ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Πρωταθλητής νομού το 6ο ΓΕΛ Λάρισας

* ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 3ου ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ 3-1 * ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2011 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:41
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μετά από ένα συναρπαστικό τελικό στο «Γ. Μητσιμπόνας» το 6ο ΓΕΛ Λάρισας αναδείχθηκε πρωταθλητής νομού στο ποδόσφαιρο κερδίζοντας το 3ο ΓΕΛ Λάρισας με 3-1.
Ο αγώνας διεξήχθη μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι μαθητές των δύο σχολείων οι οποίοι κατέκλυσαν τις κερκίδες του «Γ. Μητσιμπόνας» στην προσπάθειά τους να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο φιναλίστ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για την ομάδα του κ. Μπάρδα καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Κορλός μετά από σέντρα του Αλατά με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 18’ το 3ο ΓΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει με τον Καρατοσίδη όμως η ενέργειά του δεν είχε ευτυχή κατάληξη για να φτάσουμε στο 29ο λεπτό όταν ο Μπάρδας -και αφού προηγήθηκε σουτ του Θεοδώρου -με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του 6ου
ΓΕΛ δίνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Σ’ αυτό το διάστημα το 6ο ΓΕΛ ήταν καλύτερο του αντιπάλου του, είχε την υπεροχή των κινήσεων και έδειχνε ότι η υπόθεση πρόκριση δεν θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Όμως λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου το σκηνικό του αγώνα άλλαξε καθώς μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, ο Αγραφιώτης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα με αποτέλεσμα το 3ο ΓΕΛ να μειώσει σε 2-1 και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη η ομάδα του κ. Κυρίτση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας τον αντίπαλό της για την ισοφάριση. Στο 37’ το 3ο ΓΕΛ κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με την κεφαλιά του Καραμπούζη όμως το γκολ δεν μέτρησε -παρά τις έντονες διαμαρτυρίες -καθώς ο Αρζουμανίδης (που έβγαλε τη σέντρα) είχε υποδειχθεί σε θέση οφ σάιντ από τον β’ βοηθό διαιτητή κ. Χατζηλιόντα.
Το 3ο ΓΕΛ συνέχισε να επιζητά το γκολ της ισοφάρισης χάνοντας μια πολύ καλή ευκαιρία στο 48’ με το φάουλ του Κορομηλά για να φτάσουμε στο 52’ όταν ο Κουτσόπουλος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα αφού τόσο στο 61’ όσο και στο 63’ ο Κορομηλάς σε δυο πολύ ωραίες ενέργειες που είχε δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ακρίβος με βοηθούς τους κ. Μακρή και Χατζηλιόντα.
6ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μπάρδας): Αγραφιώτης, Μπάρδας, Μαρούδης, Α. Καρβούνης (42’ Ρόιδος), Κορλός (55’ Κορλός), Πατσιούδης, Αλατάς (51’ Κ. Καρβούνης), Παναγιώτου, Ευαγγελούλης, Κουτσόπουλος, Θεοδώρου.
3ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κυρίτσης): Παπαδόπουλος, Αρζουμανίδης (66’ Ντόντος), Καρατοσίδης, Ζάχος (51’ Τσιότρας), Καραμπούζης, Κορομηλάς, Αποστολίδης, Μανώλης, Γαρουφαλιάς (66’ Αναστασίου), Δεσπόπουλος (59’ Κατσαρός), Καψάλης (66’ Ντορμπάς).
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η ομάδα του 6ου ΓΕΛ Λάρισας θα εκπροσωπήσει το νομό στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και σύμφωνα με την κλήρωση θα υποδεχθεί την ερχόμενη Τρίτη στο «Γ. Μητσιμπόνας» τον πρωταθλητή του νομού Τρικάλων.
Γενικότερα η αγωνιστική δράση τις επόμενες ημέρες θα είναι σημαντική αφού την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν στο ΕΑΚΛ οι αγώνες μεταξύ των πρωταθλητών Λάρισας και Τρικάλων στο βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών αντίστοιχα, ενώ δρομολογούνται και οι αγώνες στο μπάσκετ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass