ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΙΩΓΑ

Κρυφός πόθος ο Παύλος Βανγκελί

* ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2011 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:22
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Παύλος Βανγκελί, αποτελεί κρυφό πόθο του τεχνικού της τυρναβίτικης ομάδας, Μιχάλη Ζιώγα.
Τον Αλβανό διεθνή ποδοσφαιριστή που έπαιζε πέρυσι στον Ηρακλή Ψαχνών(1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής), θέλει τον Τύρναβο 2005 ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ και καταβάλλονται προσπάθειες για την απόκτησή του.
Αν όλα πάνε καλά και αποκτηθεί, τότε θα είναι η τελευταία μεταγραφή και θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, στο οποίο περιλαμβάνονται αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που έχουν τις δυνατότητες να κάνουν την... υπέρβαση, στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Βανγκελί αγωνίσθηκε σε πολλές επαγγελματικές ομάδες όπως, τον Πανσερραϊκό, τον ΠΑΟΝΕ, τον Παναιτωλικό, την Αναγέννηση Επανομής, την Ρόδο, τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ ήταν και στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Με τον ποδοσφαιριστή επικοινωνήσαμε και μας είπε ότι επίσημα δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση, αλλά ευχαρίστως θα το συζητήσει εάν τον θέλει ο Τύρναβος.
Γενικά μας ανέφερε ότι συνήθως στις ομάδες που πήγαινε έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο (σ.σ. ίσως να είναι και γουρλής), μακάρι δε να φέρει την ίδια τύχη στον Τύρναβο, στην περίπτωση που φυσικά του γίνει πρόταση και τα βρούνε οι δυο πλευρές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass