Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (18.00)

Λάρισα VS Βόλος σε διπλό… ταμπλό

* Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ «Β. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΣ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 29 Οκτ 2011 23:25 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:50
Του Κ. Γκιάστα
Σε διπλό… ταμπλό θα συγκρουστούν σήμερα μπασκετικά Λάρισα και Βόλος. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και όσον αφορά στον πρώτο βόρειο όμιλο, Λευκαδίτης GTC / Αστέρας και Φοίνικας θέλουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες της πρεμιέρας και να συνεχίσουν με μεγάλα όνειρα τη φετινή σεζόν. Ο Αστέρας για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί στο κοινό του και στο κλειστό του Αλκαζάρ θα αντιμετωπίσει τη φιλόδοξη Μεταμόρφωση ενώ ο Φοίνικας θα παίξει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας με τον ΓΣ Βόλου. Τα νέα των ομάδων είναι τα εξής
ΑΣΤΕΡΑΣ / ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ GTC
Ο προπονητής των νεοφώτιστων δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χάρη Καρπούζα. Το δελτίο του παίκτη δεν έχει έρθει ακόμα στη Λάρισα και αυτό έχει προκαλέσει ένα μικρό προβληματισμό. Ωστόσο όλοι ευελπιστούν να γίνει αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες και να είναι στη διάθεση της ομάδας για τα επόμενα δύο εκτός έδρας ματς:
Από κει και πέρα δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Η διοίκηση της ομάδας περιμένει μεγάλη προσέλευση θεατών σήμερα στο κλειστό του Αλκαζάρ και θα είναι μεγάλη δύναμη αν γεμίσει η μία κερκίδα (κάτι που έχει να συμβεί αρκετά χρόνια και το έχει ανάγκη το μπάσκετ).
Κώστας Σαριμπαλίδης, Λάζαρος Χαιρετίδης, Στέλιος Αδαμόπουλος, Γιώργος Ρηζινός, Θανάσης Κυρίτσης, Γιάννης Λάππας, Νίκος Ζουμπάς, Γιώργος Πάσχος, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Κώστας Αθανασόπουλος, Αχιλλέας Σουλιώτης και Αρης Γκαμπέτας θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Λαλάκη.
«Για να κερδίσουμε θα πρέπει να δείξουμε περισσότερα πράγματα από όσα δείξαμε στο Άργος Ορεστικό. Θέλουμε τη νίκη γιατί μετά ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς για εμάς. Μην ξεχνάμε όμως πως η Μεταμόρφωση έχει πολύ καλή ομάδα και θα έχουμε δύσκολο έργο. Ελπίζω στην προσπάθειά μας να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο της πόλης».
Όσον αφορά στη Μεταμόρφωση τώρα υπάρχει μια πληροφορία πως ενδέχεται να αποτελεί μέλος της ομάδας και ο Μπόγδανος (ακόμα και στο σημερινό ματς). Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχει ακυρωθεί το δελτίο του (που ήταν στην Ολύμπια) και να εκδόθηκε καινούριο. Πάντως και ο Αστέρας δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια αν γίνει κάτι τέτοιο…
ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Έχοντας διάστρεμμα δευτέρου βαθμού ο Θοδωρής Λιάκος κατάφερε να πάει κόντρα στις προβλέψεις που τον ήθελαν για δύο τουλάχιστον εβδομάδες εκτός και να πατάει παρκέ μέσα σε λίγες ημέρες. Μάλιστα σήμερα θα είναι κανονικά στην αποστολή του Φοίνικα και θα κρίνει ο Αντώνης Κυρατζής αν ανάγκη να χρησιμοποιηθεί.
Αποστολάκης Νίκος, Τσιαμπαλής Στέργιος, Τσιλούλης Θεόδωρος, Λιάκος Θεόδωρος, Σπανούλης Δημήτρης, Τσακνάκης Γιώργος, Τσούμας Γιώργος, Μανώλας Περικλής, Βλαχούλης Γιώργος, Δεληχρήστος Δημήτρης και Γλυκόπουλος Παναγιώτης θα είναι στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει λίγο μετά τις 16.00 από το Olympic Park.
«Είναι ένα αρκετά δύσκολο ματς και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Το ευχάριστο είναι πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ενώ ακόμα και ο Λιάκος μπορεί να παίξει. Υπάρχει καλό κλίμα μετά τη νίκη μας στη Λάρισα και θέλουμε να διατηρηθούμε ψηλά στη βαθμολογία» τόνισε σε δηλώσεις του στην «Ε» ο τεχνικός των «μελανόλευκων», Αντώνης Κυρατζής.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αλκαζάρ 18.00 Αστέρας Λάρ.-Μεταμόρφωση Β. Τζίμα-Σιταρίδης (Γκανάτσιος)
ΔΑΚ Βικέλας 18.00 Φίλιππος Βέρ.-Άργος Ορ. Δημάδης-Τατούδης (Μελανίδης)
Ανατόλια 18.00 Ανατόλια-Αλεξάνδρεια Τσουμαχίδης-Ζαχαρής (Τζιοπάνος)
Β.Παρασκευοπούλου 18.00 ΓΣ Βόλου-Φοίνιξ Λάρ. Ταρενίδης Κ-Παπανικολάου (Μόρφη)
Αιγινίου 18.00 Αιγινιακός-Ηρακλής Κοζ. Αγορογιάννης-Γερακίνης (Γιαμούζης)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής Κοζ.            2
Αστέρας         2
Διόσκουροι Κοζ.        2
Μεταμόρφωση           2
Φοίνικας          2
Αιγινιακός       1
Ανατόλια         1
Αλεξάνδρεια   1
Αργος Ορεστικό        1
Γ.Σ. Βόλου     1
Φίλιππος Β.  0
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass