ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΞΙΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Ντέρμπι κορυφής στην Α’ Ερασιτεχνική

* ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2011 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:41
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία άρχισε. Την ερχόμενη Κυριακή, στο γήπεδο Αργυροπουλίου, η τοπική Δόξα θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Δωτιέα Αγιάς, σ’ ένα παιχνίδι που θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό τις εξελίξεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δύο από τις κορυφαίες ομάδες της φετινής διοργάνωσης θα τεθούν αντιμέτωπες, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της φετινής διοργάνωσης και υπόσχονται γκολ, θέαμα, αλλά και πολλές συγκινήσεις. Το παιχνίδι από τη φύση του είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα και ευχή όλων είναι να αποτελέσει μία πραγματική γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου μέσα σε φίλαθλο κλίμα και εορταστική ατμόσφαιρα.
«ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ»
Για τον Γιώργο Τζαφέρη αυτά τα παιχνίδια εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την απόδοση των παικτών που έχουν βαρύνουσα θέση σε κάθε ομάδα. Το κατά πόσο θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης θα καθορίσει την εξέλιξη του αγώνα και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα.
«Ετοιμαζόμαστε ολόκληρη την εβδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι μία δύσκολη αναμέτρηση, γιατί παίζουμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, αλλά θέλουμε να είμαστε εμείς πρώτοι την Κυριακή το βράδυ», επισήμανε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Δόξας και συνέχισε:
«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού, όλοι οι παίκτες θα είναι ετοιμοπόλεμοι και πιστεύω ότι θα κερδίσει εκείνος που θα πειθαρχήσει περισσότερο και θα είναι πιο ήρεμος. Οι δύο ομάδες διαθέτουν αξιόλογους ποδοσφαιριστές για την κατηγορία και εύχομαι πραγματικά να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι».
- Τέτοια παιχνίδια κρύβουν παγίδες;
«Παγίδες δεν νομίζω ότι κρύβουν. Πιστεύω όμως ότι αυτά τα ντέρμπι είναι για τους μεγάλους παίκτες. Εξαρτώνται, δηλαδή, από το πόσο όλοι οι μεγάλοι παίκτες θα αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης».
- Ποιο είναι το μήνυμά σου στον φίλαθλο κόσμο;
«Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Εύχομαι να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα. Πρέπει όμως να είναι συνειδητοποιημένος και να έχει φίλαθλο πνεύμα. Να δείξει υπομονή και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».
«ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΓΚΟΛ»
Από την πλευρά του Δωτιέα Αγιάς ο τεχνικός Γιάννης Μπουρνάκας επισημαίνει ότι θα είναι ένα παιχνίδι με γκολ, αφού και οι δύο ομάδες επιθετικά έχουν δείξει ότι είναι ιδιαίτερα παραγωγικές. Στα θετικά για τους φιλοξενούμενους η επιστροφή του κεντρικού αμυντικού Ρέντζα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και είναι πανέτοιμος να ενισχύσει τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.
«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Παίζουμε σε μια δυνατή έδρα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να μην επαναλάβουμε την εμφάνιση που είχαμε με το Φιλοκτήτη Μελιβοίας, προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
- Πού θα κριθεί το ντέρμπι;
«Αυτά τα παιχνίδια παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες και είναι δύσκολο να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθούν. Η Δόξα από τη φύση της είναι επιθετική ομάδα, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχουμε χώρους για να κινηθούμε. Δηλαδή, θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι και φυσικά και ο παράγοντας τύχη θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Πιστεύω ότι όποιος εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες θα έχει τον πρώτο λόγο. Γκολ θα μπουν, γιατί επιθετικά οι δύο ομάδες έχουν ροή. Άρα, όποιος είναι καλύτερος στα αμυντικά του καθήκοντα θα έχει ένα σημαντικό αβαντάζ».
- Οι δύο ομάδες προέρχονται από όχι ικανοποιητικές εμφανίσεις και αρνητικά αποτελέσματα...
«Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει αυτό το στοιχείο. Και να ’χαμε κερδίσει, θα αντιμετωπίζαμε το ντέρμπι με τον ίδιο τρόπο. Θα υπάρχει πάθος για τη νίκη, γι’ αυτό ο πιο αποφασιστικός και ο πιο ήρεμος θα είναι πιο κοντά στο στόχο του».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass