ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2-2

Παλικαρίσια ισοπαλία για τον Τύρναβο 2005

* ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΑΚΗΣ ΣΟΥΛΙΔΗΣ (70’, 90’+1)

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2011 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:45
Παλικαρίσια ισοπαλία απέσπασε χθες το απόγευμα στην Καλαμαριά ο Τύρναβος 2005, ο οποίος ισοφάρισε τον Απόλλωνα 1926 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Άκη Σουλίδη, σε 2-2.
Η τυρναβίτικη ομάδα άξιζε να πάρει ακόμη και τους τρεις βαθμούς σύμφωνα με την εμφάνιση που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κινδύνεψε και με ήττα καθώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Περίπου 1000 φίλαθλοι παρακολούθησαν μια συναρπαστική αναμέτρηση, που είχε τέσσερα γκολ, ευκαιρίες, αποβολές, ανατροπές στο σκορ αλλά και μεγάλη ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 11’, όταν οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν φάουλ και ο Καραπατσακίδης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Από κει και πέρα ο Τύρναβος προσπάθησε να βγει στην επίθεση για να ισοφαρίσει όμως οι προσπάθειες ήταν ημιτελείς και ουσιαστικά δεν δημιούργησε ευκαιρία σ' όλο το α' ημίχρονο. Αντίθετα ο Απόλλων ήταν πολύ επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση και έχασε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ.
Στην επανάληψη ο Τύρναβος 2005 μπήκε αποφασισμένος στο παιχνίδι για να φτάσει στην ισοφάριση και το κατάφερε αυτό στο 70’ της αναμέτρησης.
Τότε ο Αλεξίου έκανε την ατομική προσπάθεια από δεξιά, σούταρε δυνατά για να αποκρούσει ο γκολκίπερ του Απόλλωνα Καρατζιοβαλής, η μπάλα πήγε πλάγια αριστερά και ο Άκης Σουλίδης με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Ο Τύρναβος συνέχισε να βγαίνει μπροστά και να απειλεί για ένα δεύτερο γκολ, όμως στο 82' στη μοναδική οργανωμένη επίθεση του Απόλλωνα ο Χατζί λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή σούταρε δυνατά, ο Καραναστάσης έπεσε στη γωνία και απέκρουσε την μπάλα που πήγε πλάγια, εκεί ο Μωυσιάδης επιχείρησε τη σέντρα, και η μπάλα αφού κόντραρε σε αμυντικό, ξεγέλασε τον Καραναστάση και θα κατέληξε στα δίχτυα. Έτσι έγινε το 2-1 για την Καλαμαριά, αλλά οι Τυρναβίτες δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και προσπάθησαν για την εκ νέου ισοφάριση.
Έτσι στο πρώτο από τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων και πάλι ο εκπληκτικός Σουλίδης με ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, έβγαλε μια συρτή σέντρα στη μικρή περιοχή, η μπάλα βρήκε και το πόδι του Καραπατσακίδη και κατέληξε στα δίχτυα για να τελειώσει το παιχνίδι ισόπαλο 2-2.
Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας ο βαθμός που απέσπασε ο Τύρναβος 2005 είναι σημαντικός, απέναντι σε μια ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις.
Και βέβαια σε δυο εκτός έδρας παιχνίδια με Τηλυκράτη και Απόλλωνα 1926, η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών σίγουρα είναι πολύ καλή για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Χαρ. Σελεμίδης (Πέλλας), Γιαμούζης, Κύφος (Πιερίας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο κ. Θεολόγου (Πέλλας).
Στο 85’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μωυσιάδης των γηπεδούχων για καθυστέρηση και λίγο μετά στο 88’ ο τεχνικός του Τυρνάβου Μιχάλη Ζιώγας για διαμαρτυρία.
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Τζο Παλατσίδης): Καρατζιοβαλής, Σκέμπης, Νάιντος, Καραπατσακίδης, Καραντασιάδης, Λιόνης (70’ Ευθυμιάδης), Πλατάκης (49’ Sullivan), Δεμιρτζόγλου, Παντελιάδης (66’ Χατζί), Μωυσιάδης, Μπιτέλης.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιωγας): Καραναστάσης, Σιάτρας (46' Κουβελάς), Τσορμπατζίδης, Γεωργατζιάς, Αλεξίου, Μάγγος, Ιακωβάκης (46' Τζέκος), Αντωνόπουλος, Διαμαντίδης, Σουλίδης, Κράββαρης (71' Σκούπρας).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass