ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ(16:30)

Με τον Ταυρωπό παίζει ο Αμπελωνιακός

*ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2011 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:43
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα και ώρα 16:30 ο Αμπελωνιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου στην Καρδίτσα τον Ταυρωπό, ομάδα νεοφώτιστη στην Δ Έθνική κατηγορία.
Ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους.
Όλοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά καθημερινά στις προπονήσεις, με στόχο να βελτιώσουν εκείνα τα σημεία που θεωρούνται ως αδυναμίες.
Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν ο Κούρος που έχει χτυπήσει στον αστράγαλο στον αγώνα αγώνα με το Μουζάκι και ο Καρυπίδης.
Το ευχάριστο για τον Φαλανιώτη τεχνικό είναι ότι επανήλθε σιγά-σιγά στις προπονήσεις ο Μιχάλης Κυριάκος και υπολογίζεται ότι μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.
Η ομάδα του Ταυρωπού σχεδόν έχει τους ίδιους παίκτες με πέρυσι και στηρίζεται ουσιαστικά σε δικά της παιδιά, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της, που λειτουργούν κάτω από άριστες συνθήκες .
Προπονητής της είναι μια παλιά δόξα της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Λάμπρος Καλογεράκης και στόχος της στο νέο πρωτάθλημα θα είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία.
*Τη σημερινή φιλική αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ.Τριαντάφυλλος Τίκας, Λέρας και Μπέλλος, του συνδέσμου διαιτητών Καρδίτσας
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass