ΜΙΛΤΟΣ ΖΙΑΚΑΣ

«Και φέτος θα δώσουμε παίκτες σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών»

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2011 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:44
Η συνταγή για τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας είναι μία και μοναδική: Η ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων της Λάρισας σε συνδυασμό με την καλή πορεία της ομάδας.
Η τελευταία νίκη μέσα στα Φάρσαλα επί του ιστορικού Αχιλλέα και η παρουσία έξι 16χρονων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης οπωσδήποτε καταδεικνύει ότι ο Φιλοκτήτης παραμένει πιστός και δεν αποκλίνει από το στόχο του.
«Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πετύχαμε μία νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου όπως ο Αχιλλέας Φαρσάλων ωστόσο παραμένουμε προσγειωμένοι. Εκείνο που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι τα νέα παιδιά κάθε μέρα κερδίζουν το στοίχημα της καθιέρωσής τους στην ομάδα και της αγωνιστικής προόδου» σχολίασε ο τεχνικός του Φιλοκτήτη Μίλτος Ζιάκας και πρόσθεσε:
«Εκείνο που θα πρέπει να τονίσουμε και το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι στα Φάρσαλα τελειώσαμε το παιχνίδι με έξι 16χρονους στη σύνθεσή μας.
Για μας το σημαντικό είναι ότι δεν θέλουμε απλά και μόνο να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά να αναδείξουμε τα λαρισινά ταλέντα. Αυτό είναι το στοίχημα για μας.
Γι’ αυτό να είστε σίγουροι ότι και φέτος θα δούμε ποδοσφαιριστές μας να πηγαίνουν σε ομάδες εθνικών κατηγοριών».
-Πώς είδες τον Αχιλλέα Φαρσάλων και γιατί πιστεύεις ότι βρίσκεται τόσο χαμηλά;
«Ο Αχιλλέας είναι μία πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τερματίσει ψηλά. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να δείξει τις δυνατότητές του. Είναι μία δουλεμένη ομάδα. Αν για παράδειγμα αξιοποιούσαν το πέναλτι που κέρδιζαν ίσως το παιχνίδι να είχε διαφορετική εξέλιξη».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass