Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΟ 9-14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η Πιτσιάβα στο πανευρωπαϊκό πάλης κορασίδων

* ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ BEACH WRESTLING ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2011 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:24
Στη Βαρσοβία της Πολωνίας θα βρεθεί η αθλήτρια του «Ογχήστου», Κατερίνα Πατσιάβα από αύριο 9 έως 14 Αυγούστου προκειμένου να αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης κορασίδων και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κατηγορία κάτω των 70 κιλών.
Χορηγός όλης της προσπάθειας είναι τα εκκοκκιστήρια ΒΙΟΛΑΡ Α.Ε. των αδελφών Μάρκου μιας και χάρη στην ευαισθησία του κ. Βασίλη Μάρκου ξεπεράστηκαν όλες οι οικονομικές δυσκολίες που ταλανίζουν τα τελευταία δύο χρόνια τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και περισσότερο τα μικρά σωματεία της επαρχίας. Έτσι η αθλήτρια από τον Πλατύκαμπο κατάφερε να εξασφαλίσει καταρχάς τη συμμετοχή της στους αγώνες, αλλά και τις κατάλληλες συνθήκες προετοιμασίας. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση των αδελφών Μάρκου για τη βοήθεια και εύχεται στη νεαρή αθλήτρια καλή επιτυχία στους αγώνες.
ΑΓΩΝΕΣ BEACH WRESTLING
Διεξήχθησαν με επιτυχία στην παραλία της Κατερίνης αγώνες Beach Wrestling (πάλη στην άμμο). Τέσσερις αθλητές του «Ογχήστου» αποκόμισαν σπουδαίες εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στη Α’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα οι αθλητές που έλαβαν μέρος είναι οι Ζουμπελούλης Νίκος, Ζουμπελούλης Βασίλης, Κωσταβάρας Απόστολος και Αποστόλου Χρήστος. Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι αγώνες για πρώτη φορά διοργανώθηκαν με ευθύνη της Ε.Ο.Φ. ΠΑΛΗΣ και τους διεθνής κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
Η πάλη στην άμμο είναι η εκλαϊκευμένη μορφή της σύγχρονης Πάλης και είναι συνδυασμός των δύο στιλ ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής, με απλουστευμένους κανονισμούς (λιγότερα κριτήρια νίκης), είναι προσιτή σε μεγαλύτερο πλήθος αθλητών και αθλητριών με μικρότερη χρονική διάρκεια γεγονός που επιτρέπει ακόμα και σε μη ενεργεία αθλητές να αγωνίζονται, ενώ η αμεσότητα με τον αγωνιστικό χώρο την καθιστά ως ένα από τα πιο συναρπαστικά σπορ.
Οι αθλητές και ο προπονητής τους κ. Χονδρονάσιος, δηλώνουν ικανοποιημένοι από την ποιότητα της διοργάνωσης η οποία ήταν πολύ υψηλή, τόσο στον οργανωτικό όσο και στον αγωνιστικό τομέα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass