ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (19.30)

Απόψε ξυπνάνε μνήμες...

* ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2011 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:47
  
Του Κ. Γκιάστα
Μνήμες από το ένδοξο μπασκετικό παρελθόν της Λάρισας αλλά και γενικότερα της Ελλάδας θα ξυπνήσουν απόψε στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ. Το μενού περιλαμβάνει δύο… πιάτα. Το πρόγευμα θα είναι ένα ματς (θα αρχίσει στις 18.00) ανάμεσα στις παίκτριες της Ολυμπιάδας και αυτές της Ολύμπια. Αυτό κανονίστηκε χθες βράδυ διότι αναβλήθηκε το προγραμματισμένο παιχνίδι με τις παλαίμαχες αθλήτριες μπάσκετ της Βορείου Ελλάδας.
Το κυρίως πιάτο όμως θα σερβιριστεί στις 19.30. Στο παρκέ το γηπέδου θα βρεθούν μερικά από τα μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Λάρισας (που ιδρύθηκε πριν από λίγο διάστημα) και θα βρούνε απέναντί τους κάποια από τα αστέρια του πρόσφατου παρελθόντος.
Γρηγόρης Γιασάρης, Γιάννης Λαλάκης, Νίκος Παπαϊωάννου, Θανάσης Πραγκαφύλης, Τάκης Κουραμάς, Θοδωρής Λιάκος, Θανάσης Μπουλιάκης, Αλέξης Ακριβούλης, Νίκος Λεπενιώτης, Αχιλλέας Βησσαρίου, Χρήστος Ζαχαρέλης, Γιάννης Βούντας, Σπύρος Παπαβασιλείου, Γιάννης Τζήμας, Χρήστος Δραγατογιάννης, Θοδωρής Τέλιος, Αλέξης Ζέστας, Γιάννης Παγώνης θα οδηγηθούν προπονητικά από τους Ηλία Λιάκο και Μιχάλη Σπηλιώτη. Τιμητικά ανάμεσά τους θα βρίσκονται και οι δυο γιοι του Τάσου Σπυρόπουλου (που δεν είναι πια κοντά μας) ο Αναστάσης και ο Κώστας.
Γιωργος Παπαδάκος, Ευθύμης Ρετζιάς, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Μπάνε Πριέλιεβιτς, Λευτέρης Κακιούσης, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Γιώργος Λημνιάτης, Γιώργος Σιγάλας, Γιώργος Μασλαρινός, Νίκος Τόλλιας, Βασίλης Σούλης, Νάσος Γαλακτερός, Άγγελος Κορωνιός, Χρήστος Κουντουράκης και Νίκος Οικονόμου θα αποτελέσουν την επίλεκτη ομάδα βετεράνων Ελλάδας.
Ο αγώνας θα γίνει στη μνήμη πέντε Λαρισαίων που πρόσφεραν πάρα πολλά στο άθλημα και έφυγαν πρόωρα από τη ζωή και αυτοί είναι: ο Γιάννης Λάτσιος, ο Τάσος Σπυρόπουλος, ο Παναγιώτης Νικούδης, ο Κυριάκος Χατζηβασιλείου και ο Λευτέρης Γκερλιώτης.
Κατά τη διάρκεια του ματς θα δοθούν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειές τους ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο ίδρυμα αυτιστικών παιδιών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».
Αξίζει να τονίσουμε πως το εισιτήριο στοιχίζει μόλις 3 ευρώ και θα διατίθεται στην είσοδο του γηπέδου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass