ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Στις 17 Δεκεμβρίου η χοροεσπερίδα της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2011 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:41
Συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης υπό την προεδρία του Ζήση Γρηγορίου. Παρέστησαν οι διοικητικοί Γιάννης Βλάγκας, Βασίλης Μητροδήμος, Τέλης Γκούμας, Σταύρος Πουλαράκης, Βάιος Κυριτσάκας και Κώστας Λυγούρας. Εκ μέρος της Επιτροπής Διαιτησίας παρών ήταν ο Στέλιος Νίτσας. Συζητήθηκαν διάφορα τρέχοντα θέματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:
Η ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣΛ θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 21.00΄, στο κοσμικό κέντρο «Κτήμα – Βερσαλίες», σε συνδιοργάνωση με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου.
Θα σταλεί έγγραφο προς τον υπεύθυνο διοργάνωσης σχολών Προπονητών της ΕΠΟ, κ. Τέλη Μπατάκη, με το οποίο θα του γνωστοποιείται ότι συμπληρώθηκε ικανός αριθμός υποψηφίων προπονητών για τη σχολή της Λάρισας (άνω των 40) και θα του ζητείται η άμεση ανακοίνωση λειτουργίας σχολής προπονητών στην πόλη μας.
Έλαβε γνώση από έγγραφο της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, για τη διεξαγωγή του αγώνα της Δ’ Εθνικής μεταξύ των ομάδων Πυργετός – Αμπελωνιακός, το Σάββατο 3-12-2011, στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο του Μακρυχωρίου.
Ενέκρινε τις παρακάτω αλλαγές ημερομηνιών και γηπέδων διεξαγωγής αγώνων, όπως: Π.Ο. Μ. Ελευθεροχωρίου – Αναγέννηση Ευαγγελισμού στο γήπεδο της Ελασσόνας στις 3 το απόγευμα του Σαββάτου 3-12-2011, Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας – Δήμητρα Αγιάς, στο γήπεδο Μελισσοχωρίου, στις 3 το απόγευμα του Σαββάτου 3-12-2011, ενώ απέρριψε το αίτημα του Π.Ο.Μ. Ελευθεροχωρίου για αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα της 18-12-2011 με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας και ο αγώνας αυτός θα γίνει κανονικά, όπως αρχικά είχε οριστεί στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας.
Ορίστηκε ο αναβληθείς αγώνας Δάφνη Γλαύκης – Αμπελόκηποι, να γίνει την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00 στο γήπεδο Γλαύκης
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ
Στον παράγοντα της ομάδας Μύτικας Καλυβίων, που αποβλήθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου από τον διαιτητή του αγώνα Μύτικας – Ίκαρος της 27-11-2011, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία, επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική.
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ
Στις ομάδες Ομόνοια Λάρισας και Α.Ε. Δαμασουλίου επιβλήθηκε η ποινή της προειδοποίησης, γιατί στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου (Ομόνοια - Αστήρ Μελισσοχωρίου και Αστραπή Δελερίων – Α.Ε. Δαμασουλίου), προκάλεσαν την καθυστερημένη έναρξη των αγώνων.
Στην ομάδα Δαμασιακός επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (υπότροπη), γιατί στο τέλος του αγώνα Δαμασιακός – Λαρισαϊκός της 26-11-2011, οπαδός της, έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών πέταξε ένα κάδο σκουπιδιών προς τον βοηθό διαιτητή, χωρίς να τον τραυματίσει.
Στην ομάδα Ελευθεριακός επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (υπότροπη), γιατί παράγοντάς της στο τέλος του αγώνα Άρης Κουλουρίου – Ελευθεριακός, εξύβρισε τους διαιτητές. Στον παραπάνω παράγοντα επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα.
Στην ομάδα Κίσσαβος Συκουρίου επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (υπότροπη), γιατί οπαδός της εισήλθε στον περιβάλλοντα των αποδυτηρίων χώρο, μετά τη λήξη του αγώνα Κίσσαβος – Δήμητρα Αγιάς, της 27-11-2011 και χτύπησε με ένα φάκελο ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας.
Στην ομάδα του Σ.Σ. Ραψάνης επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης, γιατί στο τέλος του αγώνα Αναγέννηση Ευαγγελισμού – Σ.Σ. Ραψάνης της 27-11-2011, παράγοντάς της διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τους διαιτητές και χτύπησε δυνατά την πόρτα των αποδυτηρίων τους. Στον συγκεκριμένο παράγοντα επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική.
Στην ομάδα Α.Ε. Κυψέλης επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί μετά τη λήξη του αγώνα Α.Ε. Καστρίου – Α.Ε. Κυψέλης της 26-11-2011, οπαδοί της πήγαν στον προ των αποδυτηρίων των διαιτητών χώρο και τους αποδοκίμασαν. Ένας εξ αυτών μπήκε μέσα στα αποδυτήρια, εξύβρισε τους διαιτητές και κλώτσησε τον σάκο του διαιτητή.
Στην ομάδα του Δευκαλίωνα Κρανιάς επιβλήθηκε η ποινή της προειδοποίησης, γιατί στον αγώνα Αχιλλέας Φαρσάλων – Δευκαλίων της 26-11-2011, δεν είχε, ως όφειλε, διπλωματούχο προπονητή στον πάγκο της.
Στις ομάδες Βουκεφάλας και Όλυμπος Λάρισας επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης, γιατί στη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα της 27-11-2011, οπαδοί τους πέρασαν μέσα από τον αγωνιστικό χώρο και συνεπλάκησαν στην εξέδρα του γηπέδου, προκαλώντας την 4λεπτη διακοπή του αγώνα.
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Παπαηλίιας Π., Αετός Μακρυχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Κατσιάνης Κ., Άρης Κουλουρίου, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
Σαμαράς Β., Ελευθεριακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Θανασάρας Π., Άρης Κουλουρίου, βίαιο παίξιμο, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Ελιζόπουλος Σ., Πανιώνιος, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
Σφέτσος Κ., Αστραπή Ν. Πολιτείας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Σφέτσος Α., Αστραπή Ν. Πολιτείας, 2η κίτρινη, εξύβριση διαιτητή (αρχηγός), 7 αγωνιστικές και 70 ευρώ
Θανόπουλος ΕΛ., Ατρόμητος Βαμβακούς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Αναγνωστόπουλος Κ., Όλυμπος Αιγάνης, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
Γκαραγκούνης Χ., Αστέρας Τυρνάβου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Συργκάνης Γ., Άρης Διλόφου, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
Καραλόπουλος Κ., Ζωοδόχος Πηγή, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Αγγελης Π., Χείμαρρος Μαρμαρίνης, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
Χριστόπουλος Γ., Α.Ε. Καστρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass