ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Δ ΈΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (15:00)

Ντέρμπι Πυργετού-Αμπελωνιακού στο Μακρυχώρι

* ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2011 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:41
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ Έθνικής κατηγορίας και στις 3 το απόγευμα διεξάγεται στο γήπεδο Μακρυχωρίου, το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Πυργετό και στον Αμπελωνιακό.
Παιχνίδι το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες, που θέλουν για λογαριασμό τους τη νίκη, ώστε να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση και να ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια.
Μεγάλος αριθμός φιλάθλων αναμένεται να βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου του Μακρυχωρίου(σ.σ.το παιχνίδι διεξάγεται εκεί λόγω εργασιών στο δημοτικό γήπεδο του Κάτω Ολύμπου) και να απολαύσει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο του ονόματος των δυο ομάδων.
Λίγες ώρες πριν την σέντρα, τα νέα από τον Α.Σ.Πυργετού και τον Αμπελωνιακό, έχουν ως ακολούθως:
 
Ο Α.Σ.ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Α.Σ.Πυργετού, ο οποίος προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες με αντιπάλους τον Π.Ο.Ε. και τον Αγρότη Λιανοκλαδίου.
Τα προβλήματα πάντως είναι ουκ ολίγα για τον τεχνικό της ομάδας του Πυργετού Κώστα Κατσάρα, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Γ. Κουρδή, Δούκα, και τους τραυματίες Προβίδα, Κωστούλα, Τριτάρη, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Γκαραλιάκος που διέκοψε τη συμμετοχή του στις προπονήσεις. Αντίθετα επανέρχεται ο Τσατσαλίδης, που εξέτισε την ποινή του.
Την αποστολή που συγκροτήθηκε μετά την χθεσινή πρωινή προπόνηση και θα γευματίσει το πρωί στην ταβέρνα «Πιθάρι», απαρτίζουν οι παρακάτω 17 ποδοσφαιριστές: Μπαταβάνης, Μπρέλλας, Αν. Κουρδής, Γκουγκούδης, Κολοβός, Καρλιάμπας, Μαντζαφούλης, Φιλιππούλης, Γιαννακόπουλος, Μάγγος, Ελευθεριάδης, Γρηγορίου, Ζαφειρίου, Τσιαλέμης, Τσατσαλίδης, Νάστας και Γκαμπέτας (σ.σ. οι τρεις πρώτοι είναι τερματοφύλακες).
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Δεύτερο συνεχόμενο τοπικό ντέρμπι για τον Αμπελωνιακό, οι παίκτες του οποίου ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκε το ντέρμπι στην Ελασσόνα το περασμένο Σάββατο, ενώ ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους.
Με την ίδια σοβαρότητα θα αγωνισθούν και σήμερα κόντρα στον Πυργετό, ενώ ελπίζουν πως αυτή τη φορά η τύχη δεν θα τους γυρίσει την πλάτη, όπως έγινε στην αναμέτρηση με τον Π.Ο.Ε.
Από αγωνιστικής πλευράς, μοναδική απουσία είναι αυτή του Κωστούλα, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του φαλανιώτη προπονητή. Αμφίβολη πάντως θεωρείται και η συμμετοχή του Τζιαρτζιάνη, που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.
Την 18άδα θα επιλέξει ο κ.Παραφέστας λίγο πριν το ξεκίνημα του σημερινού αγώνα και στη διάθεσή του βρίσκονται οι παρακάτω παίκτες: Κατσίβελος, Παπαδόπουλος, Κουτής, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Δαλακώνης, Φλέγκας, Παλάσκας. Αλεξανδρής, Ρόκκα, Κακαβίτσης, Φτίκας, Κυριάκος, Μαγγίνης, Μούργκας, Αλεξόπουλος, Τσούτσας, Κομισόπουλος, Βούκιας, Μπίκος, Χατζηλιόντας, Καρυπίδης, Παραφέστας, Κούρος, Συκιώτης.
 
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Μαλούτας, Καραγκιζόπουλος(Ημαθίας), Σίπκας(Πέλλας), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ.Τζίκας(Μακεδονίας).
ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πυργετός-Αμπελωνιακός (σήμερα)
Αναγέννηση Κ. - Λιανοκλάδι
Ταυρωπός - Π.Ο.Ε.
Πύρασος - Αλμυρός
Μουζάκι - Βελούχι
Καμένα Βούρλα - Α.Ο.Κ.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
Π.Ο.Ε. 11-1     12
Λιανοκλάδι     5-3       8
Αμπελωνιακός            6-2       7
Α.Ο.Κ. 7-7 7
Αναγέννηση Κ.           9-5       7
Πυργετός         8-4       6
Αλμυρός         4-6       4
Μουζάκι          5-6       4
Βελούχι           3-8       4
Ταυρωπός       3-7       3
Πύρασος         2-6       3
Καμένα Βούρλα          3-11     3
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass