ΣΤΙΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ

Παράταση αγωνίας για την ΑΕΛ

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕ 2-0

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2011 3:58 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:23
Το ερώτημα για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ΑΕΛ τη νέα αγωνιστική περίοδο θα απαντηθεί την ερχόμενη βδομάδα και μάλλον στις 11 Αυγούστου, καθώς τότε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα αποφανθεί για την υπόθεση των στημένων αγώνων και της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, αλλά και το γεγονός ότι τις θέσεις τους καταλαμβάνουν η ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό.
 Η απόφαση μπορεί κάποιοι να διοχέτευαν, κυρίως ΜΜΕ, ότι θα έβγαινε σήμερα αλλά λόγω της σημαντικότητας της υπόθεσης θα ανακοινωθεί την ερχόμενη βδομάδα, οπότε η αγωνία παρατείνεται για τη λαρισινή ομάδα κάτι που σημαίνει ότι αν τελικά επικρατήσει η αρχική απόφαση οι «βυσσινί» θα έχουν πολύ μικρό χρονικό διάστημα για μεταγραφές... Σούπερ Λίγκα.
ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
Στο μεταξύ στο Καρπενήσι η ΑΕΛ συνέχισε την προετοιμασία της με φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης που αγωνίζεται στη Γ΄ εθνική κατηγορία τον οποίο κέρδισε με 2-0 (ο αγώνας διήρκησε 80΄ λεπτά) ύστερα από καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές.
Ο αγώνας έγινε στο βοηθητικό αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου (στο κεντρικό γινόταν συναυλία) παρουσία τριάντα φιλάθλων (περίπου μοιρασμένοι) με τον τεχνικό Κρις Κόουλμαν να στερείται των υπηρεσιών των τραυματισμένων Μιχαηλίδη, Τσιμπάμπα, Βενετίδη, Ρομέου και Γκονζάλες αλλά να βλέπει για πρώτη φορά τον Ιγκλέσιας που αποθεραπεύτηκε, καθώς και το νεοαποκτηθέντα Σεσίνια.
Το πρώτο τέρμα πέτυχε ο Σαϊτιώτης στο 33΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ το δεύτερο στο 75 ο Καρανίκας με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Βούζα.
Κορυφαίος για τη λαρισινή ομάδα ήταν ο νεαρός Σάββας Σιατραβάνης που έδειξε φέτος να έχει βρει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και να είναι ο παίκτης που είχαν θαυμάσει οι Λαρισαίοι στην Ισλανδία πριν δύο χρόνια στο παιχνίδι με τη Ρέικιαβικ για το Γιουρόπα Λίγκ.
Ο τεχνικός της Λαρισινής ομάδας Κρις Κόουλμαν χρησιμοποίησε τους: Σωτηρίου (Πρίφτης 26', Μπαταβάνης 62'), Ταλ (Ααράμπ 60'), Χατζής (Ιγκλέσιας 60'), Νεμπεγλέρας (Ρομπίνιο 72'), Χασομέρης (Πλιάγκας 28'), Παπαγεωργίου (Γκαλίτσιος 60'), Σεσίνια (Καρανίκας 57'), Σαϊτιώτης (Φαλάγκας 60'), Σιατραβάνης (Βούζας 67'), Κολοβέτσιος (Καλί 46'), Κατσιαρός (62΄ Ρέντζας).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass