ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΟΝ

Ξεκίνησε με αισιοδοξία ο Τύρναβος 2005

* ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΣΚΥΔΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2011 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:13
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και κάτω από αφόρητη ζέστη ξεκίνησε, χθες το απόγευμα, την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τύρναβος 2005, στο δημοτικό στάδιο της πόλης.
Πριν ξεκινήσει η προπόνηση τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τους πατέρες Γεώργιο και Γρηγόριο, οι οποίοι ευχήθηκαν επιτυχίες στο σωματείο και να είναι η χρονιά το ίδιο καλή όπως και η περσινή.
Στην «πρώτη» της ομάδας το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Τυρνάβου Νίκος Μαλάκος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Χαλούλης, Αντώνης Κυπαρίσσης, ο υπεύθυνος Αθλητικών Εγκαταστάσεων Μιχάλης Κυρίτσης, ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Χατζηκράχτης και φίλαθλοι του σωματείου.
Τα νέα πρόσωπα στην ομάδα ήταν ο επιθετικός Δημοσθένης Τζέκος που αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα «δυνατά» χαρτιά του Ζιώγα στο νέο πρωτάθλημα, ο μεσοεπιθετικός Ερμής Μεζίνι, ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός Χρήστος Νόνης, και ο νεαρός αλλά πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας Χρήστος Ντάλλας που αποκτήθηκε από τους «Ατρόμητους».
Επίσης ανακοινώθηκε ότι παίκτης της ομάδας είναι και ο Βασίλης Λάιος της Ακαδημίας Τυρνάβου (σ.σ. αγωνίζεται στα χαφ και είναι γεννημένος στις 24/6/1995), ενώ όπως αναφέρθηκε έχει «κλείσει» και ο Στέλιος Μπαχτσιβάνος της Δόξας Αργυροπουλίου. Βέβαια θα γίνουν και άλλες μεταγραφές, με προτεραιότητα να αποτελεί ένα αριστερό χαφ – εξτρέμ.
Χθες στο γήπεδο του Τυρνάβου ήταν και ο ποδοσφαιριστής του Αετού Σκύδρας Καλαϊτζίδης με τον οποίο έγιναν συζητήσεις αλλά ο παίκτης δεν είναι ακόμη ελεύθερος, ενώ πληροφορίες από τα Γιάννινα κάνουν λόγο ότι η τυρναβίτικη ομάδα ενδιαφέρεται για επιθετικό του Εθνικού Φιλιππιάδας.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Μάγγος Κ., Γρηγορίου, Κοταρέλας και Κωστέλλος.
Εν τω μεταξύ, ο δυναμικός αμυντικός Ηρακλής Κλάζογλου, είναι άγνωστο αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα, με τον Κλάζογλου να περιμένει την απόφαση της διοίκησης, αφού ο ίδιος θέλει πολύ να παραμείνει αφού είναι και φοιτητής στη Λάρισα. Το αν συνεχίσει ή όχι θα εξαρτηθεί και από το αν πουληθεί ο Δημήτρης Σιάτρας αφού υφίσταται ενδιαφέρον από ομάδες. Αν ο τελευταίος παραχωρηθεί με μεταγραφή και δεν αναπληρωθεί το κενό του, μάλλον ο Κλάζογλου θα είναι και φέτος στον Τύρναβο. Από την άλλη, ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Πάτρας δεν ενημερώθηκε να είναι στην «πρώτη» της ομάδας και πληροφορίες κάνουν λόγο ότι είναι εκτός πλάνων, ενώ όσον αφορά στον νεαρό Λόλα θα αποχωρήσει από την ομάδα, αφού θα περάσει πιθανότατα σε στρατιωτικές σχολές.
150 ΕΥΡΩ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Το κυρίαρχο θέμα που απασχόλησε το διοικητικό συμβούλιο του Τυρνάβου 2005 ήταν τα νέα εισιτήρια διαρκείας που μετά από απόφαση θα κοστίζουν 150 ευρώ. Σίγουρα προσιτή η τιμή αν αναλογισθεί κανείς πως μιλάμε για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και οι Τυρναβίτες θα έχουν την ευκαιρία να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα και σε παιχνίδια κυπέλλου. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ξεκινήσει η διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ
Επίσης, αυτό που αποφασίστηκε είναι η γενική είσοδος για τη νέα χρονιά να είναι στα 10 ευρώ. Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να βάλει προσιτές τιμές προσαρμοσμένες στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες της εποχής.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ...
Σε δηλώσεις τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο πρόεδρος με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Μπρέζας και Δόκος, ο προπονητής κ.Ζιώγας και τέσσερις παίκτες της ομάδας (Καραναστάσης, Γεωργαντζιάς, Ντάλλας, Μεζίνι), τόνισαν τα εξής:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ: «Ξεκινάμε με τη δύναμη του Θεού και της Παναγίας, με ελπίδα να είμαστε υγιείς όλη τη χρονιά, ταπεινά και χωρίς πολλά λόγια. Πιστεύουμε στη δουλειά, στην προσπάθεια που θα γίνει και περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Συζητάμε με κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά η φιλοσοφία η δικιά μας και ο τρόπος σκέψης παραμένει στο να επενδύουμε στα νέα παιδιά. Μας αρέσει η δουλειά και αν είμαστε πρώτα υγιείς όλα θα γίνουν σιγά-σιγά. Βέβαια, μας προβληματίζει και το αβέβαιο μέλλον, αλλά στην Ελλάδα ισχύει αυτό που λένε ότι «κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε». Εμείς ξεκινάμε, νωρίς, γιατί δεν ξέρουμε πραγματικά τι μας περιμένει. Ελπίζουμε ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και μετά βλέποντας και κάνοντας».
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΕΖΑΣ: «Είχαμε σχεδιάσει από το τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος να ξεκινήσουμε σήμερα (σ.σ. χθες) την προετοιμασία. Είμαστε πιστεύω κατάλληλα προετοιμασμένοι. Έχουν γίνει μικρές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, αλλά ακόμη οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί. Θα γίνουν σίγουρα άλλες 2-3 κινήσεις και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάμε καλύτερα από πέρυσι».
Ο πρόεδρος του Τυρνάβου εμφανίστηκε δικαιωμένος για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν εμπλέκεται σε όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Σίγουρα είμαστε περήφανοι σαν Τύρναβος για αυτό, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει να εφαρμοστεί ο νόμος στην Ελλάδα και όσοι είναι σωστοί να ανταμειφθούν για αυτό, διότι υπάρχει ένας αθέμιτος ανταγωνισμός, όταν κάποιοι δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους».
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΚΟΣ: «Εύχομαι η καινούργια χρονιά να μας φέρει ό,τι καλύτερο επιθυμούμε. Η προσπάθεια θα είναι και πάλι συλλογική, πιστεύω ότι όλοι μαζί όπως και πέρυσι να πάμε ακόμη καλύτερα και ο στόχος μας είναι να πάμε ακόμη καλύτερα, να ανέβουμε στην Β’ Εθνική και θεωρώ ότι αυτό δεν είναι ακατόρθωτο.
«Συν Αθηνά και χείρα κίνει», με τη βοήθεια τη δική μας, των φιλάθλων μας και του Θεού, μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».
ΕΡΜΗΣ ΜΕΖΙΝΙ: «Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος που θα αγωνίζομαι φέτος στην ομάδα του Τυρνάβου. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον προπονητή, όσο και τη διοίκηση που με επέλεξαν στο να έρθω στον Τύρναβο και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω με την απόδοσή μου στον αγωνιστικό χώρο. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους μας και να πάμε ακόμη καλύτερα».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΛΛΑΣ: «Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή και ειδικότερα τον πρόεδρο με τον προπονητή που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ μέσα από την προπόνηση αφού μέχρι πέρυσι αγωνιζόμουν σε ομάδα της Β’ ΕΠΣΛ. Έχω όρεξη και θα προσπαθήσω να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της κατηγορίας, γιατί θέλω να πάω ακόμη ψηλότερα».
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: «Ως ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας θα ήθελα πρώτα από όλα να καλωσορίσω τους νέους παίκτες και να τους ευχηθώ να είναι γεροί και δυνατοί και όλοι μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και οι οποίοι σε σχέση με πέρυσι είναι υψηλότεροι. Βέβαια όλα αυτά θα επιτευχθούν μόνο μέσα από σκληρή δουλειά, υπομονή και να έχουμε όλοι υγεία».
ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΙΑΣ: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμπαίκτες μου να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα και να πετύχει η ομάδα τούς στόχους που έχει θέσει, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Κάθε αρχή γνωρίζουμε όλοι μας ότι είναι και δύσκολη, μας περιμένει σκληρή δουλειά, το ρόστερ εκτός από κάποιες αλλαγές σχεδόν είναι το ίδιο με το περσινό και εύχομαι όλα να πάνε καλά»
 
ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ
Κατασκευή νέων αποδυτηρίων
* ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ
Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος, έκανε γνωστό ότι οι διαδικασίες όσον αφορά στην κατασκευή των νέων αποδυτηρίων του γηπέδου βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο: «Θέλω να πω ότι οι ενέργειες και οι διαδικασίες για την κατασκευή των καινούργιων αποδυτηρίων βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και οι πράξεις μας στην πορεία αυτό θα το αποδείξουν».
Επίσης ο κ. Μαλάκος τόνισε τα εξής για το ξεκίνημα της ομάδας: «Μια αθλητική χρονιά ξεκινάει για την ομάδα του Τυρνάβου με τους καλύτερους οιωνούς και εμείς ως δημοτική αρχή ευχόμαστε σε όλο το διοικητικό συμβούλιο, στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία, να πάνε όλα καλά. Πιστεύω ότι ο Τύρναβος και αυτή τη χρονιά θα μας δώσει μια μεγάλη χαρά, μια μεγάλη ευτυχία όσον αφορά στα αθλητικά γεγονότα που μας κάνουν υπερήφανους για την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγοί σε οτιδήποτε μπορούμε και σε οτιδήποτε χρειάζεται η ομάδα, της ευχόμαστε πάντα νίκες και να μας κάνει υπερήφανους, όλο τον δήμο αλλά και την περιοχή γενικότερα».
* Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 24 του μηνός στο γήπεδο του Τυρνάβου. Κατόπιν η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Σαμαρίνα Γρεβενών όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass