Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ

«Έκλεισε» Κολομητρούση η Α.Ε.Δ. Νίκαιας

* ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ Ο ΒΛΗΣΑΡΟΥΛΗΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ - ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2011 20:52 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:21
 Τη φανέλα της Α.Ε.Δ. Νίκαιας θα φορέσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σωκράτης Κολομητρούσης. Όπως είχε αποκαλύψει την περασμένη Πέμπτη η «Ε», ο γνωστός μεσοεπιθετικός που ανήκε στον Πυργετό βρισκόταν στο «στόχαστρο» της Θύελλας Πετρωτού όπου τεχνικός είναι ο πατέρας του Κώστας, ωστόσο, η μεταγραφή δεν στάθηκε δυνατόν να υλοποιηθεί και έτσι μετά από προσωπική επιλογή επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ο Σωκράτης Κολομητρούσης αγωνίστηκε στην Α.Ε.Δ. Νίκαιας τρεις περιόδους (2007-2010), στις οποίες κατέγραψε 66 συμμετοχές (σε αγώνες πρωταθλήματος) με 15 συνολικά τέρματα στο ενεργητικό του.
* Ελεύθερος από τον Δωτιέα Αγιάς έμεινε ο Δημήτρης Αποστόλου. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών δεν απέδωσαν καρπούς ωστόσο το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαφωνία αφορά στο οικονομικό.
* Σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων βρίσκεται ο Λαρισαϊκός με τον Γιώργο Βλησαρούλη. Ο 23χρονος στόπερ είχε μείνει ελεύθερος από τον Αετό Μακρχωρίου και φαίνεται να αποτελεί επιλογή του νέου τεχνικού των «πρασίνων» Θανάση Τσώτσου με τον οποίο υπήρξε συνεργασία και παλαιότερα στο Συκούριο.
* Νέο διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε η Π.Α.Ε.Δ. Πλατυκάμπου. Πιο συγκεκριμένα στον προεδρικό θώκο του συλλόγου θα βρίσκεται ο κ. Μπατακός Ιωάννης ενώ τα υπόλοιπα μέλη έχουν ως εξής: Μπικούλης Γιώργος (αντιπρόεδρος), Κατσικάρης Κωνσταντίνος (γεν. αρχηγός α’), Τσίγκος Χρήστος (γεν. αρχηγός β’), Πράτος Κώστας (γεν. γραμματέας), Χαρισούλης Μάριος (ταμίας), Κιλιργιώτης Νίκος (έφορος), Παπαδημητρίου Χριστόφορος-Ρούλης (μέλος). Από τα πρώτα θέματα που απασχόλησαν τη νέα διοίκηση του συλλόγου ήταν τα μεταγραφικά και πιο συγκεκριμένα έγινε ανανέωση της συνεργασίας με τους Κουκούτση, Κολοβό, Φαρμάκα και Τσιρβούλη. Παράλληλα εγινε η συντήρηση του γηπέδου Πλατυκάμπου και του προπονητηρίου στη Γαλήνη.
* Ενδιαφέρον για την απόκτηση του αμυντικού του Τοξότη Λάρισας, Δημήτρη Καλπία υπάρχει από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής που πέρσι μετείχε στην προεπιλογή για την Εθνική Νέων και ήταν στέλεχος της Μικτής Ε.Π.Σ.Λ. και της Περιφερειακής Νέων φαίνεται ότι έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να αγωνιστεί στην ομάδα των παραλίων. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει, ωστόσο, τίποτα επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass