ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ

Παλαίμαχοι με…καρδιά νέων

* ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ * ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΑΣΙΣΤ, ΓΚΟΛ, ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2011 1:55 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:32
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μπορεί για ορισμένους τα χρόνια που πέρασαν να είναι πολλά, όμως μέσα στο γήπεδο έδειξαν ότι έχουν… καρδιά νέων και το ποδόσφαιρο τους αναζωογονεί.
Παλαίμαχοι λοιπόν του ΣΕΠ Λάρισας και αυτοί του Φιλοκτήτη Μελιβοίας παρέδωσαν προχθές το απόγευμα μαθήματα…ποδοσφαίρου στο γήπεδο «Σταύρος Τσιάπανος», όπου αγωνίστηκαν για ενίσχυση του τραυματία ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Χρήστου Χατζηλιάδη.
Όταν λοιπόν στο γήπεδο βλέπεις παίκτες όπως τον… Βραζιλιάνο Παναγιώτη Τσάκο, τον έφηβο Χρήστο Στεργιόπουλο και τον αειθαλή δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, τότε τα σχόλια περιττεύουν…
Παρών και ο Χρήστος Χατζηλιάδης συνοδευόμενος από τον πατέρα του Μάκη, τη γυναίκα του Νατάσα και την αδελφή του Ρούλα, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παλαιμάχους και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Αγιάς κ. Γκουντάρα με τον υπεύθυνο των παλαιμάχων του ΣΕΠ κ. Γαραζανάκη, προσφέροντάς τους ανθοδέσμες.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι βρήκε νικητές τους παλαιμάχους του ΣΕΠ Λάρισας με σκορ 4-2.
Οι… βραζιλιάνικες ενέργειες του Παναγιώτη Τσάκου, οι ασίστ που έβγαλε, τα γκολ, τα δοκάρια, οι θεαματικές αποκρούσεις του Μιλτιάδη Τσιοφλίκη που θύμιζε… φάντομ (τον Νίκο Σαργκάνη), αλλά και το δυνατό παιχνίδι του…γιατρού των παραλίων που έστειλε πέντε παίκτες για… εξετάσεις στο Νοσοκομείο με χτυπήματα σε πόδια, χέρια και γνάθο, είχαν ως αποτέλεσμα να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα.
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μπεριτζάς, Κύρκος, Λακερδάς και Τσάκος με πέναλτι, ενώ οι Γουργιώτης, Τσίγαρης σκόραραν για τον Φιλοκτήτη.
Τρία δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι με τους Λακερδά, Μπεριτζά και Τσάκο και οι δυο οι γηπεδούχοι με τους Αντώνη Γκουντάρα, Οδυσσέα Αργυρίου.
Ρεσιτάλ διαιτησίας του Παναγιώτη Τσάκου (α’ μέρος) και του Ευαγγέλου (β΄ μέρος), καθώς ο Φιλοκτήτης όπως μας είπε ζήτησε διαιτητές από την ΕΔ/ΕΠΣΛ, που όμως δεν πήγαν.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ: Τσιοφλίκης, Μπουζούκης, Γκουντάρας Α., Γκουντάρας Ι., Παπαρίζος, Κανδυλάρης, Βούρτουρας, Αργυρίου, Γουργιώτης, Βαλάρης, Τσίγαρης (Τόλιος)
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΕΠΛ: Γκούλιος Αχ., Γαραζανάκης, Λόης, Στεργιόπουλος, Αλεξούδης, Χύτας, Λακερδάς, Κύρκος, Μπεριτζάς, Μπαντραλέξης, Τασιούλης. Αγωνίσθηκαν και οι Κοβούσογλου, Τσάκος (κορυφαίος), Διαμαντάς, Σκουλίδης, Κυριαζής.
*Αφιλοκερδώς πρόσφερε τις υπηρεσίες του ο γιατρός Ηλίας Δημηνίκος.
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΦΑΝΗ
Το τρίτο… ημίχρονο της αναμέτρησης παίχτηκε στην ταβέρνα ο «Φάνης» στη Μελιβοία, μέσα σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον με κόκκινο κρασί, νόστιμα εδέσματα και το τζάκι αναμμένο, φροντίζοντας γι’ αυτό ο Αντώνης Γκουντάρας, που στη γενέτειρά του δεν… παίζεται.
Ο Μανόλης Γαραζανάκης πρόσφερε ένα συμβολικό ποσό που συγκεντρώθηκε στον Χρήστο, τονίζοντας ότι το φιλικό διεξήχθη για να βοηθηθεί κυρίως ηθικά ο ίδιος ευρισκόμενος ανάμεσα σε φίλους του, ενώ στο ίδιο κύματος ήταν οι δηλώσεις τόσο του Ενωσιακού προπονητή Τάσου Μπεριτζά όσο και του δημάρχου Αντώνη Γκουντάρα, τους οποίους και ευχαρίστησε-όπως όλους όσοι αγωνίστηκαν-ο ποδοσφαιριστής.
Στο δείπνο παρευρέθηκε και ο προπονητής του Φιλοκτήτη Μελιβοίας Μιλτιάδης Ζιάκας που έδωσε το «παρών» στο γήπεδο πριν το ξεκίνημα του φιλικού και μετά πήγε στην προπόνηση της ομάδας.
Ζιάκας και Αργυρίου που τους συνδέει μακρόχρονη φιλία είχαν πολλές διαφωνίες… ποδοσφαιρικά, παρουσία του γενικού αρχηγού του Πυργετού Βασίλη Κύρκου, που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Μελιβοία είναι μία από τις μεγάλες του αγάπες και αναχώρησε αργά το βράδυ, καθώς ο… κολλητός του Οδυσσέας δεν τον άφηνε να φύγει από την… Ιθάκη του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass