ΑΝΑΝΕΩΣΕ Η ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

«Ψηλώνει» με τον Κοντοθανάση

*ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΒΕΡΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2011 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:15
 Ο Βρασίδας Κοντοθανάσης είναι η… ψυχή της Δόξας Βλαχογιαννίου, ενώ από όποια ομάδα και αν πέρασε, όλοι μιλάνε για το ήθος και την προσωπικότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής.
Και όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα διοίκηση του σωματείου ξεκίνησε δουλειά, εξασφαλίζοντας πρώτα το «ναι» του αρχηγού για ανανέωση της συνεργασίας, τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Μέσα σε λίγα λεπτά φιλικής συζήτησης ο Κοντοθανάσης αποδέχτηκε την πρόσκληση που του απηύθηνε ο νέος πρόεδρος Θεόδωρος Σαπουνάς, να ηγηθεί της κοινής προσπάθειας, τονίζοντας ότι η αγάπη όλων για το Βλαχογιάννι σε δύσκολους καιρούς πρέπει να αποδεικνύεται με πράξεις και όχι με λόγια.
Έστειλε μήνυμα λοιπόν ο αρχηγός και ήδη ο πρόεδρος κ. Σαπουνάς σε συνεργασία με τους γενικούς αρχηγούς και τον προπονητή Νίκο Φακίτσα (σ.σ. ένα ακόμη παιδί μετά τον Κοντοθανάση που η καρδιά του χτυπά συνεχώς για την ομάδα της Δόξας), προγραμματίζουν άμεσα επαφές με όλους τους παίκτες, με στόχο τη διατήρηση του βασικού περσινού κορμού της ομάδας.
Παράλληλα, όπως αναφέρουν άνθρωποι της διοίκησης έντονο είναι το ενδιαφέρον παικτών από την ευρύτερη περιοχή για να έρθουν την προσεχή περίοδο στο Βλαχογιάννι, ενώ εξετάζονται και κάποιες περιπτώσεις έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα δημιουργήσουν αίσθηση εάν τελικά αποκτηθούν και θα ανεβάσουν την ποιότητα της Δόξας.
 
Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ
Η Δόξα Βλαχογιαννίου, τιμώντας την αγάπη με την οποία περιβάλλει ο κόσμος τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, τους επιβραβεύει και φέτος φέρνοντας κοντά τους μια πολυαναμενόμενη, ποθητή φωνή, τη Χαρά Βέρα, που έρχεται στο Βλαχογιάννι με 12μελές μουσικό επιτελείο, ενώ στο κλαρίνο θα τη συνοδεύσει ο δεξιοτέχνης Παναγιώτης Πλακιάς.
Ο χορός ο οποίος έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 29 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη πλατεία Βλαχογιαννίου και αναμένεται να «ξημερώσει» για μια ακόμη φορά τους πάρα πολλούς πλέον καλοκαιρινούς φίλους της ομάδας.
Υπεύθυνοι εκδηλώσεων και χορηγιών είναι οι Σαπουνάς Γιάννης τηλ. 6942 - 453.073 και Ευθυμίου Νίκος τηλ. 6944 - 703.228
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass