ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE 2

Δίκαιη μοιρασιά στο γήπεδο της Τσαριτσάνης

* ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ 0-0 * ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ»

Δημοσίευση: 28 Νοε 2011 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:40
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το θεσσαλικό ντέρμπι στην πρεμιέρα της Football League 2, καθώς ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και η Νίκη Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.
Πάνω από 800 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» παρακολούθησαν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου και με κάποιες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.
Οι παίκτες του Οικονόμου προσπαθούσαν φιλότιμα αλλά η κούραση από τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό φαινόταν στις κινήσεις τους και δεν τους επέτρεψε να έχουν ακόμη καλύτερη απόδοση.
Από την άλλη πλευρά η Νίκη Βόλου με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και σημαντικές ελλείψεις έδειξε πολύ καλά στοιχεία, κατά διαστήματα.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, οι δύο ομάδες έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στον αμυντικό τομέα και στο τέλος φάνηκε ότι μάλλον έμειναν ευχαριστημένοι, από το τελικό αποτέλεσμα, αν αναλογιστούμε ότι ήταν και πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να ανοίξουν το σκορ, αλλά στην επανάληψη και οι παίκτες του Οικονόμου έφτασαν κοντά στην επιτυχία ενός τέρματος.
Οι κυριότερες φάσεις της αναμέτρησης ήταν οι παρακάτω:
7’: Σουτ επιχείρησε ο Λουκίνας, όμως ο Γκικούδης δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.
12’: Από πάσα του Πετρά ο Αναστασίου ξέφυγε από τον Καραγιάννη και τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή με προβολή ο Πούτας, πριν επιχειρήσει να πλασάρει απέναντι στον Γκικούδη.
30’: Φοβερό αριστερό σουτ επιχείρησε ο Κυπτίου και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι
38’: Ο Πούτας από τα αριστερά τροφοδότησε τον Καράμπελα, αυτός μέσα στην περιοχή βρήκε τον Μπλέντι που σούταρε, όμως, ο Βούρας έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.
39’: Από αριστερά ο Κουλτσιάκης έβγαλε την σέντρα, ο Οικονόμου με κεφαλιά βρήκε τον Μπανούση και στο σουτ που έκανε ο Βούρας δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει την μπάλα.
41’: Με διπλή προσπάθεια ο Γκικούδης και με τη βοήθεια του Τσιανάκα προ του Αναστασίου, μπλόκαρε την μπάλα ο έμπειρος πορτιέρο.
59’: Ο Μπλέντι έξω από την περιοχή τροφοδότησε το Νικούλη που έπιασε το σουτ και η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
60’: Ο Αναστασίου επιχείρησε σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Οικονόμου και σε νέο γύρισμα του Αναστασίου ο Γκικούδης απέκρουσε την μπάλα
65’: Ο Mκρτσιάν εκτέλεσε φάουλ, ο Λουκίνας που πήρε την πάσα από την κεφαλιά του Πουλάκου, με κοντινό πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Οικονόμου, που κράτησε ανέπαφη την εστία του.
73’: Ο Μπλέντι εκτέλεσε φάουλ, ο Κουλτσιάκης κέρδισε την κεφαλιά, όμως, ο γκολκίπερ της Νίκης μπλόκαρε την μπάλα.
86’: Σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Κέρης, ο Φλώρος αρχικά δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ και στη συνέχεια ο Μπαλής έκανε νέο σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Από τον Οικονόμο ξεχώρισαν οι Οικονόμου, Τσιανάκας και Πούτας, ενώ ο Γκικούδης στο 65’ πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε κοντινό σουτ του Λουκίνα. Καλύτεροι των φιλοξενουμένων οι Mκρτσιάν, Λουκίνας, Αναστασίου.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Αρίστευσε ο διαιτητής κ. Καραντώνης Δημήτριος (Ημαθίας), ενώ πολύ καλοί ήταν και οι συνεργάτες του Παρασίου Στέφανος (Ημαθίας), Λαφαντζής Κων/νος (Πιερίας), ενώ 4ος ήταν ο Μηλιάδης Κων/νος (Μακεδονίας).
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Μπλέντι (43’), Μπαλής (88’) από τον Οικονόμο και οι Λουκίνας (15’), Κοντοχρήστος (72’) από τη Νίκη Βόλου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Γιώργος Καλτέκης): Γκικούδης, Καραγιάννης, Πούτας, Τσιανάκας, Οικονόμου, Νικούλης (67’ Φλώρος), Μπαλής, Καράμπελας, Μπανούσης (74’ Κέρης), Κουλτσιάκης, Μπλέντι.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέξης Αλεξίου): Βούρας, Παραλίκης, Κοντοχρήστος, Mκρτσιάν, Λαμπρόπουλος, Ριζογιάννης, Λουκίνας, Πετράς, Αναστασίου (90’ +3 Αργύρης), Πουλάκος (84’ λ.τ. Παπατζίκος), Κυπτίου (75’ Μουδούρογλου).
* Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες είχαν ως αποτέλεσμα να γεμίσει το γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη.
* Στην κερκίδα δίπλα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία… μετακόμισαν οι (ZBAV BOYS) για τις ανάγκες του αγώνα και με κόσμια συνθήματα προσπαθούσαν συνεχώς να ενισχύσουν τους παίκτες του Γιώργου Καλτέκη. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και σύνθημα για πρωτάθλημα...
* Δεξιά στην είσοδο του γηπέδου τοποθετήθηκαν οι 300 περίπου φίλοι της Νίκης Βόλου, που μετέβησαν στην Τσαριτσάνη με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
* Απαράδεκτα συνθήματα σε βάρος της Α.Ε.Λ. και των Λαρισαίων ακούστηκαν πολλές φορές από την πλευρά των φιλάθλων της βολιώτικης ομάδας.
* Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Χρήστος Δαρόγλου από την Ε.Π.Σ. Πιερίας και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Στάθας από την Καρδίτσα.
* Με τον Τσιανάκα τα είχαν-όπως στο φιλικό στη Νέα Ιωνία-και σε αυτό το παιχνίδι οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου.
* Ένα λεπτό έδειξε καθυστέρηση στο πρώτο μέρος ο 4ος διαιτητής κ. Μηλιάδης και τέσσερα στην επανάληψη.
* Τρίτη ισοπαλία για τον Οικονόμο στα ισάριθμα φετινά παιχνίδια που έδωσε, δύο στους αγώνες κυπέλλου με τον Τηλυκράτη και τον Πανσερραϊκό και ένα χθες κόντρα στη Νίκη Βόλου.
* Ικανοποιημένος από τη φιλοξενία δήλωσε ο γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου καθώς επίσης την ίδια άποψη εξέφρασαν ο 4ος διαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα (επισήμαναν με έμφαση την νοικοκυροσύνη που διέπει τον σύλλογο, καθώς επίσης την καλή θέληση προς όλους που επιδεικνύουν οι άνθρωποι του Οικονόμου, παρέχοντας κάθε διευκόλυνση).
* Η διοίκηση του Οικονόμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την παρουσία τους και προπαντός για την κόσμια συμπεριφορά τους στο γήπεδο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass