ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

«Larissa Cup», ένας νέος θεσμός...

* ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2011 2:03 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:41
Ένας νέος αθλητικός θεσμός δημιουργείται στη Λάρισα και αφορά στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής, καθώς σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης αρχίζει το «Larissa Cup», όπου θα συμμετέχουν αθλήτριες από 17 χώρες και ο αριθμός των συμμετεχόντων θα ξεπεράσει τις τετρακόσιες.
Πρόκειται για μια διοργάνωση στην οποία έχει στρέψει την προσοχή της η Διεθνής Ομοσπονδία και δεν αποκλείεται να πάρει μόνιμη μορφή αν φέτος πετύχει το στόχο της.
Τη διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Ουκρανή ολυμπιονίκης Άννα Μπεσόνοβα δείχνοντας πόσο μεγάλη αίγλη έχει η προσπάθεια που αρχίζει φέτος.
Μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, για τους διεθνείς αυτούς αγώνες. Στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΓΕΛ κ. Γεώργιο Βαιόπουλο και τον υπεύθυνο διοργάνωσης κ. Κώστα Παπαγεωργίου, υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια για τον αγώνα, που προβάλλει την περιοχή μας και αναβαθμίζει το αθλητικό και πολιτιστικό της επίπεδο. Ο κ. Αγοραστός μάλιστα συζήτησε τη δυνατότητα ανάλογης διοργάνωσης την άνοιξη στον Βόλο, όταν αρχίζουν οι διεθνείς πτήσεις στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου, καθώς και στις άλλες μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας.
Οι αφίξεις των ξένων ομάδων έχουν ολοκληρωθεί (το χορό άνοιξαν οι ομάδες της Μογγολίας και Κιργιζίας).
Οι άνθρωποι της ΔΟΠΑΕΛ και της Γυμναστικής Ένωσης Λάρισας που συνδιοργανώνουν τον διεθνή αγώνα ρυθμικής γυμναστικής καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλες οι ξένες (17 στον αριθμό) και ελληνικές αποστολές να απολαύσουν τη διαμονή τους στη Λάρισα.
Τους αγώνες έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας και αναμένεται πολλοί φίλοι του αθλητισμού να βρίσκονται στο Κλειστό της Νεάπολης του ΕΑΚΛ.
Σήμερα από 10:00 - 20:00 και αύριο από 14:15 - 20:00 θα εμφανιστεί και η Εθνική ομάδα ανσάμπλ της Ελλάδας με τη συμμετοχή και της Πρωταθλήτριας της ΓΕΛ Βασιλείας Ζάχου.
Χορηγοί των αγώνων είναι MARKS and SPENCER, Carrefour και ο Παραδοσιακός Ξενώνας «ΙΣΒΟΡΟΣ» στη Ραψάνη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass