ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 2011

Τρία ντέρμπι για τον Πυργετό

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2011 2:03 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:54
 Ο προημιτελικός αγώνας κυπέλλου με αντίπαλο την Π.Σ. Ελασσόνας ήταν η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του Α.Σ. Πυργετού για το 2010, και, πλέον, μετά τον αποκλεισμό τους στη διαδικασία των πέναλτι, οι «βυσσινί» του Κάτω Ολύμπου θα ρίξουν όλο το βάρος στην προσπάθειά τους για κατάκτηση των πρωτείων στον 4ο όμιλο. Η νέα χρονιά, μάλιστα, θα αρχίσει με τρεις αγώνες μεγάλης σπουδαιότητας για την ομάδα του Χρήστου Γκάτα, καθώς την Κυριακή θα παίξει στη Νέα Αγχίαλο με αντίπαλο τον Πύρασο, ενώ στη συνέχεια - σε διάστημα τεσσάρων ημερών (12 - 16 Ιανουαρίου) - θα υποδεχτεί διαδοχικά τον Αγρότη Λιανοκλαδίου και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα του πρώτου γύρου.
Η προετοιμασία των Πυργετινών - μετά τη διακοπή λόγω της Πρωτοχρονιάς - άρχισε χθες, ενώ η τελευταία προπόνηση για το 2010 που πραγματοποιήθηκε το πρωί της παραμονής ακολουθήθηκε από γιορτή που διοργανώθηκε στο χώρο του γηπέδου και περιλάμβανε «μπάρμπεκιου» και προσφορά δώρων εκ μέρους της διοίκησης προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.
* Αξιοσημείωτο είναι ότι η Π.Σ. Ελασσόνας ήταν η ομάδα που είχε υποχρεώσει τον Α.Σ. Πυργετού και στον προηγούμενο αποκλεισμό του από το κύπελλο ΕΠΣΛ, νικώντας τον με 1-0 ως γηπεδούχος στις 7 Ιανουαρίου 2009. Προπονητής, τότε, των Ελασσονιτών ήταν ο Χρήστος Γκάτας, ενώ σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Αλέξανδρος Παγκαρλιώτας!
* Ο Πυργετός, είδε τον ποδοσφαιρικό του εκπρόσωπο να αποκλείεται από τη συνέχεια του θεσμού όχι μόνον αήττητος αλλά και χωρίς καν να παραβιαστεί η εστία του, καθώς στις προηγούμενες φάσεις είχε νικήσει (εκτός έδρας) τον Α.Ο. Ραψάνης με 4-0, τον Κίσσαβο Συκουρίου με 3-0 και τον Αετό Μακρυχωρίου με 1-0.
* Την προσωπική του παράδοση «χτίζει» κόντρα στους Πυργετινούς ο μεγάλος πρωταγωνιστής του προημιτελικού της Πέμπτης, Παναγιώτης Νούσιας, ο οποίος για δεύτερη φορά πανηγύρισε ως φιλοξενούμενος πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Είχε προηγηθεί η αντίστοιχη επιτυχία του τον Σεπτέμβριο του 2006, όταν υπεράσπιζε την εστία του Κισσάβου Συκουρίου, που αγωνιζόταν τότε στην Δ΄ Εθνική.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΤΟΥ ΤΡΙΧΙΑ
Μετά την επικύρωση της συναινετικής λύσης του συμβολαίου του Γιώργου Τριχιά με τον Α.Ο. Χανίων, οι ιθύνοντες του Α.Σ. Πυργετού ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του, ώστε ο 31χρονος επιθετικός να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον αγώνα της Κυριακής, αν κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass