ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΠΥΛ

Η μπάλα… σβήνει τις φωτιές

*ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2011 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:15
 Των Χρ. Αρχοντούλη, Χρ. Τζίκα
Φωτ. Νίκος Σιούμκας
 
Σε ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης, η ομάδα Παλαιμάχων του ΣΕΠ κέρδισε την αντίστοιχη της Πυροσβετικής Υπυρεσίας Λάρισας, με σκορ 4-2.
Φυσικά το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι παίκτες των δυο ομάδων παρά την αφόρητη ζέστη χάρηκαν το ποδόσφαιρο και έστειλαν το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν, κρατώντας ένα πανό στο κέντρο του γηπέδου που έγραφε: «Μην παίζεις με τη φωτιά-Παίξε με την μπάλα!!!».
Ο αγώνας διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητικών και Επιστημών Λάρισας, ενώ όλοι στο τέλος ανέφεραν να γίνει το συγκεκριμένο φιλικό θεσμός και να διεξάγεται νωρίτερα, πριν ακόμη αρχίσουν οι πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.
Σε σχετική δε ανακοίνωση των διοργανωτών, μεταξύ άλλων, αναφερόταν τα εξής: «Μέσα από τέτοιου είδους ομαδικές δράσεις, όπως ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργανώνουμε, καλλιεργούμε σώμα και πνεύμα και ευαισθητοποιούμε την κοινωνία ως προς τη διασφάλιση ενός υγιούς περιβάλλοντος για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας».
ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 15΄ ο Φάνης Μπαντραλέξης με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 23΄ η παλιά δόξα του Απόλλωνα Λάρισας ο Φραγκούλης Λακερδάς με σουτ και αφού η μπάλα βρήκε και το δοκάρι, σημείωσε το 2-0.
Στο 35΄ ο Μπεριτζάς έδωσε… έτοιμο γκολ στον Βασίλη Κύρκο και εκείνος με πλασέ πέτυχε το 3-0, σκορ που τελείωσε το ημίχρονο.
Να σημειώσουμε ότι στο 42΄ ακυρώθηκε γκολ της Πυροσβεστικής ως επιθετικό φάουλ.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ο Κωνσταντίνος Χήρας μείωσε με πλασέ σε 3-1, στο 67΄ο Βασίλης Κύρκος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και στο 85΄με προβολή ο Νίκος Κακαγιάννης διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
*Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Αντώνης Ζήλος, που είχε συνεργάτες τους Χρ. Παπαδημητρίου, Ηλία Νατσιούλα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΣΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ντραμπάκουλας, Γαραζανάκης, Κώτσιος, Στεργιόπουλος, Ευαγγέλου, Μπακαρτζής, Μπεριτζάς, Γεωργακούλης, Κύρκος, Μπατραλέξης, Λακερδάς (α΄ ημίχρονο), Ζεϊμπέκης, Κιουλαχτσής, Αλεξούδης, Αγγελής, Σουφλέρης, Χύτας, Ακριβούλης, Τασιούλης, Κορομηλάς, Κίτσας, Ντίστας (β΄ ημίχρονο)
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Κοβούσογλου, Μακρής, Γουγοβίτης, Κακαγιάννης, Αρβυθάς, Καλλιάρας Χρ., Βασιλός, Χήρας, Αντωνίου, Τσιάρας, Κωνστάντος. Αγωνίσθηκαν και οι Λυγούρας, Μπικιώτης, Μπάρδας, Καλλιάρας Ευαγγ,, Καραγιαννάκης.
*Τις απονομές έκαναν στο τέλος στους νικητές ο δήμαρχος Λαρισαίων κ.Κώστας Τζανακούλης, ενώ στους ηττημένους ο περιφερειάρχης ΠΥΛ Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Μπέης.
*Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων εκτός των κ.Τζανακούλη, Μπέη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Επιστημών κ. Μιχάλης Τσακίρης, ο διοικητής Πυροσβεστικής Νομού Λάρισας κ.Αντώνης Πούλιος με τον υποδιοικητή κ. Νίκο Μητσογιάννη, ο πρόεδρος της Ε/Δ ΕΠΣΛ κ. Αστέριος Νίτσας και ο πρώην τεχνικός υπεύθυνος των Μικτών της ΕΠΣΛ, Χρήστος Ζιάκος.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass