Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΚΥΠΡΟΥ

Από τη Λάρισα σε μια... ΑΕΛ

* «ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2011 23:51 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:50
Του Κ. Γκιάστα
Ένας Λαρισαίος έφυγε από την πόλη της Λάρισας όμως πήγε σε… ΑΕΛ. Τελικά ο Βασίλης Αγγελακόπουλος βρήκε στέγη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην ΑΕ Λεμεσού. Ο 32χρονος παίκτης βρίσκεται από χθες στη Μεγαλόνησο και προπονείται με τη νέα του ομάδα. Μάλιστα μιλώντας στην «Ε» για τη νέα του αυτή κίνηση τόνισε: «Είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Στα δύσκολα χρόνια του αθλήματος στη χώρα μας βρήκα μια καλή πρόταση από την Κύπρο. Πάω για μερικούς μήνες και στη συνέχεια βλέπουμε. Αν θα έρθουν καλά τα πράγματα μπορεί και να συνεχίσω εκεί. Είναι μια καινούρια σελίδα για μένα και την ανοίγω ευχαρίστως» ενώ στη συνέχεια δεν ξέχασε το Φοίνικα (στην προχθεσινή προπόνηση μάλιστα πήγε με γλυκά στο κλειστό της Νεάπολης): «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Φοίνικα που έκανα προπονήσεις τόσο διάστημα και ένιωθα τόσο οικεία. Εύχομαι τα καλύτερα και του χρόνου στη Β’ Εθνική». Εξάλλου συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Φοίνικας και μέσω της οποίας τον ευχαρίστησε για το γεγονός ότι ήταν τόσο καιρό στην ομάδα την οποία και βοήθησε.
Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του το 1997-98 στον ΓΣ Λάρισας όπου έπαιξε για 4 χρόνια. Η Ολύμπια Λάρισας τον αγόρασε τη σεζόν 2001-02. Από το 2004 αγωνιζόταν στην ομάδα του Γ. Σ. Λάρισας μέχρι και το 2006. Το 2006 αγωνίστηκε στην ομάδα του Αιγάλεω ενώ το 2007 επέστρεψε στην ΑΕΛ. Έπαιξε επίσης στην Καβάλα το 2008 και το 2009 ξαναπέρασε από τη Λάρισα. Το 2010 πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και φέτος θα βρίσκεται στην Κύπρο. Αξίζει να τονίσουμε πως το 2007 είχε ένα μικρό πέρασμα και από την Ισπανία που πήγε για αγώνες σωτηρίας στη δεύτερη κατηγορία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass