ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μεγάλη ικανοποίηση στην Τσαριτσάνη

*ΤΟΛΙΟΣ: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2011 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:14
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μεγάλη ικανοποίηση νιώθουν στην Τσαριτσάνη για τη θετική ανταπόκριση που είχε ο κόσμος στην προχθεσινή «πρώτη» της ομάδας.
Παρά την αφόρητη ζέστη και το ότι ήταν Κυριακή και οι περισσότεροι προτίμησαν τη δροσιά του βουνού ή της θάλασσας, στο γήπεδο «Γ.Μητσιμπόνας» βρέθηκαν 100 περίπου φίλοι των «Πρασίνων» και καλωσόρισαν τα νέα παιδιά, ενώ το ζεστό χειροκρότημα προς όλους τους παίκτες κατά τη διάρκεια της προπόνησης που ακολούθησε τον καθιερωμένο αγιασμό, ήταν ένα δείγμα της συμπαράστασης που θα υπάρξει από τους φιλάθλους.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Οικονόμος (σ.σ. ιδρύθηκε το 1953) θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και η χαρά είναι πολύ μεγάλη για τον πρόεδρο Γιάννη Τόλιο, ο οποίος και χθες επισήμανε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και οι φίλαθλοι της ομάδας να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε μια σκληρή μάχη και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, για να σταθεί με αξιώσεις ο Οικονόμος στο νέο πρωτάθλημα της Football league 2».
ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ
Μεταξύ των παικτών που δοκιμάζονται είναι και ο 19χρονος Θάνος Αγγελίνας (σ.σ. γιος του συνεργάτη του προπονητή Γιώργου Δώνη, Μάκη Αγγελίνα), τον οποίο θα δει σε δύο ή τρεις προπονήσεις ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης και θα αποφασίσει ανάλογα ποια θα είναι η εισήγησή του.
Ο Θάνος Αγγελίνας αγωνίζεται κυρίως στη θέση του στόπερ και έχει καλά στοιχεία.
ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Στο μεταξύ, νέο σήμα θα έχει η ομάδα της Τσαριτσάνης καθώς γίνεται πλέον ΠΑΕ μετά την ανοδό της στην Εθνική κατηγορία και σίγουρα χρειάζεται να προσαρμοστεί στα καινούργια πλέον δεδομένα. Το σήμα είναι εντυπωσιακό και μακάρι να φέρει… γούρι στον Οικονόμο, την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass