Ε.Δ. Πλατυκάμπου), Γκαλγκανόπουλος (Δήμητρα Γιάννουλης), Σουλιώτης, Ντάλλας (Ακ. Ατρόμητοι/ Θύελλα), Αλεξούλης (Ελασσόνα), Δημητρέλης (Ακαδημία Πλίτση), Ντόκος Χρ. (Αναγ. Ευαγγελισμού), Λάιος (Ακαδημία Τυρνάβου), Ματούλας, Σιαφαρίκας (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Λούγκος (Αναγ. Καλοχωρίου).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ημαθία – Λάρισα
Καρδίτσα – Τρίκαλα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πιερία 17-7    18
Λάρισα           19-8    16
Τρίκαλα          11-12 8
Καρδίτσα        6-15    4
Ημαθία            6-17    3
ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Σήμερα εν τω μεταξύ θα αγωνιστούν στο ίδιο γήπεδο (το οποίο έχει πλαστικό χλοοτάπητα) και οι Παίδες. Στη 1 θα παίξουν με την Ημαθία. Η Λάρισα δεν έχει κανένα ενδιαφέρον καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα η Ημαθία έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση. Ο τεχνικός Δημήτρης Τσέτσιλας θα έχει στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Στατήρης (Άρης Λάρισας), Μπάρδας (Απόλλων), Ξυνογαλάς, Καψιώχας Ελευθ. (Ακαδ. Φαρσάλων), Κίτσιος, Κανταρίνος, Nτονούδης, (Ερασ/κή ΑΕΛ), Θεοχαρόπουλος (Ατρόμητοι), Κατμέρος (Αναγ. Φαρσάλων), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα), Παϊτέρης, Καψάλης (Ακαδ. Προμηθέας), Μπιλας (Ελασσόνα), Πατέτσος (Λαρισαϊκός), Σεΐζης - Μπανάκας (Ακαδ. Νίκη Μιχαήλ), Αλεξίου (Βλαχογιάννι), Χατζής (Ακαδ. Πλίτση), Γαρουφαλιάς (Αστραπή Ν. Πολιτείας).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ημαθία – Λάρισα
Καρδίτσα – Τρίκαλα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ημαθία            22-8    17
Καρδίτσα        13-15 10
Τρίκαλα          12-14 9
Λάρισα           9-13    8
Πιερία 6-12    4
* Η αποστολή των δύο ομάδων θα αναχωρήσει στις 8.45 το πρωί από τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Λ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass