Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με μετάλλιο γύρισε από το Κιλκίς

Δημοσίευση: 04 Νοε 2011 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:32
Με ακόμα ένα μετάλλιο επέστρεψε η αποστολή του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας από το Κιλκίς, όπου συμμετείχε σε διασυλλογικό αγώνα δρόμου που διοργάνωσε ο Ποδηλάτης Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και ήταν εντεταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ. Εκκίνηση και τερματισμός έγινε στην κεντρική πλατεία του Κιλκίς, όπου και παρευρέθηκε αρκετός κόσμος χειροκροτώντας τους αθλητές. Οι απονομές έγιναν στην πλατεία του Κιλκίς και τις έκανε ο αντιδήμαρχος του Κιλκίς.
Ο αθλητής του συλλόγου Ευάγγελος Δοξαράς κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Παίδων. Στη κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων με κοινή κατάταξη η Σοφία Τσοπούρογλου πήρε την όγδοη θέση, ο Σταύρος Τσάτσαβος την ενδέκατη και η Χρυσάνθη Βαρεταίου τη δέκατη έβδομη θέση.
Οι επόμενοι στόχοι της ομάδας, που θα κλείσουν και την αγωνιστική χρονιά του 2011 θα είναι η ανάβαση Πάρνηθας στην Αθήνα και η Πανελλήνια ημέρα νεολαίας των κατηγοριών Μίνι-Παμπαίδων-Πανκορασίδων στην ατομική χρονομέτρηση – αντοχή στον Πειραιά.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο Κιλκίς και ανέδειξαν για ακόμη μια φορά τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας ως μια σταθερή δύναμη στα ποδηλατικά δρώμενα της Ελλάδος και δίκαια βρίσκεται στις δέκα καλύτερες ομάδες της χώρας. Επίσης, ευχαριστεί και τους χορηγούς του Συλλόγου για την οικονομική βοήθεια που προσφέρουν, το κατάστημα «ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ» του Γώγου Πέτρου και το BOSCH CAR SERVICE Υγραεριοκίνηση Τσάκαλου – Τσιούτσια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass