ΕΝΩ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΩΠΟ (15:00)

Το Μουζάκι υποδέχεται ο Π.Ο.Ε.

* ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2011 22:15 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:45
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα στις 3 το απόγευμα το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και στον 4ο όμιλο όπου υπάρχει το λαρισινό ενδιαφέρον, οι τρεις εκπρόσωποι του νομού ευελπιστούν σε βαθμοφόρα αποτελέσματα.
Ο πρωτοπόρος Π.Ο.Ε. υποδέχεται το Μουζάκι, ο Αμπελωνιακός τον Ταυρωπό, ενώ σαφώς δυσκολότερο θα είναι το έργο του Α.Σ.Πυργετού που δοκιμάζεται στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας, κόντρα στην φιλόδοξη Αναγέννηση.
Αναλυτικά τα τελευταία νέα από τις λαρισινές ομάδες λίγες ώρες πριν τους αγώνες που θα δώσουν, έχουν ως ακολούθως:
Ο Π.Ο.Ε.
Μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο της ΕΠΣΛ όπου έχασε στην Τερψιθέα από τον Μαχητή με 2-0, ο πρωτοπόρος Π.Ο.Ε. θέλει να συνεχίσει το σερί νικών που έχει στο πρωτάθλημα και να διατηρήσει τη διαφορά που έχει από τους διώκτες του.
Και οι παίκτες από την πλευρά τους θέλουν να δείξουν ότι απλά ήταν μια άσχημη παρένθεση, το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης, καθώς οι δυνατότητές τους είναι μεγάλες. Το Μουζάκι πάντως είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, γιατί διαθέτει ποδοσφαιριστές ικανούς να κάνουν τη ζημιά.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς και ο τραυματίας Τερλελής επανέρχεται.
Στην αποστολή ο προπονητής Αλέκος Αλεξανδρής συμπεριέλαβε τους παρακάτω 26 ποδοσφαιριστές: Πουλάκη, Μπαϊμάκη, Σεμπίρη, Αποστολόπουλο, Παγκαρλιώτα, Αποστόλου, Χάμο, Μουρατίδη, Χατζηβαλσάμη, Καραΐσκο, Ρόππα, Αλεξανδρή, Ρέτσα, Παπαποστόλου, Σκλάβο, Καραγκούνη, Μακρή, Φλίγκο, Αριανούτσο, Αλεξούλη, Γκαμπέτα, Γκουτζουρέλα, Παληγιάννη, Τερλελή, Τέγο και Θανάση.
* Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσουν οι κ. Ρούσσης, Τσαγγάρης, Τρυφωνίδης (Θεσσαλίας), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Θεοχάρης (Τρικάλων).
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Πολύ καλή ψυχολογία υπάρχει στον Αμπελωνιακό, διότι η ομάδα τα πάει περίφημα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, όπου κέρδισε στη Φιλιππούπολη τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0, οδεύοντας προς τον τελικό της διοργάνωσης.
Πάντως ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας ξεκούρασε χθες τους παίκτες του, αλλά τους ζήτησε παράλληλα είναι σε εγρήγορση, γιατί κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και χρειάζεται υπομονή και μεγάλη προσπάθεια για νε κερδηθεί το ματς με τον Ταυρωπό.
Αγωνιστικά, ο Κωτούλας ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, αλλά επειδή δεν είναι 100 % έτοιμος, δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή ο προπονητής του.
Την 18άδα θα επιλέξει ο κ.Παραφέστας λίγο πριν το ξεκίνημα του σημερινού αγώνα και στη διάθεση του βρίσκονται οι παρακάτω παίκτες: Κατσίβελος, Παπαδόπουλος, Κουτής, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Δαλακώνης, Φλέγκας, Παλάσκας, Αλεξανδρής, Ρόκκα, Κακαβίτσης, Φτίκας, Κυριάκος, Μαγγίνης, Μούργκας, Αλεξόπουλος, Τσούτσας, Κομισόπουλος, Βούκιας, Μπίκος, Χατζηλιόντας, Καρυπίδης, Παραφέστας, Κούρος, Συκιώτης.
* Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Δεληζήσης, Παπαδόπουλος, Γκέκα (Κοζάνης), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Φορτούνης (Κοζάνης)
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει ο Α.Σ.Πυργετού, ο οποίος θα δώσει σκληρή μάχη στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας, όπου θα αντιμετωπίσει τη δυνατή Αναγέννηση.
Νέο πρόσωπο στους «βυσσινί» του Κάτω Ολύμπου θα είναι ο τεχνικός τους Θάνος Θεοδώρου, ο οποίος αντικατέστησε τον Κώστα Κατσάρα.
Τα προβλήματα πάντως εξακολουθούν να υπάρχουν, καθώς δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν και πάλι ο τιμωρημένος Γιώργος Κουρδής και ο Τριτάρης, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
Επανέρχεται ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Δούκας που θα αγωνισθεί για πρώτη φορά κόντρα στην παλιά του ομάδα, ενώ για ψυχολογικούς λόγους θα είναι στην αποστολή και ο Γιάννης Προβίδας.
Όσον αφορά στον Κωστούλα, θα κριθεί την τελευταία στιγμή από τον προπονητή του το πόσο χρονικό διάστημα θα χρησιμοποιηθεί.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Πυργετού θα επιδιώξει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα, καθώς προέρχεται μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.
Η ομάδα θα γευματίσει το πρωί στην ταβέρνα «Πιθάρι» και εν συνεχεία θα αναχωρήσει η αποστολή για τη γειτονική Καρδίτσα.
Σε αυτή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Μπαταβάνης, Μπρέλλας, Γκουγκούδης, Κολοβός, Δούκας, Κωστούλας, Καρλιάμπας, Μαντζαφούλης, Φιλιππούλης, Γιαννακόπουλος, Μάγγος, Ελευθεριάδης, Γρηγορίου, Ζαφειρίου,Τσιαλέμης, Τσατσαλίδης, Νάστας ,Γκαμπέτας και Προβίδας.
* Το ντέρμπι θα διευθύνει ο κ. Δημητρακόπουλος (Φθιώτιδας), που αντικατέστησε τον κ. Σωσώνη από τον ίδιο σύνδεσμο, βοηθοί του θα είναι οι κ. Δουδούμης, Δόσκορης (Φθιώτιδας) και παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Κανούλης (Θεσσαλίας).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Σωσώνης-όπως πληροφορηθήκαμε-δήλωσε κώλυμα εξαιτίας προβλήματος υγείας και νοσηλεύεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο της πόλης.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(6η αγων.-15:00)
Π.Ο.Ε.-Α.Ε. Μουζακίου
Αναγέννηση Κ.-Πυργετός
Αλμυρός-Καμένα Βούρλα
Βελούχι-Α.Ο. Καρδίτσας
Αμπελωνιακός-Ταυρωπός
Λιανοκλάδι-Πύρασος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)
1. Π.Ο.Ε.        14-2    15
2. Αμπελωνιακός      8-2      10
3. ΑΟΚ           9-7      10
4. Αναγέννηση Κ.       10-5    10
5. Λιανοκλάδι             5-4      8
6. Βελούχι      7-9      7
7. Πυργετός    8-6      6
8. Πύρασος    3-6      6
9. Αλμυρός    4-7      4
10. Μουζάκι   6-10    4
11. Καμένα Βούρλα 3-13    3
12.Ταυρωπός            4-10    3
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass