ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Τα σχολεία μαθαίνουν... μπάσκετ

* ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ * ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥΖΑ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2011 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:32
Του Κ. Γκιάστα
Φοίνικας και Αστέρας/Λευκαδίτης GTC το έχουν πάρει στα… σοβαρά να ξανακάνουν μόδα το μπάσκετ στη Λάρισα και φαίνεται πως μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν μια χαρά. Τόσο το κλειστό της Νεάπολης όσο και αυτό του Αλκαζάρ αντίστοιχα στα δύο ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είχαν αρκετό κόσμο όμως ο Φοίνικας είπε να το προχωρήσει ακόμα περισσότερο.
Η διοίκηση των «μελανόλευκων» σε μια προσπάθεια που κάνει να φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες του σε όλα τα σχολεία της πόλης. Συγκεκριμένα η είσοδος για όλους τους μαθητές και μαθήτριες θα είναι ελεύθερη.
«Θέλουμε να φέρουμε κοντά στην ομάδα νέους φιλάθλους. Νέα παιδιά που θα χαρούν το μπάσκετ και θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά σε ένα άθλημα που μας έχει χαρίσει σπουδαίες στιγμές στο παρελθόν» δήλωσε στην «Ε» ο πρόεδρος του Φοίνικα, Κώστας Βαλιώτης και συνέχισε: «Ελπίζουμε στο ματς της Κυριακής το κλειστό της Νεάπολης να γίνει μια σημαντική έδρα που να θυμίζει παιχνίδια του ΓΣΛ και της Ολύμπια. Είπαμε σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε το παρελθόν μας».
ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Στα αγωνιστικά νέα τώρα ο τεχνικός, Αντώνης Κυρατζής δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Κοζάνης. Η λαρισινή ομάδα θέλει να κάνει το τρία στα τρία και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Φέτος όλοι γνωρίζουν πως είναι μια σημαντική ευκαιρία να πάρει την άνοδο στη Β’ Εθνική καθώς ανεβαίνουν οι δύο πρώτοι ενώ ο τρίτος πάει στα μπαράζ. Πολύ καλά εν τω μεταξύ τα πηγαίνει και ο αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Λιάκος που φαίνεται πως ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό του σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα.
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΛΑΚΗ
Στην άλλη ομάδα της πόλης τον Αστέρα/Λευκαδίτη GTC είχαμε μια ευχάριστη είδηση χθες. Το δελτίο του Χάρη Καρπούζα έφτασε στα γραφεία της ομάδας και πλέον είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, Γιάννη Λαλάκη. Ο Αστέρας προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι, στο Αιγίνιο για την τρίτη αγωνιστική.
Ο τεχνικός των νεοφώτιστων μίλησε στους παίκτες του για τα λάθη στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Μεταμόρφωση και τους ζήτησε να μην τα επαναλάβουν στο μέλλον.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της τρίτης αγωνιστικής. Αυτοί θα είναι οι εξής:
Β.Παρασκευοπούλου 18.00 Μεταμόρφωση Β.-Φίλιππος Βέρ. Δεληγιαννίδης-Λόρτος (Τσοπουρίδης)
ΔΑΚ Άργος Ορεστικό 18.00 Άργος Ορ.-Διόσκουροι Κοζ. Πιτσίλκας Μ.-Πιτσίλκας Β. (Βόντζας)
2ο Γυμν.-Λύκειο 18.00 Αλεξάνδρεια-Βόλος Ζαγορίδης-Πετανίδου (Κοντόζης)
Νεάπολης Λάρισας 18.00 Φοίνιξ Λάρ.-Ηρακλής Κοζ. Τζιβελεκίδου-Θεοδώρου (Παπαδημητρίου)
Αιγινίου 18.00 Αιγινιακός-Αστέρας Λάρ. Καρακατσανίδης-Παπαγεωργίου (Βάτσιος)
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass