ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΕΝΝΕΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ 2-1

«Λύγισε» από τον Αγρότη αλλά και την... ατυχία

* ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΣΤΟ 68’ ΚΑΙ ΣΤΟ 75’ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2011 2:11 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:40
Ατυχιών... συνέχεια για την ομάδα του Α.Σ.Πυργετού, η οποία σε αγώνα για την 4η ημέρα του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, γνώρισε την ήττα στο Λιανοκλάδι από τον τοπικό Αγρότη, με σκορ 2-1.
Το λαρισινό σωματείο είχε ούτως ή άλλως σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών, προβλήματα που έγιναν περισσότερα κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, με αποτέλεσμα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να μην πάρει βαθμό.
Ο Πυργετός ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες, καθώς στο 68’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δούκας και στο 75’ αποχώρησε τραυματίας ο Κωστούλας (σ.σ. μείωσε σε 2-1) κι ενώ ήδη είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές.
Παρουσία 200 περίπου φιλάθλων έγινε το παιχνίδι και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10’ , όταν ο Στυλιανός που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πυργετό, μέσα στην περιοχή έβαλε πολύ έξυπνα το σώμα του μπροστά από τον αντίπαλο για να προστατέψει την μπάλα και ανατράπηκε από τον Δούκα με το διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει το πέναλτι και να δείχνει την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νάσιος και ευστοχώντας έγραψε το 1-0. Στη φάση του 68’ ο Δούκας θα δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από το διαιτητή της αναμέτρησης και θα αποβληθεί από το παιχνίδι αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα. Ο Αγρότης εκμεταλλευόμενος την αριθμητική του υπεροχή φάνηκε πως θα «καθαρίσει» το παιχνίδι στο 71’ όταν σε αντεπίθεση ο Γκούρλιας θα δώσει για τον Κουτσούκο και αυτός με άψογο τελείωμα θα πετύχει το 2-0. Ωστόσο, στο 75’ οι του Πυργετού θα μπουν και πάλι στο ματς όταν από πολύ καλή ατομική προσπάθεια του Νάστα που πήρε την μπάλα από το χώρο του κέντρου και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και φτάνοντας στην περιοχή έδωσε για τον επερχόμενο Κωστούλα που απέναντι στο Τσάμη θα πλασάρει εύστοχα μειώνοντας σε 2-1.
Στη φάση αυτή τραυματίστηκαν στο γόνατο ο επιθετικός του Πυργετού Κωστούλας και αποχώρησε από το παιχνίδι αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίκτες αφού ο προπονητής του είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές του, αλλά και ο Τσάμης που επίσης αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι.
Ο Πειραιώτης διαιτητής κ. Καρυοφίλης που ήταν αρκετά καλός, εκτός από τις δυο κίτρινες που έδειξε στον Δούκα, «κιτρίνισε» επίσης και τους Γκούρλια, Κουτσούκο των γηπεδούχων. Επόπτες ήταν οι κ. Κοτζαμανίδης, Καρφής, του ιδίου συνδέσμου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ: (Μάκης Ζαχαρόπουλος) Τσάμης (λ.τ. 77’ Αλεξανδρής), Τζουάνας, Καββαδίας, Σπυριδάκης, Καλαμάτας, Αλεξίου, Σαγάνης, Γκούρλιας (77’ Τατσιόπουλος), Στυλιανός, Νάσιος, Κουτσούκος (91’ Σκαρλάτος).
ΠΥΡΓΕΤΟΣ: (Κώστας Κατσάρας) Μπαταβάνης, Μαντζαφούλης (46’ Γκαμπέτας), Φιλιππούλης (67’ Ζαφειρίου), Δούκας, Κολοβός (35’ Γκουγκούδης), Καρλιάμπας, Γρηγορίου, Μάγγος, Κωστούλας, Ελευθεριάδης, Νάστας.
* Στο Λιανοκλάδι ήταν και ο προπονητής του Αμπελωνιακού Τάκης Παραφέστας με τον πρόεδρο της ομάδας Θάνο Κουτσούκη.
Κατασκόπευσαν την ομάδα του Πυργετού καθώς θα είναι ο επόμενος αντίπαλος την ερχόμενη Κυριακή, παιχνίδι που πιθανότατα να διεξαχθεί στο Μακρυχώρι, αν αποφασισθεί σήμερα να ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο του Κάτω Ολύμπου.
* Συνεχίσθηκε με τη χθεσινή ήττα η αρνητική παράδοση που έχει στο Λιανοκλάδι ο Πυργετός, καθώς στην τέταρτη επίσκεψή του δεν πήρε βαθμό.
* Μπορεί η μεγάλη ομάδα του Πυργετού να γνώρισε την ήττα όμως τη χαρά δίνουν οι παίκτες του προπαιδικού τμήματος, οι οποίοι σε εξ’ αναβολής αγώνα κέρδισαν στη Γιάννουλη τη Δήμητρα με σκορ 5-2, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0.
Αξιοσημείωτο ότι τέσσερα γκολ πέτυχε ο Νίκος Γαγάρας και ένα ο Άλτιν Ρίκα.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(4η αγωνιστική)
Λιανοκλάδι-Πυργετός            2-1
Π.Ο.Ε.-Αμπελωνιακός            2-1
Αλμυρός-Αναγέννηση Κ.       1-1
Βελούχι-Ταυρωπός     2-0
Καρδίτσα-Πύρασος    2-1
Μουζάκι-Καμένα Βούρλα      4-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Π.Ο.Ε. 11-1     12
Λιανοκλάδι     5-3       8
Αμπελωνιακός            6-2       7
Α.Ο.Κ. 7-7 7
Αναγέννηση Κ.           9-5       7
Πυργετός         8-4       6
Αλμυρός         4-6       4
Μουζάκι          5-6       4
Βελούχι           3-8       4
Ταυρωπός       3-7       3
Πύρασος         2-6       3
Καμένα Βούρλα          3-11     3
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πυργετός - Αμπελωνιακός
Αναγέννηση Κ. - Λιανοκλάδι
Ταυρωπός - Π.Ο.Ε.
Πύρασος - Αλμυρός
Μουζάκι - Βελούχι
Καμένα Βούρλα - Α.Ο.Κ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass