ΕΠΑΙΞΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-1

Τεσ-σάρωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2011 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:45
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Football league 2 πέτυχε χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στην επανάληψη, συνέτριψε τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών, με σκορ 4-1!
Οι «Πράσινοι» του Γιώργου Καλτέκη έπιασαν ένα ξέφρενο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξαν στοιχεία καλογυμνασμένης ομάδας, που ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο και υποχρέωσε σε παθητικό ρόλο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι φάνηκαν ανήμποροι να αντιδράσουν.
Ακόμη και όταν οι Σερραίοι μείωσαν το σκορ σε 2-1, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και ψύχραιμα, πετυχαίνοντας ακόμη δυο γκολ και ενθουσιάζοντας τους 400 περίπου φιλάθλους, που παρευρέθηκαν στο φιλόξενο γήπεδο της Τσαριτσάνης.
Με τέτοιες εμφανίσεις δε ο Οικονόμος δικαιολογημένα βλέπει ψηλά, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο προπονητής κ. Καλτέκης.
ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ 1-0
Στο παιχνίδι πολύ δυνατά ξεκίνησε ο Οικονόμος που ευτύχησε στο 2΄να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με τον Τσιανάκα και ακολούθως είχε ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα.
Υπήρξε πάντως μια νευρικότητα στις κινήσεις των παικτών που διακατέχονταν πιθανόν από άγχος, για να σημειώσουν γρήγορα ένα δεύτερο τέρμα.
Οι φιλοξενούμενοι μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό ισορρόπησαν τον αγώνα και κατάφεραν σε δυο-τρεις περιπτώσεις να απειλήσουν την εστία του νεαρού Μπαχτσιβάνου, χωρίς επιτυχία.
ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
Ο κόσμος θέλει να βλέπει όμορφο θέαμα στα γήπεδα και να σημειώνονται φυσικά πολλά γκολ στους αγώνες.
Στο δεύτερο ημίχρονο λοιπόν της χθεσινής αναμέτρησης, οι φίλαθλοι αποζημιώθηκαν με το παραπάνω, καθώς είδαν συνολικά τέσσερα γκολ και αρκετές ευκαιρίες να χάνονται για περισσότερα τέρματα.
Μάλιστα στο διάστημα 47΄έως 58΄το ματς απέκτησε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό και ορισμένες ενέργειες ήταν…μαγικές, από την πλευρά των γηπεδούχων, ενώ και το ομαδικό πνεύμα που επέδειξαν οι παίκτες του Οικονόμου είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους.
Δικαιολογημένος στο τέλος ο ενθουσιασμός, καθώς μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία όπως είναι ο Οικονόμος αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο και κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι σε δυο αγώνες κυπέλλου δεν γνώρισε την ήττα και αποκλείσθηκε από τον Πανσερραϊκό στα πέναλτι, ενώ στους τρεις μέχρι τώρα αγώνες του πρωταθλήματος μετρά μια νίκη και δυο ισοπαλίες.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
2΄ Ο Κέρης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, άστοχη έξοδο πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Κουρουζίδης και ο Αποστόλης Τσιανάκας με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.
3΄ Με μακρυνή σέντρα ο Καραγιάννης βρήκε τον Κουλτσιάκη που έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
6΄ Ατομική προσπάθεια έκανε ο Κέρης, γύρισε την μπάλα στον Μπανούση που από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει για δεύτερη την μπάλα στα δίχτυα.
13΄ Σουτ επιχείρησε ο Σκελετίδης από αριστερά και ο γκολκίπερ Μπαχτσιβάνος μπλόκαρε την μπάλα.
22’ Παράλληλη σέντρα έκανε ο Δούμας και δεν μπόρεσε ο Κουβέλογλου με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
39΄ Δυνατό σουτ επιχείρησε ο Νικούλης από δεξιά και πλάγια στην περιοχή και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κουρουζίδη.
47΄ Μετά από έξοχο συνδυασμό των Μπλέντι και Μπανούση, ο τελευταίος προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ και μοίρασε αριστερά του την μπάλα στον Αλέξη Νικούλη, ο οποίος με κοντινό σουτ πέτυχε το 2-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
55΄ Ο Κουλτσιάκης βρέθηκε τετ-α-τετ από πάσα του Κέρη, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των φιλοξενουμένων και εν συνεχεία ο Μπανούσης έπιασε το σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.
57΄ Από δεξιά ο Κουβελόγλου έδωσε έτοιμο γκολ στο νεοεισελθόντα στο παιχνίδι Σαλμά και αυτός δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να μειώσει σε 2-1.
58΄ Ο Μπανούσης τροφοδότησε τον Μούτσα Μπλέντι και εκείνος με σουτ πέτυχε το 3-1 και έτρεξε στον πάγκο να το πανηγυρίσει το γκολ, όπου το αφιέρωσε στον αναπληρωματικό χθες τερματοφύλακα, Χρήστο Γκικούδη.
59΄ Με ωραία πάσα ο Κέρης βρήκε τον Μπανούση, αυτός έβγαλε την παράλληλη σέντρα και δεν πρόλαβε με κεφαλιά ο Κουλτσιάκης να την στείλει στα δίχτυα.
70’ Με σουτ ο Ζηγκερίδης έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.
77΄ Νέο σουτ επιχείρησε ο Ζηγκερίδης και ο Μπαχτσιβάνος απέκρουσε την μπάλα.
81΄ Σε δυνατό σουτ του Μπαλή ο γκολκίπερ Κουρουζίδης απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα, στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του.
Το κόρνερ εκτέλεσε ο Κέρης, ο Τσιανάκας κέρδισε την κεφαλιά, πάνω στη γραμμή απέκρουσε την μπάλα αμυντικός των φολιξενουμένων και το…ριμπάουντ πήρε ο Χρήστος Οικονόμου, που από κοντά με προβολή έκανε το 4-1, γκολ που έτρεξε και αφιέρωσε στον πρόεδρο της ομάδας κ. Τόλιο, που παρακολουθούσε τον αγώνα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.
87΄ Λάθος διώξιμο της μπάλας από τον Μπαχτσιβάνο, ευτυχώς ο Σαλμάς στο σουτ που έκανε έστειλε την μπάλα άουτ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Με λάθη η διαιτησία του κ. Τσέτσιλα (Γρεβενών), ενώ αντίθετα οι δυο συνεργάτες του κ. Σταγγόλης (Καστοριάς), Παπαδημητρίου (Ηπείρου), ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους (σ.σ 4ος διαιτητής ήταν ο κ. Μπαϊραμίδης από την Κοζάνη).
Στο 56΄ ο ρέφερι αρνήθηκε πέναλτι υπέρ του Οικονόμου σε καθαρή- όπως φάνηκε-ανατροπή του Κέρη μέσα στην περιοχή και μάλιστα δέχθηκε και κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν από τον Οικονόμο οι Καραγιάννης (28΄), Τσιανάκας (45΄+1), Κέρης (56΄), Οικονόμου (90’+2), ενώ από την Ηράκλεια οι Δούμας (29΄), Μαρίγκος (88΄)
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Από τον Οικονόμο ξεχώρισαν οι Τσιανάκας, Οικονόμου, Μπανούσης, Κέρης και Καραγιάννης (β΄μέρος), χωρίς να υστερήσει κανείς από τους υπόλοιπους, ενώ από τους φιλοξενούμενους δεν φάνηκε κάποιος ιδιαίτερα και μόνο ο Σαλμάς που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι, προσπάθησε φιλότιμα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Γιώργος Καλτέκης): Μπαχτσιβάνος, Καραγιάννης, Πρικάκης (46΄ Πούτας), Τσιανάκας, Οικονόμου, Νικούλης, Μπαλής, Μπανούσης, Κέρης, Μπλέντι (84΄ Μαντζιούνης), Κουλτσιάκης (75’ Παπακωνσταντίνου).
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ (Ευάγγελος Τούσκας): Κουρουζίδης, Δελήμπασης, Δούμας, Κουβελόγλου (66’ Ζηγκερίδης), Λεωνίδας, Μανουσαρίδης, Μαρίγκος, Μουτίδης, Νίρλας (53’ Σιδηρόπουλος), Σκελετίδης), (53’ Σαλμάς) , Τσεμπερίδης
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass