ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»

Δήμητρα Γιάννoυλης: Με οδηγό την περσινή εντυπωσιακή πορεία

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2011 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:22
Για τη Δήμητρα Γιάννουλης η περσινή πολύ καλή πορεία της ομάδας (ιδιαίτερα στο β’ γύρο με 15 αγωνιστικές αήττητη!) αποτελεί αν μη τι άλλο οδηγό για τη φετινή χρονιά. Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν φέτος -ποντάροντας κυρίως στα νέα παιδιά – να κρατήσουν αναλλοίωτη την ταυτότητά τους και να διατηρηθούν στην ελίτ των ομάδων της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.
«Σίγουρα οι υποχρεώσεις μας αυξάνονται, αλλά εκείνο που τονίσαμε στις συζητήσεις μας με τη διοίκηση ήταν ότι προέχει να κρατήσουμε όλα τα παιδιά στην ομάδα για να έχουμε ομοιογένεια. Γι΄ αυτό πιστεύω ότι αυτό το σύνολο θα φέρει φέτος καλύτερα αποτελέσματα» τόνισε ο τεχνικός Γιάννης Μιχαλές προσδιορίζοντας τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν και πρόσθεσε:
«Βέβαια ο σκοπός μας είναι μέσα από το καλό ποδόσφαιρο που θα παίξουμε να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε τον κόσμο της Γιάννουλης στο γήπεδο και να αναδείξουμε τα ταλέντα. Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος και με την περσινή πορεία. Αν έρθει κάτι καλύτερο καλώς να έρθει».
-Πέρυσι η παρουσία σου στην ομάδα ήταν άκρως επιτυχημένη. Φέτος μήπως υπάρχει κάποιο προσωπικό στοίχημα για κάτι παραπάνω;
«Σίγουρα ναι αλλά το πόσο ψηλά θα φτάσουμε θα το δούμε μέσα από τα παιχνίδια. Για τον τίτλο δεν θα υπάρχει το μεγάλο φαβορί όπως πέρσι ήταν ο Αμπελωνιακός. Αν εξαιρέσουμε τον Απόλλωνα Λάρισας που προέρχεται από μεγαλύτερη κατηγορία και τη Δόξα Αργυροπουλίου που έχει ενισχυθεί σημαντικά όλες οι ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Θα υπάρχουν ομάδες από τη μέση και πάνω που θα διεκδικούν το πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες που θα παλεύουν για τη σωτηρία. Κάποιες ομάδες όπως η Κρανιά είναι αδύναμες αλλά οι υπόλοιπες θα παλέψουν για την παραμονή».
-Άρα από την εμπειρία σου τι πιστεύεις ότι χρειάζεται μία ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής;
«Αυτό που χρειάζεται πέρα από τη σκληρή δουλειά είναι να υπάρχει ομοιογένεια και καλό κλίμα. Άλλωστε μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ:
Η οικονομική κρίση έχει γονατίσει και τα ερασιτεχνικά σωματεία και το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από έναν άνθρωπο που έχει σημαντική προσφορά επί σειρά ετών στο χώρο όπως ο γ. γραμματέας της Δήμητρας Γιάννουλης Δημήτρης Ανδρούτσος.
«Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε μία αξιοπρεπής ομάδα με συνέπεια. Δεν έχουμε στόχο τον πρωταθλητισμό αλλά θα κοιτάξουμε για το καλύτερο δυνατό. Φέτος θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά αφού η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Αυτό ωστόσο ίσως αποτελέσει και μια αφετηρία για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για να μπορέσει να επιστρέψει στις ρίζες του γιατί τα τελευταία χρόνια είχε γίνει επαγγελματικό.
Εμείς είχαμε μία καλή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα και αυτό σε συνάρτηση με τη σοβαρότητα που επιδεικνύουμε σαν διοίκηση μας βοήθησαν στο θέμα των παικτών.
Σε ότι αφορά στο φίλαθλο κόσμο της Γιάννουλης βρίσκεται κι αυτός σε πολύ δύσκολη θέση λόγω της οικονομικής κρίσης γι΄ αυτό δεν μπορείς να βάλεις κριτήρια. Πιστεύω να μας βοηθήσει με τα διαρκείας κι αν πάει καλά η ομάδα να έρθει πιο κοντά γιατί πέρσι δεν είχαμε μεγάλη συμμετοχή. Άλλα όλα αυτά σε συνδυασμό με το κοινωνικοοικονομικό πρόβλημα που υπάρχει».
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Η Δήμητρα Γιάννουλης προχώρησε σε μια σειρά μεταγραφικών κινήσεων και απέκτησε τους Μπάμπαλη Γιάννη (κεντρικό από Οικονόμο Τσαριτσάνης), Σαπάκο Σωτήρη (κεντρικό από Οικονόμο Τσαριτσάνης), Μπαρούτα Νίκο (αμυντικό από ΑΕΛ Νέων Κ-17), Μαλισόβα Γιάννη (τερματοφύλακα από Φαρκαδόνα), Μαστοροδήμο Βασίλη (τερματοφύλακα από Δαμασιακό), Παρτάλα Βάιο (τερματοφύλακα από Φαλανιακό) και Λαζάρου Ηρακλή (επιθετικό από Δόξα Αργυροπουλίου), ενώ ανοικτό παραμένει το θέμα του επιθετικού της Βερδικούσιας Θ. Μπαρούτα ο οποίος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να συνεχίσει στους «πράσινους».
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
12/8: Ηρακλής Λάρισας– Δήμητρα Γιάννουλης
17/8: Φαλανιακός –Δήμητρα Γιάννουλης
20/8: ΑΕΔ Νίκαιας –Δήμητρα Γιάννουλης
23/8: Δήμητρα Γιάννουλης- Αετός Μακρυχωρίου
 
Τι είπαν οι παίκτες
Για το κάτι περισσότερο τη φετινή έκαναν λόγο οι παίκτες της Δήμητρας Γιάννουλης. Ας δούμε τι είπαν στην «Ε» για τους στόχους της ομάδας:
Χρήστος Παπαδημητρίου: «Έχουμε πολλές επιστροφές ποδοσφαιριστών από τη Γιάννουλη και αυτό είναι ευχάριστο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».
Χρήστος Χατζηλιάδης: «Φέτος η ομάδα ξεκινάει με νέους στόχους οι οποίοι καθορίζονται σε συνάρτηση με την περσινή καλή πορεία της ομάδας. Άρα πιστεύω ότι η πεντάδα αποτελεί στόχο για την ομάδα μας. Το βασικό για μας είναι ότι κρατήσαμε τον περσινό κορμό και προσπαθούμε να έχουμε σαν όπλο μας την ομοιογένεια γιατί φέτος δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων που θα εμπλακούν στη μάχη της ανόδου. Κάτι ανάλογο θα υπάρχει και στην υπόθεση σωτηρία. Άρα το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικό».
Νίκος Μπαρούτας: «Ξεκινάει μια νέα χρονιά στην οποία θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία με άνετη παραμονή. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να πάρω συμμετοχές και να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που θα μου δώσει ο προπονητής μου. Είμαι αισιόδοξος και έτοιμος».
Γιάννης Γκαλγκανόπουλος: «Φέτος θα δούμε μία ομάδα καλύτερη, πιο ανταγωνιστική με μεγαλύτερους στόχους από πέρσι. Το πρωτάθλημα πιστεύω θα είναι καλύτερο γιατί όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν. Εύχομαι να καθιερωθώ στην ομάδα και την βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass