ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ

Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία

* ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2011 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:23
 Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Οικονόμου στο ορεινό προπονητικό κέντρο των Φιλιππαίων Γρεβενών. Οι ποδοσφαιριστές του τσαριτσανιώτικου συλλόγου δείχνουν μεγάλη διάθεση και όρεξη στις προπονήσεις και κάτω από την επίβλεψη του προπονητή Γ. Καλτέκη και των βοηθών του Ν. Φώλλα και Χ. Νούσια ανεβάζουν στροφές λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της β΄ φάσης της προετοιμασίας.
Ευχάριστο γεγονός για το προπονητικό team αποτελεί το γεγονός ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί σε αυτό το δύσκολο στάδιο των προπονήσεων και η ομάδα θα παρουσιαστεί έτσι πιο έτοιμη για τη συνέχεια.
Με την επιστροφή της αποστολής αύριο Σάββατο από τα ορεινά Γρεβενοχώρια στην πεδινή Τσαριτσάνη και κατά τη συνέχεια της προετοιμασίας, θα γίνει το φορμάρισμα της ομάδας μέσα από σειρά φιλικών αναμετρήσεων που έχουν προγραμματιστεί με ισοδύναμα και μεγαλύτερης κατηγορίας συγκροτήματα.
Καθημερινά σχεδόν επισκέπτονται την αποστολή του Οικονόμου φίλοι του συλλόγου, παρακολουθώντας τόσο την προπόνηση στο δροσερό περιβάλλον του γηπέδου των Φιλιππαίων και παράλληλα απολαμβάνοντας τις ανέσεις του ορεινού ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Λεωνίδας».
* Να σημειώσουμε ότι δεν θα γίνει τελικά το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. Γλυφάδας, που ζήτησε την αναβολή του. 
* Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την προετοιμασία στους Φιλιππαίους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass