ΕΝΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Διπλή προπόνηση σήμερα για τον Τύρναβο

*ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΙΚΗΣ Β.-ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΑΓ. ΣΕΡΡΩΝ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2011 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:54
 Με διπλή προπόνηση που θα γίνει σήμερα στις 8 το πρωί και στις 3 μετά το μεσημέρι, θα συνεχίσει ο Τύρναβος 2005 την προετοιμασία του, για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, που θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου στις Σέρρες, με τον Οδυσσέα Αναγέννησης.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας θα δει τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιανουαρίου στον Βόλο, όπου η τοπική Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, σε αγώνα με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής (2ος όμιλος).
Αύριο θα διεξαχθούν οι αγώνες της 16ης ημέρας (σ.σ. ο Τύρναβος θα κάνει το ρεπό του) και το συγκεκριμένο παιχνίδι μετατέθηκε για το Σάββατο, λόγω της διεξαγωγής (αύριο) της αναμέτρησης Ολυμπιακού Βόλου-Πανιωνίου, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
*Εν τω μεταξύ, οριστικά δεν θα γίνει το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω των καιρικών συνθηκών που έχουν ως αποτέλεσμα να μην είναι σε καλή κατάσταση τα γήπεδα και ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμών, κάτι που φυσικά δεν θέλουν οι δυο προπονητές να συμβεί, γιατί όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.
*Όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα, χθες δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη και στην ομάδα του Τυρνάβου υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να περιμένουν, έτσι ώστε να ενισχυθεί το δυναμικό με έναν ή δυο παίκτες ακόμη που θα κάνουν την διαφορά και θα συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία του συλλόγου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass