ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ

Βαρύ το κλίμα στους κόλπους της Δήμητρας Γιάννουλης

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2011 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:44
Συγκλονισμένη από τον σοβαρό τραυματισμό του Χρήστου Χατζηλιάδη (υπέστη διπλό κάταγμα αρ. κνήμης και περόνης) είναι η ποδοσφαιρική οικογένεια της Δήμητρας Γιάννουλης. Το κλίμα στους κόλπους του συλλόγου είναι βαρύ καθώς διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία δεν μπορούν να ξεχάσουν ούτε λεπτό τη σοκαριστική στιγμή και τη φάση του 69ου λεπτού στην προχθεσινή αναμέτρηση στην Αγιά και όλοι εύχονται η περιπέτεια του ποδοσφαιριστή της ομάδας να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Στο θλιβερό αυτό γεγονός αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Δήμητρας Γιάννουλης, Δημήτρης Χύτας λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ήταν ένα πολύ σκληρό, βίαιο μαρκάρισμα το οποίο θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν εσκεμμένο. Εκ μέρους της διοίκησης εύχομαι στον Χρήστο Χατζηλιάδη ταχεία ανάρρωση και παράλληλα θέλω να τονίσω ότι τέτοια μαρκαρίσματα θα πρέπει να αποφεύγονται στο τοπικό ποδόσφαιρο γιατί εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές με επιπτώσεις στην εργασία τους».
 
Μηνύματα συμπαράστασης
Πάρα πολλά είναι τα μηνύματα συμπαράστασης και ταχείας ανάρρωσης που δέχεται ο Χρήστος Χατζηλιάδης καθημερινά από συμπαίκτες και φίλους αφού τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος ξεχώριζε για τον χαρακτήρα του μέσα στα γήπεδα και ήταν ιδιαίτερα συμπαθητικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών της Δήμητρας Γιάννουλης όπου είχε να επιδείξει ένα σημαντικό έργο στην ανάδειξη ταλέντων.
Ευχές για ταχεία ανάρρωση και από το αθλητικό τμήμα της «Ε».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass