ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η 3η Ανάβαση της Σπηλιάς την Κυριακή

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2011 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:33
Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας Δήμου Τεμπών με την συνεργασία του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, διοργανώνει την «3η Ανάβαση Σπηλιάς». Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωί. Οι κατηγορίες είναι οι εξής:
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: 5 χλμ., ΠΑΙΔΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 11 χλμ. Και ΕΦΗΒΩΝ – ΑΝΔΡΩΝ – MASTER: 20 χλμ.
Τα υπόλοιπα στοιχεία του αγώνα είναι τα εξής:
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση όλων των κατηγοριών από την πλατεία Συκουρίου.
Τερματισμός: Πλατεία Σπηλιάς (Παίδες - Παμπαίδες - Παγκορασίδες - Γυναίκες)
Καταφύγιο Κισσάβου (Άνδρες – Εφηβοι - MASTER).
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410-283.113 ή στο email pgslarissas@gmail.com μέχρι την 9η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ για τις κατηγορίες Παίδων – Γυναικών – Εφήβων – Ανδρών – Master, 2 ώρες πριν την εκκίνηση
ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος θα δώσει χρηματικά έπαθλα. Στην κατηγορία Παίδων - Γυναικών, στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα και 40 ευρώ, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και 20 ευρώ και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και 15 ευρώ στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.
Στην κατηγορία Εφήβων, στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα και 70 ευρώ, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και 40 ευρώ και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και 30 ευρώ στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.
Στην κατηγορία Ανδρών, στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα και 100 ευρώ, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και 80 ευρώ και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και 60 ευρώ στους 4ο 40 ευρώ και δίπλωμα , 5ο 30 ευρώ και δίπλωμα και 6ο 20 ευρώ και δίπλωμα.
Στην Κατηγορία MASTER (κοινή κατάταξη για όλες τις ηλικίες) στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα και 100 ευρώ, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και 80 ευρώ και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και 60 ευρώ στους 4ο 40 ευρώ και δίπλωμα , 5ο 30 ευρώ και δίπλωμα και 6ο 20 ευρώ και δίπλωμα.
Διευκρίνιση: Για να δοθούν τα χρηματικά έπαθλα απαιτείται τουλάχιστον συμμετοχή 10 αθλητών – Αθλητριών.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass