«ΟΧΙ» ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΣΕ Ε.Α.Λ. ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ

«Θα παίξετε στον Νότο και όχι στον Βορρά!»

* ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ * ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2011 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:32
Του Κ. Γκιάστα
Οριστικά στο Νότιο όμιλο, μαζί με ομάδες της Αθήνας, της Νάξου και της Πάτρας, θα παίξουν οι δύο λαρισινές ομάδες, Ε.Α.Λ. και Φιλαθλητικός, στο νέο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Τα δύο σωματεία πριν από λίγες ημέρες κατέθεσαν κοινή πρόταση για μετακίνηση στο βόρειο όμιλο αλλά η απάντηση της Ομοσπονδίας ήταν αρνητική.
«Αυτό σημαίνει πως θα επωμιστούμε επιπλέον έξοδα για τη φετινή σεζόν» δήλωσε στην «Ε» διοικητικός της ΕΑΛ και συνέχισε «συνολικά υπολογίζουμε πως 12.000 με 15.000 παραπάνω θα είναι τα έξοδά μας σε σχέση με την περσινή σεζόν. Αυτό γιατί θα πληρώνουμε τόσο τους διαιτητές όσο και τις μετακινήσεις. Απορώ πώς θα επιβιώσουμε;».
Χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Ο.ΠΕ. επικύρωσε την εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων σχετικά με τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της Α2 ανδρών και της Β’ εθνικής ανδρών, σύμφωνα με τους όρους που έχουν ήδη ανακοινωθεί (συμπεριλαμβανομένων των νέων οικονομικών όρων), την κλήρωση που έχει πραγματοποιηθεί και τις ημερομηνίες που έχουν ήδη εξαγγελθεί. Επίσης, αποφάσισε ότι το ίδιο θα ισχύσει και για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων είναι οι εξής: Α2 ανδρών - 5 Νοεμβρίου, Α2 γυναικών - 12 Νοεμβρίου και Β’ ανδρών - 12 Νοεμβρίου.
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Εν τω μεταξύ, χθες συνεδρίασαν οι διαιτητές βόλεϊ της Θεσσαλίας ενόψει των νέων υποχρεώσεών τους. Αποφασίστηκε πως θα σφυρίξουν κανονικά τα πρωταθλήματα των Νεανίδων που ξεκινάνε κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με την κατηγορία των γυναικών στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ. Μην ξεχνάμε πως οι διαιτητές είναι πραγματικοί... ήρωες καθώς σφυρίζουν ουσιαστικά χωρίς να έχουν δει το χρώμα του χρήματος εδώ και πολλούς μήνες.
Φέτος, στην Α2 γυναικών τους διαιτητές θα τους πληρώνει η εκάστοτε γηπεδούχος ομάδα (24 ευρώ στον πρώτο, 24 στο δεύτερο και 15 στη γραμματεία).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass