ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ (16:00)

Φιλικό του Π.Ο.Ε. με τους Νέους του ΠΑΟΚ

* ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2011 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:43
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Συνεχίζοντας την προετοιμασία του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, ο Π.Ο.Ε. θα αντιμετωπίσει σήμερα και ώρα 16:00 σε φιλικό παιχνίδι, στο δημοτικό γήπεδο της Ελασσόνας, την ομάδα U-20 του ΠΑΟΚ.
Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Ελασσόνας, με αντίπαλο το νεανικό σύνολο του «Δικεφάλου» του Βορρά και ασφαλώς ο τεχνικός Αλέξης Αλεξανδρής, θα έχει την ευκαιρία για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, τρεις εβδομάδες περίπου πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, εκτός…συγκλονιστικού απροόπτου φυσικά.
Θέλει να δει λοιπόν τις αντιδράσεις των παικτών του και κατά πόσο υπάρχει βελτίωση σε σχέση με προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, που έδωσε η ομάδα.
Παράλληλα με την τεχνική ηγεσία και ο κόσμος από την πλευρά του θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση, βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα για την αγαπημένη του ομάδα, που όπως φαίνεται θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι σήμερα στην Ελασσόνα δεν θα έρθει τελικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και γενικός αρχηγός των ομάδων Νέων του ΠΑΟΚ, κ. Σταύρος Σαράφης. Ο λόγος της μη παρουσίας του είναι ότι την ίδια ώρα (16: 00) η πρώτη ομάδα του «Δικεφάλου» αγωνίζεται στην Επανομή με την Αναγέννηση, στο γήπεδο που φέρει το όνομα του γιου του και ο κ. Σαράφης θα τιμηθεί για την προσφορά του, από τον τοπικό σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ, τον «Καίσαρα».
Την ομάδα των Νέων του ΠΑΟΚ θα κοουτσάρει ο Δημήτρης Δανιηλίδης, καθώς ο τεχνικός τους Νίκος Κολομπούρδας θα βρίσκεται και εκείνος στην Επανομή, διότι του το ζήτησε ο προπονητής της πρώτης ομάδας Λάζλο Μπόλονι, να είναι δίπλα του στον πάγκο, προκειμένου να του δώσει πληροφορίες για παίκτες της ομάδας Νέων που σκέφτεται να τους χρησιμοποιήσει, στο συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι.
Ο πρόεδρος του Π.Ο.Ελασσόνας κ. Ανδρέας Πάτσης, μέσω του γραφείου Τύπου της ομάδας, ευχαρίστησε τον τεχνικό διευθυντή κ. Ζήση Βρύζα και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Θοδωρή Ζαγοράκη, που αποδέχτηκαν την πρόσκληση, για την πραγματοποίηση του σημερινού φιλικού αγώνα.
*Επόμενο φιλικό για τον Π.Ο.Ε. προγραμματίσθηκε για το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Ελασσόνας με το σωματείο της Θύελλας Πετρωτού, που θα βρει απέναντι του και στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Στην τρικαλινή ομάδα είναι πολλοί Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές και προπονητής της ο Κώστας Κολομητρούσης, που πέρυσι είχε σημαντική προσφορά στην ελασσονίτικη ομάδα, οδηγώντας την στην κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ. 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass