ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΩΝ» ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αχιλλέας Φαρσάλων: Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί

Μ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. Ι. ΜΠΟΥΜΠΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2011 20:53 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:21
 Για τον Αχιλλέα Φαρσάλων η φετινή χρονιά είναι το ίδιο απαιτητική με την περσινή καθώς η ομάδα λόγω της μεγάλης της ιστορίας είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Άλλωστε το μεγάλο στοίχημα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων είναι να ξαναβρεί τη χαμένη του αίγλη και να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα σύμβολο μιας ολόκληρης επαρχίας και ένας από τους πιο ιστορικότερους συλλόγους στο νομό ξεκίνησε πέρσι μια τιτάνια προσπάθεια κάνοντας με επιτυχία το πρώτο βήμα και φέτος έπεται η συνέχεια.
«Βασική προϋπόθεση για να ξεκινήσει καλά η χρονιά ήταν να παραμείνουν στη διοίκηση κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα την περασμένη σεζόν όταν τα πράγματα φάνταζαν υπερβολικά δύσκολα για το μέλλον του Αχιλλέα. Αφού έγινε αυτό φροντίσαμε να διατηρήσουμε το περυσινό ρόστερ ώστε να μη χαλάσει η χημεία της ομάδας-που κατά γενική ομολογία έκανε ένα πολύ καλό β’ γύρο. Έγιναν κάποιες προσθήκες με παίκτες που ταιριάζουν στη δομή και τη λειτουργία μας ενώ εκκρεμούν μια-δυο προσθήκες που πιστεύω να οριστικοποιηθούν σύντομα» τόνισε ο τεχνικός Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφερόμενος στη φιλοσοφία της ομάδας και πρόσθεσε:
«Το στοίχημα για όλους μας είναι να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο σε κάποιους τομείς (λειτουργικά και αγωνιστικά) και να παίξουμε ακόμη πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο που να ευχαριστεί πρώτα εμάς τους ίδιους και στη συνέχεια τον κόσμο που βλέπει την ομάδα. Ένα στοίχημα που πιστεύω ότι στο τέλος θα κερδίσουμε.                           
Στόχοι πάντα υπάρχουν-ιδιαίτερα σε ομάδες με ιστορία όπως είναι ο Αχιλλέας-
όμως οι στόχοι υλοποιούνται ή όχι ανάλογα με τη συνολική προσπάθεια και την αγωνιστική παρουσία του καθενός. Αν δουλέψουμε συνειδητοποιημένα και με τη διάθεση που δείξαμε όλοι μας την περασμένη χρονιά είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε.
Εύχομαι υγεία σε όλους όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να έχουν υπομονή και κουράγιο αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνάμε όλοι μας για να κρατήσουμε σε καλό επίπεδο το ποδόσφαιρο του νομού μας».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΜΠΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ
Στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Αχιλλέας Φαρσάλων η συμπαράσταση του κόσμου αλλά και της δημοτικής αρχής έχει ιδιαίτερη σημασία και κρίνεται απαραίτητη όπως επισημαίνει από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μπούμπας:
«Οι φιλοδοξίες όπως πάντα είναι υψηλές γιατί ο Αχιλλέας είναι καταδικασμένος πάντα να πρωταγωνιστεί. Δεν λέμε ότι πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά.
Δημιουργήσαμε μία ομάδα από την αρχή, η οποία είναι υγιής στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό και αποτελείται σε ποσοστό 90% από παιδιά των Φαρσάλων και της επαρχίας.
Έτσι αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι να στηρίξει την προσπάθειά μας γιατί παραλάβαμε μία ομάδα η οποία είχε φτάσει στο χειρότερο σημείο της ιστορίας της. Μετά από 82 σχεδόν χρόνια βρέθηκε σε μία κατηγορία στην οποία δεν είχε αγωνιστεί ποτέ ξανά. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι ό,τι ακριβώς επιθυμεί και ο κόσμος. Επομένως θα πρέπει και η δημοτική αρχή να στηρίξει τον Αχιλλέα που είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού».
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Οι μεταγραφικές κινήσεις του Αχιλλέα Φαρσάλων ήταν λίγες αφού οι άνθρωποι του συλλόγου θέλησαν να διατηρήσουν την ομοιογένεια της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι νεαροί επιθετικοί από τον Ενιπέα Κουκουτής και Νταφόπουλος και ο επίσης νεαρός τερματοφύλακας Σακελλαρίου από την Ακαδημία.
Με τον Αχιλλέα προπονούνται οι Ανδρεόπουλος και Βότσης με τους οποίους οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε συζητήσεις, καθώς επίσης και ο νεαρός από την Ακαδημία Εσερμπέκογλου.
Παρελθόν για την ομάδα αποτελούν οι Τρίγκας επέστρεψε στον Αγ. Γεώργιο Φαρσάλων και Περιτογιάννης που έμεινε ελεύθερος.
 
Τι είπαν οι παίκτες
Την πεποίθηση ότι ο Αχιλλέας Φαρσάλων θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία εξέφρασαν οι παίκτες του συλλόγου. Ας δούμε τι δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών:
Τάκης Αντωνιάδης: «Το έμψυχο υλικό διατηρήθηκε το ίδιο κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό γιατί όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά. Εμείς πιστεύουμε στον εαυτό μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας».
Βασίλης Τσιανάκας: «Πέρσι η ομάδα έριξε τις βάσεις και φέτος θα ρίξουμε τον όροφο. Στόχος του Αχιλλέα είναι να πρωταγωνιστεί πάντα. Θέλουμε τον κόσμο των Φαρσάλων δίπλα μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συμπαράστασή του κατά την περσινή χρονιά. Ας είναι φέτος ο 12ος παίκτης και μεις θα τον αποζημιώσουμε με τον καλύτερο τρόπο».
Παναγιώτης Γιαννακόπουλος: «Έχουμε αρκετό υλικό και υπάρχει ομοιογένεια γιατί διατηρήθηκε ο περσινός κορμός. Είμαστε αισιόδοξοι για μια καλή πορεία και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά».
Νίκος Κουτσοκέρας: «Οι στόχοι της ομάδας είναι γνωστοί. Κοιτάζουμε πάντα ψηλά. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο αφού στο μεγαλύτερο ποσοστό τα παιδιά είμαστε τα ίδια σε σχέση με πέρυσι. Αυτό φυσικά θα μας βοηθήσει στο να αποκτήσουμε πιο γρήγορα την αγωνιστική ταυτότητα που θέλουμε».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass